Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הייטי שלנו כבר חודש על הכביש בכל מקרה הדגם שקנינו הוא האקספיריינס שלפי היצרן מגיע עם חלונות כהים מקוריים בכל מקרה רק לפני מספר ימים שמתי לב שהחלונות החוריים שאמורים להיות כהים אינם כל כך כהים ואין כמעט הבדל בינם לבין הקדמיים אין לי מושג למה התכוון המשורר במושג חלונות כהים מקוריים בכל מקרה את העבודה הם לא עושים יש לנו שני ילדים קטנים שמבחינתנו זה לשלם עכשיו עוד איזה אלפיה בכדי להכהות אותם .

אם יש מישהו שרכש גם הוא את דגם האקספיריינס ויש לו בעיה דומה אשמח לקבל עצה, יש לציין שלא פניתי עדיין לחברה מחר ואני מעוניין לבדוק את הנושא

בכל מקרה האם ייתכן שרכב שהוזמן מחו"ל יכול להגיע שלא עם האקססוריס שהיו בהזמנה?

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

goose, תן תמונה - ונדע.

ממה שידוע לי (וראיתי במסירה), לכל ה"אקספיריינס" יש חלונות אחוריים כהים, כפי שאמור להיות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן אני אעלה תמונות היום ותשפטו בכל מקרה מישהו בעל ייטי נתקל גם בבעיה כזאת?

fly low drive fast

פורסם

הי - הנה תמונה משלנו - שלושה שבועות על הכביש - מבחינים בהבדל ברור בין הקדמיים לאחוריים.

אין לי נסיון קודם בנושא אז לא ברור אם היינו צריכים לצפות לחלונות יותר כהים?

IMG00040-20110804-0627.jpg

פורסם
הי - הנה תמונה משלנו - שלושה שבועות על הכביש - מבחינים בהבדל ברור בין הקדמיים לאחוריים.

אין לי נסיון קודם בנושא אז לא ברור אם היינו צריכים לצפות לחלונות יותר כהים?

תודה על ההתיחסות גם צלי זה בדיוק אותו דבר בכל מקרה לדעתי החלונות אינם כהים לשמש הישראלית כך שאצטרך לעשות ציפוי כהה יותר .

שאלה נוספת היא לגבי צריכת הדלק אצלך אצלי לאחר 1200 ק"מ הצריכה היא 9.7 ק"מ לליטר

fly low drive fast

פורסם
תודה על ההתיחסות גם צלי זה בדיוק אותו דבר בכל מקרה לדעתי החלונות אינם כהים לשמש הישראלית כך שאצטרך לעשות ציפוי כהה יותר .

הרכב עם כמעט 1000 ק"מ - הרוב בינעירוני. מחישוב בפועל של כמה מילויי דלק (ולא ע"פ מחשב הרכב) הצריכה היא בסביבות 1:10.5.

אין טעם לדעתי להתיחס למספרים האלה כמייצגים לפני 5000 ק"מ.

מנסיון אצל חבר הרכב עושה בממוצע 1:12 בנסיעת ליסינג משולבת (והדגש על ליסינג שבו בדרך כלל לא חוסכים בלחיצות).

אני מקווה למספרים יפים יותר כי הרכב יעשה 90% בינעירוני ונהיגה פרטית של אשתי.

דרך אגב גם האוקטביות 1.2 TSI שבליסינג כאן מגיעות למשהו בין 1:12 ל 1:13 בנסיעות משולבות (אך שוב אופי נהיגה של ליסינג...) והייטי כבדה יותר במשקל כך שאני מניח שאלו יהיו סדרי הגודל.

פורסם

goose, החלונות האחוריים בהחלט כהים - ויש הבדל ברור מאוד לעין בינם לבין הקידמיים (הרגילים), ואני לא הרגשתי שום טעם בהכהייה נוספת על המקוריים (ועוד ברכב ההדגמה ישנו גג פנורמי גדול מימדים....)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
goose, החלונות האחוריים בהחלט כהים - ויש הבדל ברור מאוד לעין בינם לבין הקידמיים (הרגילים), ואני לא הרגשתי שום טעם בהכהייה נוספת על המקוריים (ועוד ברכב ההדגמה ישנו גג פנורמי גדול מימדים....)

טוב אתה יודע שבסוף מצביעים ברגליים וברגע שיש לך ילדים קטנים שצריכים לשבת מאחור ובוכים כי השמש מסנוורת אז לך תשכנע אותם שהרכב הגיע כך מקורי ההכהייה המקורית ל שווה הרבה למען האמת וקרוב לוודאי שאצפה אותם בציפוי כהה יותר שייתן מענה בכל מקרה תודה על התגובה

fly low drive fast

פורסם

goose, המקוריים / אחוריים מאוד כהים ביחס לקידמיים, ואתה מוזמן לבדוק זאת מול החלונות שלי שעברו ציפוי (בגוון כהה משל היטי) - ובשמש לא מורגש הבדל ביניהם.

אחרי 1100 ק"מ ביום עם יטי - ועוד ביום הכי חם שהיה (שני שעבר. עם מעל 42 מעלות בצפון, שמש מטגנת בטירוף וגג פנורמי עם כיסוי רשת מחוררת) - ולא יצאה שמעתי תלונה אחת מהנוסעים איתי. אני בטח שלא התלוננתי, זה הרגיש בדיוק אותו הדבר כמו בפאביה שחורת החלונות שלי...

אם היו לך חלונות רגילים (כפי שיש בבסיסית) - הייתי מבין את התלונות, המענות וזעקות הילדים. באמת.

בכנות רבה מאוד - ועם יד הלב, אין להם שום סיבה להתלונן ואני לא מבין כל תלונה אפשרית מצידך. נסה להשוות מול יטי בעלת חלונות "רגילים" ותבין עד כמה הפער מורגש. מה גם שלא משנה מי יצפה לך את החלונות, באיזה חומר וכמה העבודה תיהיה מצויינת - אין כמו השחמה מקורית בטבילה (או לייזר).

Renault Catpur 155 2021 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון צריכת דלק ביטי 1.2 TSI - אחרי יותר מ 2500 ק"מ הצריכה בנסיעה שרובה בינעירונית 1:13 (מדידה בפועל ולא ע"פ מחשב רכב). מקווה שימשיך להשתפר (לפי מה שנאמר לי הצריכה המיטבית תגיע בסביבות 5000 ק"מ).

פורסם

הפתרון האמיתי הוא לקנות לילדים משקפי שמש

החלונות ברכב בין אם כהים או לא - מה שחשוב בהם הוא שהם יהיו מוגני UV - זה עושה הבדל עצום, אמנם השמש בכל מקרה תסנוור בלי משקפי שמש אבל אתה תרגיש שהעור שלך לא נצרב כשהחלון סגור.

יש לי רכב אחד ישן עם חלונות רגילים ורכב אחד עשור קדימה עם חלונות טיפה מוכהים ומוגני UV וזה הבדל של שמיים וארץ - לגבי הסנוור, יש לי משקפי שמש ואני לא יכול לחיות בלעדיהם (עיניים בהירות).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...