Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי טעות נוראית שנראה לי שאני הולך להצטער עליה..לפני כשבוע התחממם המנוע ונוצרה טחינה.

חבר של חבר שהוא מוסכניק אמר שאפשר לפתור את הבעיה עם חומר מסוים שהוא שופך לתוך המיכל עיבוי.

היום הדבר נעשה,אך הוא סתם חלקית את הרדיאטור,ועכשיו אני צריך לקחת אותו למכון על מנת שינקו אותו...האם זה אפשרי?או שמא חומר זה סתם אותו כל שלא ניתן לנקות אותו?

פורסם

מה שהחומר הזה אמור לעשות הוא בעצם לסתום חורים קטנים במערת ו"לפתור את הבעיה" כנראה שבמקרה שלך הרדיאטור כבר היה סתום חלקית וזה רק החמיר את המצב, אם תלך למומחה רדיאטורים לא תהיה לו בעיה לנקות לך אותו העניין הוא שיקחו לך על ניקוי 350-400 ש"ח ולכן אוליי כדאי לך לקחת רדיאטור טוב מפירוק שעלותו תהיה זהה.

• תוכן חדש...