Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי גאלאקסי 2. כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפלאפון יש את הרשת 3g המהירה ביותר.. באופן כללי היא וסלקום שוות בסקר שביעות הרצון הבעייתי של השירות וכדומה.. אנחנו בפלאפון 20 שנה. אורנג' הם הגרועים ביותר זה כמו הוט :)

עוד אירוניות לגבי המכשיר- הסנגורים של הגלקסי אומרים ש"האייפון מוגבל וסגור" בעוד המכשירים שמריצים אנדרואיד מקובעים לגרסה מסוימת.

פורסם
להשקיע שעתיים שלוש זה מלא, כשמגיע לי גלקסי לידיים אני משקיע משהו כמו 9 דקות בקינפוג המכשיר עד שמגיע למצב כמו שלי :)

אספו - לא בעיה לסדר את עניין הקליטה - ברשת מסתובבים מליון מודמים למכשירי אנדרואיד [במיוחד לסמסונגים למיניהם]

כל אחד מותאם לתדר אחר, ואפילו מדינות שונות ומשונות.

למשל בבדיקות קליטה ומהירות אני יכול לשים לב להבדלים במודמים [אצלי הקליטה מצויינת ב DBM ולא ב"מקלות" קליטה"

הרי טווח ה DBM הוא -61 עד -115 אז אני יודע במדוייק על השפעות המודם על הקליטה.

אני ברשת פלאפון ולא נתקלתי בבעיות קליטה

ההיפך - איפה שלי יש קליטה לחברים בעלי אורנג' אין [אייפון או אנדרואידים למיניהם] - ואין ההיפך :)

mill3r - אם הרום של הסלולרית מספק אותך, באמת תסיר ממנו את כל ה BLOATWARE שקיים עליו.

סיבה טובה להתקין רום אחר הוא שהם מגיעים כבר ZIP ALLIGNED ו DEODEXED.

מאיץ את תגובות המכשיר משמעותית ללא קשר ללאגפיקס או לא.

יש לי את הכלים לכך על המחשב, ומי שלא רוצה לאבד אחריות על המכשיר שלו, זה פשוט מה שאני עושה לו.

הרי אם תחליף רום תאבד אחריות מחברת הסלולר אז אני פשוט עושה ZIPALLIGN ו DEODEX והאחריות נשמרת :)

תהליך של בין 20 דקות לשעה - תלוי כמה תוכנות מותקנות על המכשיר.

אליקו, אשמח אם תענה להודעה הפרטית ששלחתי לך.

תודה רבה.

פורסם
במה כרוך השדרוג? ואם הוא כזה קל מדוע בחו"ד כתוב "חבל שהוא מגיע עם גרסה 2.2 ולא 2.3" ?

לא כרוך בכלום כמעט. רק לחבר למחשב ולעקוב אחרי אחד המדריכים שיש הפורומים למינהם.

המכשיר אצלי בא סטוק 2.2.1 ותוך 20 דק' שודרג ל 2.3.3

V5

פורסם

אה.. אתה מתכוון לעקוב אחרי אחד מהמדריכים הפיראטיים שנוצרו על ידי ילדים בני 16 שמלאים בכתובות אדומות "אנחנו לא אחראים" "הכל ימחק אם לא תעשה root לdjhdkhsdfk + dkhdk בגרסה 2.8373 של hffhk" ?

אותי זה לא מפחיד, אבל יש הרבה שכן+זה די מוציא את העוקץ מטענת החופשיות של האנדרואיד.

פורסם

Z4 - עם הזמן לומדים להכיר את המפתחים ומה הם יודעים ומסוגלים.

למשל פיילוטאיקס הוא אחד האסונות שאני מכיר :)

אם אתה עם רומים מקוריים, לשדרג עם ה KIES של הסמסונג במחשב לוקח כמה דקות וזה רשמי ושומר על אחריות.

גם המפעילה חייבת לשדרג לך את הגרסא אם אתה מבקש מהם.

מצד שני, כל הרומים תכלס היום אותו הדבר חוץ מכמה בודדים שבאמת יודעים מה הם עושים ולא סתם נכנסים ל"מטבח" ומבשלים לך רום מקוסטם.

לשדרג מ 2.3.4 ל 2.3.5 לקח לי בדיוק 3 דקות וזה אמור לקחת לכל אחד לא יותר מזה אם הוא על אותה פלטפורמה כמו שלי.

אתה לא צריך לפחד מכלום למען האמת - כל עוד אתה לא מתעסק עם ה BOOTLOADER של המכשיר אתה לא יכול להפוך אותו ל BRICK.

אפשר לצאת מכל מצב :)

לי אישית עדיין לא קרה כזה דבר ואני מתעסק עם המכשיר לא מעט.

אם חשובה לך האחריות של המפעילה הסלולרית - אין טעם לגעת בכלום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה רבה על העצות¡

יש לי שאלה נוספת.

כיביתי את האפשרויות עדכון וחיבור לרשת של כל תוכנה שפועלת ברקע ועדיין איכשהו לפי תוכנת מדידת טראפיק שהורדתי המכשיר שלי הגיע תוך 3 ימים ל60 מגה ברשת הסלולרית.

איך זה יכול להיות?

פורסם
אה.. אתה מתכוון לעקוב אחרי אחד מהמדריכים הפיראטיים שנוצרו על ידי ילדים בני 16 שמלאים בכתובות אדומות "אנחנו לא אחראים" "הכל ימחק אם לא תעשה root לdjhdkhsdfk + dkhdk בגרסה 2.8373 של hffhk" ?

אותי זה לא מפחיד, אבל יש הרבה שכן+זה די מוציא את העוקץ מטענת החופשיות של האנדרואיד.

הדרך היחידה שבה אפשר להרוס אנדרואיד זה להיות בטוח יתר על המידה ולעשות משהו כמו לתת לסוללה להסתיים בזמן צריבה או לפספס sync.

יש הרבה מאד מדריכים רציניים לחלוטין, זה שאתה מצאת את כל אלה שנכתבו ע"י ילדים בני 16 כנראה מראה על איפה אתה מסתובב (:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני יודע שאני והרבה אנשים אחרים בוחרים בפיילוט דווקא בגלל התמיכה המלאה בעברית. אין ספק שבכל הקשור לזמן סוללה ולמהירות דארקי ועוד כמה יותר מהירים, אבל האם יש לכם רום שמשלב את הטוב מכל העולמות?

• תוכן חדש...