Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אודה לכם להמלצה לרכב ליסינג קבוצה 2.

אני צריך לנסוע בערך 20 ק"מ לכל כיוון ביום, יותר בסופי שבוע אבל לא מרחקים מטורפים באופן קבוע...

רווק, גר בתל אביב - לא רוצה רכב גדול מדי.

עם זאת, אשמח לרכב עם ביצועים טובים בכביש, יחסית חסכוני בדלק, ובטיחותי.

אשמח להמלצותיכם בנושא.

PP

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב סטנדרטי מקבוצה 2 אז נשמע שיונדאי I30 תתאים לך היטב. האצ'בק זריזה ומרווחת יחסית ועם זאת מציעה מימדים חיצוניים נוחים לתמרון בעיר וצריכת דלק טובה.

אני אישית חושב שעדיף לך לחפש אלטרנטיבה בקבוצת הסופר מיני, רכב קטן יותר יהיה נוח לשימוש עירוני ולמציאת חניה בתל אביב הצפופה, בנוסף הוא יציג חיסכון בולט בכל התחומים מדלק ועד שווי שימוש ולדעתי לרווק גם מתאים יותר מאשר משפחתית גדולה שמציעה מרווח שלא נחוץ.

האם מוצעות לך אופציות מסויימות או שיש לך יד חופשית בבחירה?

בהצלחה.

פורסם

אני גם הייתי באותה התלבטות,

יש כמה רכבים שמשכו לי באופן אישי את העין -

סיטרואן C4 - דגם 5 דלתות, אני מבטיח לך שתהנה ממנה, הצרפתיות יודעות לפנק - זהו גם רכב חדש שיוצא באוקטובר ועד עכשיו היה רק בהשקה, נראה לי שאתה לא יכול להאכזב פה.

קיה פיקנטו - מצוינת בעיר אך זמן האספקה שלה הוא מרץ 2011 אם לא אכפת לך לחכות יכול להיות גם שמישהו ביטל עכב הזמני אספקה המטורפים, אבל בכל זאת יהיה לך רכב חלופי לחצי שנה מאותו הCLASS סביר להניח שדייטסו סיריון שזה גם רכב לא רע

זהו, בינתיים.

קבוצה 2 - C4

קטן - סיריון\פיקנטו

פורסם

20 ק"מ ביום ואתה לוקח ליסינג?

לגופו של עניין, אכן ה- I30 או אחותה לבית קיה יתאימו. אף אחת מהן לא יורכת אספלט כמובן וגם לא חסכונית במיוחד, אבל הן מציעות ממוצע לא רע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה לכל כיוון, ז"א 40 ק"מ ביום. אתה עדיין חושב שלא כדאי לי לקחת ליסינג? אשמח להסבר, אולי תשנה את דעתי...

כי אם ההבדל הוא של 10-15%, אז אולי זה שווה את ההשקעה בשביל הנוחיות (דלק ללא הגבלה, טיפולים, התעסקות...בלה בלה)

ומה בעניין המאזדה 2? למה אתם מתעלמים? לא שווה לדעתכם?

אמרו לי גם לבחון את הקיה סול... יש תגובות?

שוב תודה לכולם על העזרה

פורסם

מאזדה2 זה לא קבוצה 2.

אני לא יודעת בוודאות אבל הבנתי שהיא לא הכי חסכונית.

עדיף לבחור שגר בתל-אביב לקחת רכב מקבוצה נמוכה יותר, בגלל הגודל של הרכב והחוסר חנייה בתל אביב,

אבל אם כבר קבוצה 2 אז יונדאי i30, קאיה סיד, יונדאי מטריקס.

האצ'בק, יותק נוחות לחניות בעיתיות.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

קבוצה 2\ לא קבוצה 2...

אני לא מבין, לא ביטלו קבוצות לצורך חישוב החזר בליסינג?

זה כבר לא אחוז קבוע ממחיר הרכב (בתור חדש)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן- סליחה טעות שלי, אין יותר קבוצות - עניין הקבוצה יותר למטרת תווך מחיר של הרכבים שהחברה מציע... אני רוצה משהו קטן אבל לא קטן שהוא לא סוחב בעליות ונסיעות ארוכות.

היה לי פעם את הגץ - וממש סבלתי בנסיעות לירושליים למשל..

נטלוזי: מאזדה 2 זה לא האצ'באק? לפי קצין הרכב שלנו זה קבוצה 2... אני לא רוצה להשמע נודניק על המאזדה 2 - לא שאני נעול עליו או משהו- אבל זה הרכב הכי פופולרי על הכביש בהאצ'בקים, ואני לא מצליח להבין מה החסרונות שלו לעומת הרכבים האחרים שכולם מציעים כאן...

• תוכן חדש...