Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר משבר משבר הקוט'ג החליטו בממשלה שהם לא רוצים להתמודד עם הטייקונים הגדולים במשק, הם מעדיפים להיטפל ליצרני החלב באמצעות הורדת מחיר המטרה ופתיחת השוק ליבוא מוצרי חלב דבר שימוטט את ענף החלב בישראל ויגרום לטייקונים הגדולים של המדינה להיות טייקוני על!

מיותר לציין שמיטוט ענף החלב בישראל יגרם לאלפי אנשים להיות מחוסרי עבודה, זה יתחיל ברפתנים עצמם וימשיך לוטרינרים, מרכזי המזון מובילי החלב, ספקים כאלו ואחרים, ובעצם רוב החקלאות בישראל שמייצרת מזון לפרות.

אני מזמין אותכם להיכנס לקבוצה בפייסבוק "מצילים את ענף החלב בישראל" ולתמוך ברפתנים!

תודה ושבוע טוב!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אני נגד מחיר מטרה ונגד העלאת מחיר מלאכותית שנובעת מכך שיש מכס מגן שמאפשר ליצרן מקומי להאמיר מחירים.

בשוק חופשי ישרוד החזק. אם לחקלאי/רפתן חשוב למכור חלב במחיר גבוה כדי לשדרג את הוילה והמרצדס, אז מצידי שיתמוטט.

ציונות ואהבת הארץ לא קונים בכסף. מי שתאוות הכסף מחברת אותו לארץ, יעזוב אותה לטובת סיר בשר שמן יותר ברחבי תבל. גם אם הוא ימשיך לחיות בישראל, לא באמת איכפת לו מה קורה כאן זולת עסקיו.

סטנלי פישר לא עזב את הארץ לטובת ג'וב יוקרתי ובוודאי לא לטובת שכר גבוה בהרבה. אפילו ויתר על העלאת שכרו שלו. זה יהודי שאוהב את הארץ ואני מניח שגם אם היה מקבל חצי שכר, היה נשאר.

חקלאי/רפתן שחשובה לו הארץ ולא הוילה, יכול למכור בזול יותר ולתת לסחורה להגיע ליותר ויותר ציבור במחיר נוח יותר. אני בטוח שחקלאי כזה יקרון מאושר בתוך ביתו הצנוע, כשידע עד כמה הוא עוזר לדלת העם להשיג מצרכים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר 1+ ענק!

חלאס עם הדמגוגיה בגרוש הזאת, אם לא נעשה ככה וככה יקרה אסון. יאללה שוק חופשי ופתוח ותחרותי, אני בעד!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רוב מהומה על לא מהומה.

מוצרי חלב ניגרים לא כלכלי ליבא לארץ, מה גם שטעמם לא תמיד תואם לטעם שאליו רגילים הצרכנים הישראלים.

שני הדברים היחידים שהם ברי יבוא זה גבינות קשות ואבקת חלב.

העניין הוא ששני המוצרים הללו הם צרכני החלב הגדולים ביותר, ויבוא מאסיבי שלהם עלול לפגוע ברפתנים, שהם החוליה האחרונה בשרשרת ומקבלים מחיר קבוע בעבור ליטר חלב, ורובם, מהיכרות אישית, רחוקים מאד מלהיות עשירים מופלגים.

הלחץ והכעס צריכים להיות מופנים ליצרני מוצרי החב שנהנהים ממתח רווחים אסטרונומי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי הבכירה מחברת החלב הגדולה מיצתה יפה את העסק:

בכתבה הגדולה שהייתה בעקבות מחאת הקוטג' היא לקראת סוף הכתבה הסבירה כמה ייקר לייצר בארץ. לדוגמה חברת ענק מחו"ל מייצרת אותו מוצר עבור עשרות מיליונים ופה בארץ עבור אולי 6-7 מיליון. זה נותן הבדל גדול בעליות. ניחא.

ואז היא סיפרה על היוגורטים שהחברה מתאימה לטעם הישראלי וכמה זה עולה. ופה לדעתי אחת מהבעיות הגדולות

היא וחבריה צריכים להפסיק לז*** לנו בשכל כל שני וחמישי עם יוגורט בטעם חדש. יוגורט בטעם קיווי. יוגורט בטעם אפרסק מאושר. בטעם אגס ביישן. בטעם אבטיח ננסי. יורדות לי דמעות בטעם של מלח שאני רואה את זה.

הרי כל המקררים בסופר בבלגן אחד גדול, לרוב. ממילא רוב האנשים לא מבדילים בין יופלה לבין דנונה לבין מולר. גם אם תאהב טעם אחד אז יש סיכוי לא רע שבשבוע הבא הוא יהיה חסר. וממילא רוב האנשים בסופו של יום קונים אולי 2-3 טעמים שונים וזהו. בהתחלה יש התלהבות אבל אחרי כמה זמן חצי מהטעמים החדשים נעלמים וכל ההשקעה בפיתוח שלהם נופלת על הקוטג' ועל הגבינה הלבנה. לא ?

ואחרי זה ההזויים האלה עוד עושים סקרי דעת קהל של 50 שאלות עם שאלות מעפנות כמו "היוגורט הזה מתאים לאנשים כמוני" " מתאים לאורח החיים שלי" " גורם לי להרגיש טוב" "זו חברה חדשנית, צעירה....". ואנשים נותנים להם ציונים טובים רק כדי שיעזבו אותם בשקט.

אין מקום במדינה הקטנה הזו לכל הרבה סוגי מוצרי חלב שונים ובסופו של הדבר העלות של זה מגולגלת על הצרכן.

חדשנות זה טוב וחשוב וצריך כל הזמן לרענן את המוצרים הקיימים ולהוציא חדשים. אבל יש הבדל גדול בין חדשנות לבין פלצנות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מה גם שהיוגורטים בארץ לא שוס גדול. משום מה יוגורטים "זרים" טעימים יותר מהמקומיים (וכן, אני יודע שדנונה זה זר ומיוצר ברשיון)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כבר העליתי כאן כתבה שהסבירה בדיוק למה המחירים יקרים.

כל עוד חברות החלב מקבלות מהצרכנים פידבק ש"כמה שיעלה - אנחנו קונים" החגיגה תמשיך.

בכתבה היה רשום במפורש שתנובה קיבלה תוצאות סקר שהוכיחו חד משמעית שהציבור ימשיך לרכוש את המוצרים שלהם גם אם הם יעלו אותם ב 30 אחוז.

אז הם העלו.

זה הכל.

לא עליה במחירי מוצרי הגלם ולא נעליים.

פשוט, אפשר להרוויח יותר, אז מרוויחים.

אני אישית לא קונה מוצרים של תנובה כבר הרבה מאד זמן בדיוק בגלל זה.

תנובה לא חברת חלב.

תנובה הפכה לחברת השקעות.

פורסם

ואללה?

אז נסגור את כל שווקי היבוא ונהיה כמו קובה.

בסין יש מקומות שאסור להשתמש בטרקטורים כדי לא לפגוע בחבר'ה שאוספים בידיים, כמובן שלא בעלי אינטרסים יהפכו אותנו למשהו דומה.

יש תחרות, תתמודדו איתה.

לא רווחי- מצא מקצוע אחר.

שוק חופשי קפיטליסטי, היחידי שמסוגל להחזיק מעמד ולפעול, וכך יהיה.

ולשאלתך, בודאי שאני רוצה מוצרי חלב תוצרת ישראל אבל לא במחירי מונופול.

פורסם
מה גם שהיוגורטים בארץ לא שוס גדול. משום מה יוגורטים "זרים" טעימים יותר מהמקומיים (וכן, אני יודע שדנונה זה זר ומיוצר ברשיון)

דנונה ויופלה ושמופלה וכמעט הכול מיוצר בארץ.

דווקא היוגורטים ומוצרי חלב רכים למיניהם בארץ הם טובים פי כאן כמה מכל ארץ שבה ביקרתי.

בגבינות קשות עדיין אין שיוויון או יתרון, מלבד גזרת עיזי הבוטיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי דווקא ייבוא יתן יותר תחרות ויוריד מחירים

מאוד הייתי רוצה לראות את מוצרי החלב של חברת kraft על המדפים

יותר מזה הייתי רוצה שהמקרר העיקרי יהיה ממוצריה

חברה עם מוצרים איכותיים ביותר שיש לה נתח גדול מאוד ממוצרי החלב בעולם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני אישית לא קונה מוצרים של תנובה כבר הרבה מאד זמן בדיוק בגלל זה.

תנובה לא חברת חלב.

תנובה הפכה לחברת השקעות.

כל החלב בארץ עובר דרך תנובה שזאת אחת הסיבות שמוצרי החלב יקרים בארץ.

אם יאשרו יבוא מוצרי חלב תנובה תהייה היבואן הכי גדול של מוצרי חלב ובגלל שהם חברת השקעות הם יסגרו מחלבות בארץ.

ואז חברת ההשקעות ימאס לה מהמדינה הקטנה והמעצבנת הזאת והם יסגרו את תנובה ואנחנו נשאר בלי מוצרי חלב.

בלי חקלאים שעובדים במקצוע לא רווחי מה אתם חושבים שיהיה לכם לאכול?

אייל

פורסם

ומי זאת בז"ן?

אז למה היו מחאות על מחירי הבנזין?

רק שבז"ן לא יברחו מהארץ חס וחלילה וישאירו אותנו בלי נפט.

מה נעשה?

תנובה חברה של פושעים ועבריינים באישור.

מאחר ואני עובד בתחום אני יכול לספר לך על איומים מפורשים על מי שהעיז להכניס מחלבות פרטיות.

כל החברה הזאת נולדה בחטא והגיע הזמן לפתוח את השוק לתחרות.

פורסם

איך אני אוהב את כל הדוגלים בקפיטליזם בלי שהם מביני רבע ממה שקורה בשוק.

אין בשום מקום בעולם קפיטליזם טוטאלי, אפילו לא בארה"ב ובטח שלא במדינות קטנות.

מה תעשו כשאחרי 20 שנה שלא יהיה בארץ ענף חלב, ענקי החלב בארופה יחרימו אותנו בגלל איזו אינטיפאדה?

אתם חושבים שמישהו יזכור איך מטפלים בפרה?

הדבר הכי טוב שאפשר לעשות לענף בארץ, זה לפתוח אותו לתחרות פנימית כמה שיותר, לצמצם את השליטה של תנובה והחברות הגדולות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
איך אני אוהב את כל הדוגלים בקפיטליזם בלי שהם מביני רבע ממה שקורה בשוק.

אין בשום מקום בעולם קפיטליזם טוטאלי, אפילו לא בארה"ב ובטח שלא במדינות קטנות.

.

הכספים שממשלת ארה"ב הכניסה לGM ולקרייזלר זה מאוד נוגד את הקפיטליזם אבל ממשלת ארה"ב דואגת לאזרחים שלה, שלנו לא.

אייל

• תוכן חדש...