Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב משומש עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב משומש לנסיעות בעיקר בתוך חיפה (משהו שמחזיק בעליות...) וכמה פעמים בחודש מחוץ לעיר.

עדיפות לידני, חובה כמה שיותר מקומות אחסון. גם ליד הנהג וגם בבגאז'.

הכי טוב יהיה משהו בכיוון הסטיישן, בכל אופן משפחתיות רגילות (בגאז' מרובע) לא באות בחשבון.

התקציב כרגע עד 20K.

מאוד מתחשק לי איזה וולבו סטיישן ישנה, אבל לא יודעת כמה זה כלכלי להחזיק דבר כזה, וכמה היא תעמוד בהרבה נסיעות...

רעיונות מישהו?

פורסם

פיאט דובלו דיזל?

מקום אחסון - יש

כח במנוע - יש

מקום באופן כללי - יש

ואפשר בקלות להעלות את ההספק שלה עם צ'יפ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

עלתה אפשרות של הונדה ג'אז, ראיתי שאפשר לקפל את המושבים שלה גם כלפי מטה, וגם להרים את החלק שיושבים עליו כלפי מעלה, זה מאוד מדבר אלי (אני נוסעת עם שתי כלבות באוטו...).

מה אתם חושבים?

נשארנו בינתיים עם הונדה ג'אז, וולבו סטיישן או איזשהו 4x4 קצר.

בינתיים גם התקציב עלה לאזור ה 50K.

פורסם

ממליץ מאד על דייהטסו גראן מוב (גרנד מוב).

משפחתית בתצורת סטיישן/ מיניוואן קומפקטי, עם תא מטען עצום בגודלו (400 ליטר) ויכולת לקפל מושבים אחוריים ליצירת נפח הטענה נוסף. המכונית נוחה, ישיבה גובהה, אמינה מאד וכיפית.

לנו הייתה כזו עד שנגנבה מהמושב, לאחר שנה וחצי ששרתה אותנו. חבל!!

עריכה: אני רואה שהכפלת את התקציב. ב-50 אלף יש מן הסתם חלופות הרבה יותר חדשות ומומלצות. למשל: קיה קרנס, או מאזדה פרמסי. שתיהן מינוואנים קומפקטיים עם תא מטען גדול.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

חשבתי על גרנד ויטרה או ניסאן טראנו קצרים, זה בכלל בתקציב...?

וכן, העניין הוא מקום אחסון, אבל לא רכב שנחשב מסחרי.

פורסם

דייהטסו מאטריה היא מעין קופסה גדולה, מעוצבת ביחודיות אך לא לטעמם של כולם. היתרון הוא מרווח פנימי ענקי ועיסאות מתקפלים מאחור שיוצרים משתח הטענה מאוד נוח.

הביצועים טובים וצריכת הדלק חסכונית למדי.

בהצלחה.

פורסם

רכבים יוצאי ליסינג ממודל 2008 יהיו קרובים מאוד לתקציב אם לא בתוכו. מחירון הוא המלצה בלבד.

בנוסף, הרכב הוא חסכוני יחסית בהוצאות דלק ואחזקה ולכן גם יהיה קל יותר לאחזקה בטווח הארוך.

פורסם
רכבים יוצאי ליסינג ממודל 2008 יהיו קרובים מאוד לתקציב אם לא בתוכו. מחירון הוא המלצה בלבד.

בנוסף, הרכב הוא חסכוני יחסית בהוצאות דלק ואחזקה ולכן גם יהיה קל יותר לאחזקה בטווח הארוך.

רעיון, אבדוק, תודה :-)

• תוכן חדש...