Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

איש הגרזן אני לא מזהה שום בעיה בהתקנת המכשיר שהצגת

סך הכל התקנת דאבל רגילה מבחינת מתקין המערכות

יש מצב לצורך במתאמים לדשבורד ואו מתאמים שליטה בכפתורי ההגה או כרטיס עקיפה

בסך הכל כל הרכיבים נמצאים וזמינים להרכבה

כמובן שכל התוספות (אם בכלל צריך) תלויות בסוג הרכב ובמודל

מעבר להתקנה אז כל ההתקשקשות של תוכנות והפעלת המוצר הם כבר עיניין שלך (ממש כמו רכישה של מחשב לבית)

דרך אגב אשמח להסבר על בחירתך ב"איש הגרזן" ? :lol:

שבוע טוב

דרור

פורסם

יש כזו סדרת טלויזיה בערוץ ההיסטוריה :)

איש הגרזן - יש כבר אנשים שעברו את רמת המחשב הזה פי כמה וכמה בפורום :) כדאי לך לעיין אתה תהיה בשוק

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לגבי השם - פשום תרגום של hatchetman לעברית.

לגבי התקנות בפורום לא הצלחתי למצוא, אבל אם כבר הועלו הנקודות הבעייתיות:

1. GPS לדבר הזה - אין כמעט אף חברה שמייצרת תוכנות ניווט למחשבים יותר, ואלו שכן לא מכסות את ישראל. או שמוותרים או שמריצים אמולציה של ווינדוס מובייל? - סליחה. ראיתי שיש IGO 8. זה עדכני ?

2. צריך איזשהו סוג של מגבר קטן בשביל לדחוף רמקולים ישירות מהמחשב (4*50W) מוכרים אותו בארץ או שאנשים בד"כ עובדים עם מגבק רציני יותר מתחת למושב?

3. תוכנה לדיבורית בלוטות' ... יש?

the london underground is not a political movement

פורסם

לגבי תוכנות אני מניח שאין בעיה להוריד תוכנות ניווט חופשיות למחשב ברכב

משהו כמו WAYS לדוגמא

אני לא מבין מה כוונתך בתוכנת BT למיטה הבנתי ה BT צריך להיות מובנה ביחידת מחשב שלך

לגבי שינוי גרסאות אז אני יודע שחברות הסלולר עושים זאת ללא תשלום ומשנים גרסאות במכשיר הסלולרי

עד כאן עניתי כמיטב יכולתי, אני לא איש מחשבים ואף פעם לא הייתי כך שאני מניח שיש מספיק תותחיפ פה שיעזרו אם טעיתי באינפו ויתקנו אותי וייתנו לך את הנתונים המדוייקים

לגבי מגבר ברכב להגברת הרמקולים אז אין בעיה במציאת מגברונים קטנים בגודל, השאלה היא מה הם יציאות רמקולים והגברה שיש לך במכשיר כדי שאפשר יהיה לתת תשובה מדוייקת יותר

דרור

פורסם

בינתיים אין לי כלום - אני פשוט עושה קצת מחקר לפני שאני דוחף את הראש לקן הצרעות הזה :-)

1. לגבי waze - יש רק למכשירים ניידים. אין waze ל-windows xp למשל. כנ"ל לגבי רוב תוכנות הניווט. ראיתי שיש גרסא למחשב שולחני של igo אבל אני לא בטוח אם המוצר עדיין נמכר\מעודכן או לא (לא הצלחתי למצוא באתר שלהם).

2. לגבי הסאונד - הניסיון שלי עד עכשיו עם לוחות אם קטנים (mini-itx) שעבדתי איתם (לא ברכב) הוא שכל היציאות האנאלוגיות שלהם רועשות, אז אני כנראה אצטרך כרטיס קול USB חיצוני וממנו לקחת RCA למגבר ... משהו כזה:

udac2_illus_stereo_600px.jpg

3. לגבי ה-BT - אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך מחשב (עם בלוטות' כמובן, כנראה שוב על USB) לדיבורית בשביל הטלפון הסלולרי.

פורסם

בתמונה שהעלית היחידה נראית כמו יחידה ייעודית לרכב

כך שאני די בטוח שלא יהיו בעיות רעשים ביציאות סאונד

בכל אופן כרטיס קול זה מבורך וזה אחד הפלוסים בהתקנת מחשב ברכב

לגבי ה BT אני מניח שהכל כבר נמצא במכשיר וה BT במכשיר הוא בעצם יחידת דיבורית עם מיתוג פנימי

עד כמה שאני יודע ה BT הוא אינטגרלי ולא קשור ל USB

דרור

פורסם

בDAC הוא אחד הפתרונות.

כרטיס קול איכותי USB יתן קצת יותר. זה כבר תלוי במבנה מערכת אודיו רצויה

יש IGO למחשב אך עדיף WAZE לאנדרואיד

bluesoleil לBT

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מיסטר הנדריקס (איש הגרזן)

:-D

תריץ חיפוש על שני שרשירים שלי -

project bigass bitch

ושרשיר שנקרא RR ותאימות למערכות הפעלה שהפך לימים לשרשיר של התקנת הCARPC שלי שחולש כמעט על כל דבר אפשרי בדברים שתמצא כמעט בכל התקנת CARPC.

מעבר לכך תחפש שרשירים של חבר פורום בשם עתיד - הוא עד היום הגורו של התחום הזה בפורום.

תחפש שרשירים של חבר פורום בשם dj gutz שהוא לדעתי אחד המופרעים בתחום

תחפש שרשירים של חבר פורום בשם nimikipod - גם מופרע לא קטן מהשניים שציינתי מעלה.

תחפש שרשירים של חבר פורום בשם POZ שהתקין גם כן CARPC

תחפש שרשירים של חבר פורום בשם shorlakk שעשה התקנה מאוד מאוד מעניינת של CARPC

תחפש התקנה של חבר פורום בשם crashzone שעשה התקנה יפה של CARPC במרצדס והוסיף שם JOYCON להגה... אם כבר מדברים על מתאמים.

תחפש התקנה של חבר פורום בשם OZIRO (הציפור האדומה שאמר לך שאין כאן אף אחד שיודע להתקין CARPC)

תחפש התקנה של חבר פורום בשם גיל מזרחי - טוב בעצם, אל תחפש :-)

אבל - היות ואתה טוען שיש רעש אנלוגי ביציאות האלו ואתה מתעניין ברטיס קול USB חיצוני אני מאוד מאוד ממליץ לך לחפש את השניים הבאים:

1. ELI I - אלי שיניים :-D

2. LEONM13 שגם היה מכונה LEONM12

לאון התקין ברכב שלו כרטיס קול חיצוני של רולנד שלאחר מכן הועבר גם לELI I והיום המחשב הזה עד כמה שזכור לי בכלל נמצא ברכב של RONI N.

מעבר לכך אותו לאון לאחרונה עשה השוואה בין מקנטוש 5000 לCARPC שרץ על מתאם שנקרא אודיופילו... (בסוף המקנטוש ניצח - הוא פשוט מטורף...)

אבל -

אני גם מאוד אשמח לתת לך השמעה אישית ברכב שלי ואני ארצה לראות את הפרצוף שלך כשאתה תבין שאתה שומע מהיציאה האנלוגית של כרטיס הקול על לוח האם של האינטל שלי מכבל PL לRCA פשוט שעולה 20 שקלים...

ואז אני אעביר אותך ליציאה האופטית :-D (ואתה תגלה שההבדל הוא לא כזה גדול - קצת יותר ניקיון בתחום הסאב וופר...)

בקיצור - תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו.

אני מוריד את הכובע בפנייך אדוני, אני לא מתכוון להגיע קרוב לתקציב שלך :-)

(אני גם לא בטוח כמה מניקוי הרעש מבוצע ע"י האודיסון שיושב בין יציאת כרטיס הקול לכניסת המגבר, אם הבנתי נכון את הסידור)

ועוד משהו - ה-DAC הוא כרטיס קול חיצוני, ואפילו לא רע (יש לי אחד כזה בדיוק שמשמש לחיבור אוזניות למחשב). בלי סראונד ובלי שטיקים, פשוט סטריאו טוב.

פורסם

יבגני - מבזק חדשות

הKGB נסגר!

:-P

וגרזנאי - זה בסדר - גם אני לא התכוונתי להגיע לכזה תקציב - זה פשוט קרה... זו מחלה! :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...