Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי גאלאקסי 2. כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים!

קניתי אתמול גאלאקסי 2 ואין מאושר ממני אבל יש לי כמה שאלות מכיוון שאני חדש בתחום הסמארטפונים.

קניתי אותו מחנות פרטית אבל לפי הסמל עליו והתוכנה שלו הוא מכשיר של חברת פלאפון למרות שהוא סים פרי.

לפי מה שידוע לי התוכנה המקורית של חברות הסלולר מאטה אותו אז איזו תוכנה עליי להתקין?

אם אני קונה תוכנה או משחק ומאפס את המכשיר אני צריך לקנות אותה מחדש או שיש דרך לגבות?

האם אתם יכולים להמליץ לי על אתר להבנה יותר טובה של אנדרואיד והאפשרויות שלו?

כל טיפ בנושא המכשיר או התוכנות יתקבל בברכה!

תודה רבה מראש על העזרה!

פורסם

קודם כל תראה אם הוא מרגיש לך איטי בכלל. התקנת רום חדש היא עניין למישהו עם ניסיון קצת, או הרבה סבלנות, אז קרא שרשורים כאן בפורום, יש המון.

בנוסף, אל תקנה כלום - כמעט הכל אפשר להשיג בחינם אם באמת רוצים.

יש כמובן אפשרויות גיבוי - קרא את שרשור האפליקציות לאנדרואיד שרץ כאן בפורום.

בכמה קנית? האם הספקת לעשות ניתוק זיקה? אם לא - אתה מקבל החזרים מחברת הסלולר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קניתי ב3200 שזה לא הכי זול שמצאתי אבל זה התאים לי.

לא עשיתי שום ניתוקים, השתחררתי לפני 3 שבועות ואין לי מושג איך כל זה עובד ומה זה בכלל.

ראיתי את הנושא המדובר ויש בו 51 עמודים לכן קיוויתי לקצת הכוונה כי זה די מבלבל לעבור על כל זה עכשיו.

כעיקרון הוא לא מרגיש לי איטי אבל הייתי רוצה להפטר מכל שטויות הפלאפון שיש בו ולקבל את המקסימום על הכסף שלי.

הבנתי שגם לך יש כזה אשמח אם תגיד מה עשית לו ואיך הוא עכשיו לעומת מה שהוא היה כשקנית אותו.

שוב תודה!

פורסם

תקשיב, קשה לי לבאס אותך אבל חבל שלא חשבת על זה קודם. אני קניתי ב-3000 ועשיתי ניתוק זיקה, כך שאקבל בחזרה מאורנג' 3500 לאורך 3 שנים. היום זה כבר לא כזה פשוט, אבל אם אתה מדבר הרבה (מבחינת עלויות) אז תוכל לקבל החזר סביר יחסית.

אני גם לא מומחה - שלי הגיע עם ROOT ואני מתכוון בסופ"ש להתקין עליו ROM נורמלי שאולי ישמור לי קצת את הסוללה. כדאי שתחכה למומחים שיגיעו וייעצו. ממליץ לך לעבור על השרשור בכל מקרה - אני מצאתי אותו מעניין ומלמד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממש לא מבאס אותי.

אני בקושי מדבר בפלאפון לכן בחיים לא יציעו לי החזר.

תודה על התשובות עד כאן, אעבור על השרשור.

פורסם

מציע לך בכל זאת לבדוק מול הרשת לגבי אופציה של החזרים.

סתם דוגמה, בפלאפון, 800 דקות, 400 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה ב 150 ש"ח (אחרי זיכוי של 80 שקלים על הסמסונג גלקסי S2.)

הציעו גם חבילות עם הרבה יותר דקות בתוספת קטנה (גם בפלאפון וגם בסלקום), אבל אישתי לא מדברת מעבר לכמות הזאת.

החבילה היא גם ללא התחייבות, אפשר לעבור לחבילה אחרת מתי שתרצה.

אסף

פורסם

שני דברים:

א. אתמול היו אצלנו מפלאפון כדי לפתות אותנו לעבור מאורנג'. האם נתקלתם בבעיות עם הקליטה של פלאפון בארץ?

ב. מצחיק איך כולם משמיצים את האייפון, אבל כדי לשפר את הסמסונג שלהם צריך הבנה טכנית ועוד לעבוד בסופ"ש. אני יודע שאולי זה מוגזם, אבל לפעמים גן חיות תחום עדיף על ספארי ;-) באפריקה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, תקרא טוב טוב את כל החוזה מול פלאפון. אחרי זה כבר לא יעניין אותך הקליטה.

ובקשר לאנדרואיד, אתה יכול לקבל אוטו חדש ולנסוע כמו שהוא או להשקיע חצי שעה בהתאמת המושב, ההגה והמראות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו שהבנת אנחנו ברשת פלאפון. פלאפון עובדים ב 2 תדרים ב UMTS. תדר 850 ותדר 2100.

מכשירים שתקנה מהרשת יעבדו בלי בעייה. הקליטה בסדר. הם יגיעו עם תמיכה ל 2 התדרים. חלק מהמכשירים שתקנה באופן פרטי, שקיימים ונמכרים ברשת עצמה יתמכו רק בתדר אחד מתוך ה 2 ואז הקליטה באיזורים מסויימים ובמיוחד בתוך מבנים היא נמוכה.

ולגבי האנדרואיד, כל היופי במערכת הפעלה הזאת היא שהיא פתוחה. בשביל 90% מהאוכלוסיה ה ROM של חברת הסלולר יעשה את העבודה. 10% ירצו לשנות את ה ROM כדי לקבל ביצועים עדיפים או פונקציות נוספות. לטעמי ה ROM של אורנג' עושה בינתיים את העבודה והמכשיר לא מרגיש איטי.

השימוש במכשיר הוא קל וידידותי ביותר. לפי דעתי יותר קל לשימוש מאייפון בשביל המשתמש הפשוט היום יומי (אני עוסק בתחום).

אסף

פורסם

ב. מצחיק איך כולם משמיצים את האייפון, אבל כדי לשפר את הסמסונג שלהם צריך הבנה טכנית ועוד לעבוד בסופ"ש. אני יודע שאולי זה מוגזם, אבל לפעמים גן חיות תחום עדיף על ספארי ;-) באפריקה.

זה לא שבסטוק הוא רע, להיפך. בסטוק הוא נהדר (בניגוד לSGS הראשון), אבל אם הוא יכול להיות עוד יותר טוב, לא שווה להשקיע שעתיים שלוש?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לי אישית המכשיר הגיע מפלאפון , והוא טס חופשי , אני לא מרגיש צורך אישי בשיפור המכשיר עד כה ואני מדבר למעלה מ 150 שיחות ביום בממוצע (אמיתי אני לא צוחק , כל 5 דק ממוצע אני מקבל שיחה בעסק לנייד שלי).

אז ... אישית אין בעיה

פורסם

מצחיק איך כולם משמיצים את האייפון, אבל כדי לשפר את הסמסונג שלהם צריך הבנה טכנית ועוד לעבוד בסופ"ש.

לא צריך הבנה טכנית ולא צריך לעבוד.

הסטוק רום של GS2 הוא סביר ביותר ומתאים ל90% מהמשתמשים בניגוד SG1. המכשיר עדיין יהיה יותר מהיר מאייפון כאשר יש עומס ושימוש מסיבי.

החלפת רומים מצריכה בהתחלה סבלנות והשקעת זמן בלקרוא את המדריכים ולהבין מה עושים,אם מישהו מנוסה מסביר לך זה בכלל ילך מהר.

בכל אופן החלפה מלאה של רום למישהו שביצע זאת 2-3 לוקחת לא יותר מרבע שעה,הכל כולל הכל.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כעיקרון הוא לא מרגיש לי איטי אבל הייתי רוצה להפטר מכל שטויות הפלאפון שיש בו ולקבל את המקסימום על הכסף שלי.

הבנתי שגם לך יש כזה אשמח אם תגיד מה עשית לו ואיך הוא עכשיו לעומת מה שהוא היה כשקנית אותו.

שוב תודה!

תתקין טיטניום בקאפ ותעיף כל אפליקציה מיותרת שבא לך.

אם הרום הזה מספק אותך אין סיבה להחליף, הSGS2 מגיע מוכן ומעולה מהמפעל, לא צריך להתעסק איתו כמו עם הראשון אם לא רוצים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

להשקיע שעתיים שלוש זה מלא, כשמגיע לי גלקסי לידיים אני משקיע משהו כמו 9 דקות בקינפוג המכשיר עד שמגיע למצב כמו שלי :)

אספו - לא בעיה לסדר את עניין הקליטה - ברשת מסתובבים מליון מודמים למכשירי אנדרואיד [במיוחד לסמסונגים למיניהם]

כל אחד מותאם לתדר אחר, ואפילו מדינות שונות ומשונות.

למשל בבדיקות קליטה ומהירות אני יכול לשים לב להבדלים במודמים [אצלי הקליטה מצויינת ב DBM ולא ב"מקלות" קליטה"

הרי טווח ה DBM הוא -61 עד -115 אז אני יודע במדוייק על השפעות המודם על הקליטה.

אני ברשת פלאפון ולא נתקלתי בבעיות קליטה

ההיפך - איפה שלי יש קליטה לחברים בעלי אורנג' אין [אייפון או אנדרואידים למיניהם] - ואין ההיפך :)

mill3r - אם הרום של הסלולרית מספק אותך, באמת תסיר ממנו את כל ה BLOATWARE שקיים עליו.

סיבה טובה להתקין רום אחר הוא שהם מגיעים כבר ZIP ALLIGNED ו DEODEXED.

מאיץ את תגובות המכשיר משמעותית ללא קשר ללאגפיקס או לא.

יש לי את הכלים לכך על המחשב, ומי שלא רוצה לאבד אחריות על המכשיר שלו, זה פשוט מה שאני עושה לו.

הרי אם תחליף רום תאבד אחריות מחברת הסלולר אז אני פשוט עושה ZIPALLIGN ו DEODEX והאחריות נשמרת :)

תהליך של בין 20 דקות לשעה - תלוי כמה תוכנות מותקנות על המכשיר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
להשקיע שעתיים שלוש זה מלא, כשמגיע לי גלקסי לידיים אני משקיע משהו כמו 9 דקות בקינפוג המכשיר עד שמגיע למצב כמו שלי :)

אני דיברתי על מישהו שלא מכיר את המערכת.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...