Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא גולף 99 1400 16v ייבוא אישי.

הרכב מגיע עם רישיון רכב ריק בעליל. ללא ציון על 4 כריות אוויר שנמצאות, abs, Sunroof,.

המדינה החכמה שלנו נזכרה פתאום לאחר 11 שנים על הכביש שכל הדברים האלו צריכים להיות מצוינים בטופס הרישוי.

בכל מקרה הבירוקרטיה עשתה את שלה והם שלחו אותי לעמדה 1 בחולון ליום כיף בירוקרטי.

עוד דבר שהפריע להם בעין זה ה- angel eyes שלי. שפתאום אחרי שמאה רכבים עוברים עם סוג הפנסים האלה מדיי יום, הם החליטו שזה לא חוקי משום מה.

אישור לסנרוף שלי שהגיע כמובן מקורי מגרמניה היה לי בשנה שעברה ולאחר שהבוחנים ראו אותו הם אמרו לי אוקיי אתה כבר לא צריך אותו ציינו את זה במחשב. אבל עכשיו אחרי שזרקתי את האישור מהיבואן הם פתאום כן רוצים אותו שוב?! wtf ?!

ארץ אוכלת יושבייה זו כבר מחמאה למדינה שלנו...

תודה לעוזרים והמשך יום טוב!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
זו הבירוקרטיה חביבי .

יד ימין לא יודעת מיד שמאל.

במקרה שלך אתה חייב להפעיל מאכר .

"מאכר" הכוונה לקומבינה כמו שכל דבר מתבצע במדינה הזו, נכון?

פורסם

ומי שלא מכיר מאכרים פשוט אכל אותה וזהו? או שישנה דרך להיפטר מכל הבירוקרטיה הזו בדרך פשוטה והגיונית?

כי שורה תחתונה זו פשלה של משרד הרישוי ומכון הטסטים מזה קשור אלי?! אני לא אמור להוציא סכומים לא מוצדקים על טפסים ואישורים ולהפסיד ימי עבודה. מה זה השטויות האלה?!

פורסם

ועוד לקח קטן לעתיד - לא זורקים מסמכים כל עוד יש להם פוטנציאל לשימוש! את המסמכים של הרכב היית צריך לצרף לרשיון, ועם מכירת הרכב להעבירם לרוכש כדי למנוע ממנו את הצרות שיש לך כעת.

עניין המסמכים נכון לכל כך הרבה דברים - מתלושי משכורת דרך מסמכים רפואיים ועד מסמכים של דירה, רכב ואפילו דברים קטנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הרכב המדובר הוא גולף 99 1400 16v ייבוא אישי.

הרכב מגיע עם רישיון רכב ריק בעליל. ללא ציון על 4 כריות אוויר שנמצאות, abs, Sunroof,.

המדינה החכמה שלנו נזכרה פתאום לאחר 11 שנים על הכביש שכל הדברים האלו צריכים להיות מצוינים בטופס הרישוי.

בכל מקרה הבירוקרטיה עשתה את שלה והם שלחו אותי לעמדה 1 בחולון ליום כיף בירוקרטי.

עוד דבר שהפריע להם בעין זה ה- angel eyes שלי. שפתאום אחרי שמאה רכבים עוברים עם סוג הפנסים האלה מדיי יום, הם החליטו שזה לא חוקי משום מה.

אישור לסנרוף שלי שהגיע כמובן מקורי מגרמניה היה לי בשנה שעברה ולאחר שהבוחנים ראו אותו הם אמרו לי אוקיי אתה כבר לא צריך אותו ציינו את זה במחשב. אבל עכשיו אחרי שזרקתי את האישור מהיבואן הם פתאום כן רוצים אותו שוב?! wtf ?!

ארץ אוכלת יושבייה זו כבר מחמאה למדינה שלנו...

תודה לעוזרים והמשך יום טוב!

שלח מייל לשירות הלקוחות של היצרן בצירוף מס' שילדה ותקבל אישור חדש, לא קרה שום דבר.

לגבי הפנסים הקדמיים, גש להיכן שקנית אותם ותקבל אישור ייבוא ותקנים מתאימים.

פורסם

על פנסים לא צריך להביא אישורים.

יש עליהם סימן תקינה - E ועוד מספר כלשהו.

אם זה קיים - זה חוקי!!

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...