Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את המשאבה אפשר לקנות גם בהום סנטר (ראיתי שם פעם, יש לי כזאת בבית, אני שואב מהמכסחת דשא).

לא הייתי משקיע בקסרה אוטומטית חדשה.

מדובר בגיר AL4, שב150KKM יתחיל עם הבעיות, חבל.

ובגם בכללי רכב קטן ולא מציעה הרבה לעומת יפניות\אמריקאיות\אירופאיות אחרות, חוץ ממחיר ברצפה (16K לרכב מ2002).

תחפש איזה פונטו, ב16K (מחירון קסרה 2002), ידנית, תמיד יש, רכב טוב עם שוק טוב.

הייתי אומר לך ללכת על אמריקאית, ב20K בערך אתה מביא קוואליר (מודל 2000 ומעלה) טובה מאוד או אלרו, מחירים ברצפה, רכב עם אמינות טובה, נוח, גדול ביחס לאחרות, בקיצור אם אתה מוצא אחת שמורה, הרווחת. (ולא חסר, הרבה מוכרים בגלל הדלק).

ממש לא קמצן, מדובר ב200 שקל, זה כסף לכל דבר.

אם היה לך רדיו דיסק תפרק גם אותו, תנקה את הרכב.

הקסרה שאני עומד לקנות עם גיר חדש, הקסרה שהלכה לא עשתה שום בעיות בגיר והיא הייתה עם 240K.

התאהבתי בקסרה ולכן אני ארכוש עוד אחת, חוץ מזה אחרי 4 שנים עם פיג'ו אי אפשר שלא להמשיך לצרפתיה נוספת.

ולך תשווה מנוע 1.3 של פונטו למנוע 2.0 עם 138 סוסים(כשהיה חדש).:roll:

• תוכן חדש...