Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו לי קמצן\חסכן, אבל אני חייל.

ברכב נשאר כחצי מיכל, השמאי מוכר את זה לפירוק. והפירוק הוא הגרר בשירות משטרתי שלקח את הרכב.

האם אני יכול איכשהו להוציא את הדלק מהרכב? הפירוק אמר לי שלא, אבל החלטתי לשאול את חכמי הפורום.

תודה.

פורסם

האוטו עדין שלך וגם הדלק שבפנים.

תיאורטית אפשרי בהחלט, קח צינור וג'ריקן וצא לדרך/

רק מה תוודא שמכיל הדלק לא ניזוק ולא נשברו כל מיני רסיסים לדלק זה לא יעשה טוב לאוטו הבא שלך

פורסם

הפגיעה היא בקדמת הרכב.

כלומר שאם מחר אני מגיע למגרש עם ג'ריקן וצינור אז זכותי המלאה לשאוב את הדלק? גם אם זה אומר לחתוך צינורות מלמטה?

כי הגרריסט אמר לי שאי אפשר(זה שקונה את הרכב מהשמאי).

פורסם

לא רואה כל בעיה,ואתה ממש לא קמצן.

כל אחד עובר מדיי פעם תקופות קשות בחיו של הוצאות כלכליות במיוחד בהיותו חייל.

אם מילאתי פול טנק (430) שקל ועשיתי טוטאלוס לרכב,למה שאני יוותר על הדלק הזה?

זה כסף.

זה בדיוק כמו להשאיר לו ת'סאב,מגבר,מערכת? מה הבדל? זה כסף וזה כסף.

:)
פורסם

תכניס צינור(נקי) לתוך מיכל הדלק, תן שאיפה חזקה(תשתדל לא לבלוע דלק כבר קרה למישהו שאני מכיר), והכנס בזריזות לתוך הגריקן... כוח הכבידה יעשה את השאר :-)

פורסם
השיטה הזאת תפעל? כי שאלתי כמה אנשים ואמרו לי שלא יפעל בגלל איזשהם דברים שיש במיכל שיחסמו את הצינור :roll:

עובד במכוניות ישנות

לא יודע לגבי האוטו שלך

פורסם

וקצת לענין אחר, האם שווה לי לשמור את הרכב ולא למכור למגרש בהנחה ואני קונה רכב דומה(מנוע שונה)?

והאם קשה למכור רכב כזה לסוחרים במידה ואצטרך לפנות שטח?

פורסם

כדי לשאוב את הדלק מהמיכל אתה צריך משאבה ידנית בעלת 2 צינורות, עולה כ 20 שקל וניתן להשיג בחנויות רכב ביצחק שדה בת"א.

31CR-yAxwtL.jpg

בנוגע לרכב, אם אתה קונה רכב דומה אולי כדאי ואף מומלץ להשאיר את הרכב ולא למכור אותו לפירוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי שהמשאבה תעזור. היא לא תגיע לדלק. אם בסוזוקי איגניס מסכנה חשבו על לכופף את הצינור של פיית הדלק כדי למנוע גנבות דלק אז בטח שבקסארה קיים אמצעי דומה. צריך להיות פקק ריקון בתחתית המיכל, אבל אני לא בטוח שגם זה קיים בכל המכוניות.

תביא איתך לשם גם משפך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחר נשחרר את הרכב מהמגרש נגרור מתחת לבית ונתעסק בדלק.

אני חייב לציין שלקחו לי מחיר גבוה מאוד על הגרירה, ואני חושב על להתלונן. בטח גם נצטרך לשלם אחסנה של יומים, כוסאומו המדינה הזאת.:?

ותודה על הרעיון עם המשאבה, גם DERISH שלח לי הצעה כזאת לפרטי, אקנה את זה ואשתמש :viking:

פורסם

את המשאבה אפשר לקנות גם בהום סנטר (ראיתי שם פעם, יש לי כזאת בבית, אני שואב מהמכסחת דשא).

לא הייתי משקיע בקסרה אוטומטית חדשה.

מדובר בגיר AL4, שב150KKM יתחיל עם הבעיות, חבל.

ובגם בכללי רכב קטן ולא מציעה הרבה לעומת יפניות\אמריקאיות\אירופאיות אחרות, חוץ ממחיר ברצפה (16K לרכב מ2002).

תחפש איזה פונטו, ב16K (מחירון קסרה 2002), ידנית, תמיד יש, רכב טוב עם שוק טוב.

הייתי אומר לך ללכת על אמריקאית, ב20K בערך אתה מביא קוואליר (מודל 2000 ומעלה) טובה מאוד או אלרו, מחירים ברצפה, רכב עם אמינות טובה, נוח, גדול ביחס לאחרות, בקיצור אם אתה מוצא אחת שמורה, הרווחת. (ולא חסר, הרבה מוכרים בגלל הדלק).

ממש לא קמצן, מדובר ב200 שקל, זה כסף לכל דבר.

אם היה לך רדיו דיסק תפרק גם אותו, תנקה את הרכב.

פורסם

מנסיון של עבודה במגרש פירוק הדלק בטח כבר מזמן לא שם, רוב הפעמים הגרריסטים מנקים הכל עוד לפני שהרכב מגיע למגרש וזה כולל הכל אפילו את השטיחים של הרגליים, ואם הם לא עשו את זה אז בטח כבר במגרש רוקנו את המיכל.

• תוכן חדש...