Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משעשע, היום בדיוק חשבתי על ההשוואה הזאת ועדיין לא הגעתי לתשובה סופית, מבחן השוואתי יהיה מבקום.

ג'וני בוי, "למיטב נסיונך", כמה זמן היו בבעלותך קליאו MK3 וסקודה פאביה?

מה באיכות ההרכבה והחומרים של הסקודה אהבת לעומת זאת של הרנו?

וכמובן בכמה מכרת אותן ותוך כמה זמן, האם ההפרש לטובת הסקודה היה כל כך משמעותי?

איזה כיף שיש בפורום אנשים שלא סתם זורקים באוויר אלה מדברים מניסיון כמוך.

ידידי שלום רב - איפה קראת שכתבתי שהיה לי את המכוניות הללו?! כתבתי מתוך נסיון אישי שכולל בין היתר שלוש VAGיות (בורה פלוס פעמיים גולף) ושתי צרפתית (וולקן 2.0 ומגאן). אני יכול להגיד לך כמה קל למכור גולף וכמה קשה למכור רנו ואיך הערך שלה צונח. רק בריאות

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמח אם תצטרף אלינו לקבוצת רכישה של ביטוח מקיף. אנחנו כבר 2 רוכשים עד כה. צור קשר בפרטי אם נשמע לך

התערייפים הזולים ביותר לכל רכבי סקודה מוצעים ע"י סוכנות הביטוח של צ'מפיון "אלייד ביטוח"

אל תתחייבו לשום דבר לפני שתקבלו מהם הצעת מחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
התערייפים הזולים ביותר לכל רכבי סקודה מוצעים ע"י סוכנות הביטוח של צ'מפיון "אלייד ביטוח"

אל תתחייבו לשום דבר לפני שתקבלו מהם הצעת מחיר.

לא מדוייק, מנסיון.

עם עבר ביטוחי נקי ב-3 שנים האחרונות, התקנת איתוראן סייב (שלדעתי אמור להוריד את עלות הביטוח פי חצי אם היו שואלים אותי ולפי הנתונים שהחבר'ה מאיתוראן מציגים!!!) הם עדיין היו יקרים מסוכנויות אחרות ולמרות שרכשתי רכב חדש מהחברה לא היו מוכנים להתגמש יותר. כנראה שהם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים, אההה כמו למשל שהסיכוי לגניבה עדיין גבוה עם האיתוראן הזה

טל.

פורסם

אם אין לך בעיה עם הביטוחים הישירים, המחירים שלהם זולים בעשרות אחוזים (כולל לעומת אלייד) בפרט אם יש לך עבר ביטוחי נקי. כנס לאתר של אחת מהן, תכניס את הפרטים ותוכל לבדוק מחיר ולהשוות מבלי להתחייב.

במקרה שלי מאחר ויש לי בן נהג חדש, ההפרשים הם עצומים.

פורסם

אם משהו חבר במועדון "חבר",שווה לבדוק הצעה דרך חברת איילון,אני קיבלתי מחיר זול משמעותית.(לא לגבי פאביה).

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אין לך בעיה עם הביטוחים הישירים, המחירים שלהם זולים בעשרות אחוזים (כולל לעומת אלייד) בפרט אם יש לך עבר ביטוחי נקי. כנס לאתר של אחת מהן, תכניס את הפרטים ותוכל לבדוק מחיר ולהשוות מבלי להתחייב.

במקרה שלי מאחר ויש לי בן נהג חדש, ההפרשים הם עצומים.

אז זהו שרציתי לבטח מעל גיל 24 לכל נהג והיה ברשותי עבר נקי אבל כנראה שגם הביטוחים הישירים סולדים מהרכב הזה.

בדקתי הצעות מחיר הן באתר שלהם והן מול נציג שהוזיל את הביטוח במאה מאתיים שקל ועדיין המחיר לא ירד מ-5000 שקל. הזוי לחלוטין אבל תבדוק אותי.

טל.

• תוכן חדש...