Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש הבא תמה תקופה של 3 שנים שברשותי היה רכב מליסינג .מדובר בפולקסווגן גטה -קבלתי אותו חדש וטפלתי בו באהבה

בפועל התוכנית שלי היתה כל 3 שנים להשאיר את הרכב בחברה ולהשתדרג לרכב חדש יותר .

לרוע מזלי חברת הליסינג פשטה רגל וכרגע אני אני בדילמה מה כדאי יותר:

רכישה :כאשר הם רוצים לחייב אותי ב-3500על כך שהגעתי ב-3 שנים ל90.000 ק"מ(האם זה לא מוגזם?)

-מבקשים ממני סכום של 61.000 על הרכב .

-התרשמתי טלפונית שלמפרקים אין יותר מידי סנטימנטים לאף אחד ..הם לדעת כם יש מקום לנהול מומ ...

אשמח לתגובתכם המלומדת .

פורסם

omei2

אני מציעה שתבדוק את החוזה/הסכם שלך מול החברה.

חברות הליסינג אכן נוהגות לחייב על חריגה של מעל 90.000 ק"מ בסוף תקופת הליסינג, אך מדובר בכמה אגורות פר קילומטר.

ענת מאוויס

חברת הליסינג פשטה רגל וכרגע אני אני בדילמה מה כדאי יותר:

רכישה :כאשר הם רוצים לחייב אותי ב-3500על כך שהגעתי ב-3 שנים ל90.000 ק"מ(האם זה לא מוגזם?)

פורסם

תמיד יש מקום למו"מ מכיוון שאין להם שום אינטרס להגיע למצב שהרכב עובר לסוחרים או שהם יתחילו להתעסק עם המכירה שלו.

אני מניח שניתן להוריד 15% ממחיר המחירון המלא ולהתחמק מהקנס.

סה"כ רכישה נבונה אם אתה מכיר את הרכב ויודע שטופל היטב ושאין משמעות לעברו הליסינגי.

• תוכן חדש...