Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו , שמחאת העם על יוקר המחייה , הריכוזיות , המיסים המטורפים באופן כללי , ובמיוחד המיסוי על הרכב וחלפיו , נמצאת בעיצומה , נוחתת מכה נוספת פרי פיתוח של המוח היהודי היצירתי , והפעם המכה מגיעה ממשרד התחבורה

שדואג להערים קשיים נוספים על האזרח המקופח הרוצה להביא מכונית ביבוא אישי ולחסוך את פערי התיווך מול יבואני הרכב , שבטח מחככים את ידיהם בהנאה אחרי מה שתקראו בכתבה שופרסמה בכלכליסט :

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3527770,00.html

לפי הכתבה , 90% מהמכוניות שהובאו ביבוא אישי/ מקביל עיי סוכנות תיווך , יוחזרו לחו"ל !!!

פשוט לא יאמן באיזו מדינה אנחנו חיים ......

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה רוצה? מדובר על מכוניות שיובאו עם רשיונות או בקשות יבוא מזוייפים. בקיצור הישראלים ידועים עם הקומבינות שלהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מה אתה רוצה? מדובר על מכוניות שיובאו עם רשיונות או בקשות יבוא מזוייפים. בקיצור הישראלים ידועים עם הקומבינות שלהם.

כל ה 90% הרכבים הגיעו עם רשיונות מזוייפים ? מעניין....

ואת כל זה לא בדקו במשרד התחבורה , ניזכרו רק אחרי שהמכוניות נוסעות על הכביש כבר זמן מה ?

לעניות דעתי זה נראה כמגמה להערים קשיים יותר מאשר הם באמת.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

מצא את ההבדלים:

לפי הכתבה , 90% מהמכוניות שהובאו ביבוא אישי/ מקביל עיי סוכנות תיווך , יוחזרו לחו"ל !!!

בחודש מאי האחרון זומנו למשרד התחבורה עשרות בעלים של מכוניות אשר הגיעו ארצה בייבוא אישי לצורך חקירה

...

מנתוני משרד התחבורה, הנחשפים כאן לראשונה, עולה כי 90% מן המכוניות שבעליהן זומנו לחקירה יובאו באמצעות מתווכי יבוא אישי. עוד עולה מנתוני משרד התחבורה כי 60% מאישורי הייבוא שהוצגו בוועדות נפסלו, משמע בעליהן של המכוניות שהגיעו בייבוא אישי נדרשו להחזירן לחו"ל.

:turn-l:
פורסם

או בקיצור הלוביסטים לחצו מספיק חזק על האנשים הנכונים, ו-וואלה זה עובד, יש לוביסטים שדואגים לאינטרסים של הבנקים ויש לוביסטים שדואגים לאינטרסים של חברות הביטוח, ויש לוביסטים שדואגים ל...

אבל מי דואג לנו ? :?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

משמעות היבוא האישי היא שמי שרוצה רכב שיעשה את כל התהליך לבד כולל ריצות, המתנות והתגלגלות בין מסדרונות הביורוקרטיה.

כשפונים למתווך, הוא רץ בשבילכם (וכמובן מבקש עמלה על-כך) ונגד זה יוצאת המערכת.

הפתרון הפשוט לעקוף זאת הוא שמי שמזמין רכב, הוא זה שירוץ, אך יקבל הנחיות מקצועיות מהמתווך: מאיפה להזמין, לאן ללכת, איזה מסמכים להכין וכו'.

הבעיה היא שהמתווכים חוששים שהידע שלהם יהפוך לנחלת הכלל וכך תקופה קצרה אח"כ לא יצטרכו מתווכים.

בשנה שעברה יובאו כ-2,500 מכוניות: תארו לכם שאילו המייבאים היו עושים זאת באופן אישי, היו לנו עכשיו עוד 2,500 איש שיכולים לשתף אותנו בידע שלהם וכיצד להתנהל בלי משרדי התיווך שרוצים עמלה.

שימו לב שבפורום אספנות יש כאלה שמייבאים לבד רכבי אספנות והם מקבלים יעוץ והכוונה מחברים שכבר עשו זאת קודם לכן. משמע הידע עובר בחינם וללא מתווך שקוצר עמלה. המתכונת הזאת יכולה לעבוד מצויין גם לגבי רכב חדש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היתרון של המתווך הוא לא דווקא בסבך הבירוקרטיה אלא במציאת הרכב בחו"ל שייתן לך הקונה מחיר אטרקטיבי ולמתווך רווח הגון.

כמובן שערך מוסף הוא הטיפול בבירוקרטיה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל הקומבינות ושאר הדברים ה"בזויים" שכביכול הנהגים שזומנו לחקירות עשו, הם תוצאה של הגועל נפש שעושה המדינה עם התרבות המוטורית פה בארץ, החל מתרבות ונהיגה ועד כלי הרכב עצמו.

זה כמו להצמיד לאדם אקדח לראש ולהגיד לו לגנוב משהו, ואחרי שהוא יעשה את זה לשים לו אזיקים.

פורסם

רוב המכוניות שיובאו לארץ לפי הכתבה הן מרצדס. למישהו יש ספק שמכוניות המרצדס שיובאו לא יעברו תקינה בארץ? הרי אלה מכוניות מעולות. המטרה היא כמובן להקשות על האזרח. אם תהליך היבוא היה פשוט כך שכל אזרח מהשורה היה יכול לייבא רכב ולהעביר אותו את כל הבדיקות שיתבקשו בלי חוכמות, יבואני המכוניות היו פושטים רגל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם הרמטכ"ל לשעבר הוא מנכ"ל "קמור", יש לכם ספק שעוד כמה יבואנים הם בעלי קשרים מאוד חזקים?! , וזה מה שנקרא למשוך בחוטים ולמרר ליבואנים הפרטיים את החיים כדי שפשוט לאותו צרכן פשוט יהיה יותר קל להזמין דרכם.

פורסם

קשה להגיד שהוא עובד בניגוד לחוק, כי עוד לא עשו סדר בנוגע למותר/אסור של מתווכי רכבים. לפי מה שאני מבין העיסוק שלהם הוא כן חוקי. הם לא קונים את הרכב בחול ומוכרים בארץ אלא מתווכים בין קונה בארץ ומוכר בחול.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

שוק הייבוא האישי אכן עדיין פרוץ וגורר איתו הרבה בעיות.

אני זוכר את הסיפור על הפורד GT, שהמקרה פורסם פה באתר. אם אני לא טועה, בייבוא המכונית, נטען שזו בכלל פורד אחרת.

פורסם

ישה,

אני לא רואה בעיה בכך שמתווך שכזה ימליץ על מקום לרכישת רכב בחו"ל. את הקופון שיגזור מספק הרכב.

בא נגיד שתאורטית מתווך שכזה יכול לפרסם מודעה על עמוד שלם בסוף שבוע עם מחיר מכוניות ודגמים בחו"ל.

מי שמתקשר יופנה לספק בחו"ל.

הספק בחו"ל אמור לדעת שזאת עיסקה שהגיעה מהפירסום הישראלי ולכן לתת עמלה למפרסם/מתווך.

יצא לי פעם להתקשר למלון כלשהו באנגליה ולהזמין מקום. דיברתי באנגלית. המשפט הראשון שענו לי מצד שני של הקו היה: אתה יכול לדבר בעברית.

קצת נדהמתי שזיהו מיד, וכששאלתי הכיצד? ענו לי שהמספר שהתקשרתי אליו מפורסם רק במדריך אחד ויחיד בישראל, כך שאם התקשרתי למספר הזה, או שקראתי את המדריך או שקיבלתי המלצה ממישהו שכבר קרא את המדריך.

נראה לכם שהמדריך הזה פירסם אותם בחינם ? או שאולי הסיבה לקו הנפרד נעוצה בכך שידעו כמה עמלות צריך להעביר ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...