Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט ואני מעוניין ברכב חסכוני ואמין בתקציב של 10K אחרי חיפושים ארוכים מצאתי קיה ריו 1.5 שנת 2002 186K ק"מ יד 3

מה אתם אומרים?

תודה על העזרה!!

פורסם
אני סטודנט ואני מעוניין ברכב חסכוני ואמין בתקציב של 10K אחרי חיפושים ארוכים מצאתי קיה ריו 1.5 שנת 2002 186K ק"מ יד 3

מה אתם אומרים?

תודה על העזרה!!

אין פה הרבה מה להפסיד חוץ ממחיר בדיקה, וגם אם תמצא משהו לא בסדר גם אין הרבה מה להוריד מהמחיר...

מה זאת ? מונית ?

בתקציבים האלו אם הרכב נראה לך ,לך על זה.. חכה לשמוע דעה של יותר מבינים ממני ...

פורסם

ב-2002 הריו עדיין לא הייתה משווקת לשוק המוניות, רק בשנתיים שלוש האחרונות נכנסה קיה חזק לשוק המוניות.

בעיקרון הריו היא יונדאי אקסנט בתחפושת, לא מדובר בפאר תעשיית הרכב אבל הרכב דיי אמין ופשוט ונותן אחלה פתרון למי שמחפש תחבורה זולה מנקודה לנקודה.

קח בחשבון שבאותם שנים רוב הרכבים נמכרו לליסינג או השכרה ביד הראשונה, אז ממליץ לך לבדוק את זה טוב טוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי ערן,

היום האופציות לרכישת רכב מגוונות. מלבד יד 2 ישנן את חברות המכירה והליסינג שמציעות רכישה של מקדמה נמוכה ופריסה לתשלומים רבים.

אולי תרצה לשקול רכישת רכב חדש יותר, עם מקדמה של 9500 +/- (20 אחוז משווי הרכב),

ותשלום חודשי של כמה מאות שקלים, שאולי יתקזזו עם קלקולים עתידיים (חלילה..) וצריכת דלק גבוהה יחסית,

המאפיינים רכב משנתון 02 וקילומטראז' גבוה.

בהצלחה,

ענת מאוויס

פורסם

דבר אחד חשוב כדאי ללמוד בחיים...

לא קונים עם כסף שאין.

אם מתקלקל אפשר אוטובוס\מוניות לכמה ימים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הייתה ברשותי קיה ריו, שנת ייצור 2007, במשך 3 שנים וכ-120K ק"מ. אומנם דגם חדש יותר ממה שציינת, אך הרעיון דומה; גם כאן מדובר באחותה התאומה של היונדאי אקסנט.

המכונית הפגינה אמינות מוחלטת! הגם שעבר חיים קשים למדי :oops:.

בהצלחה!

• תוכן חדש...