Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עברו שלוש שנים והגיע הזמן להחליף, מכיוון שמדובר בליסינג לא שגרתי, אני פתוח לרעיונות במקרה ופספסתי משהו

רכב הליסינג הנוכחי שלי הינו סקודה אוקטביה RS ידנית משנתון 2008, אוטו מדהים ושימושי כאחד, פשוט תענוג

מכיוון שתמו 3 השנים, החברה לוחצת להחליף, דבר אשר גורם לי לגרד בקרחת... מה לקחת?

חשבתי להתפרע וישר הלכתי להציץ מתחת לחצאית של רנו מגאן RS, הבעיה היחידה היא 3 הדלתות... דבר המאוד מקשה על החיים כאשר אתה מוביל משפחה ברכב בימים מסויימים, בעיקר עם התינוק

מכורח "הפשרה", כיתתי רגלי לאולמות התצוגה של שני הרכבים היחידים שיכלתי לחשוב עליהם ויוכלו לשלב את הפרקטיות עם הספורטיביות - הגולף GTI והגולייטה תילתן ירוק

ההמוניות של הגולף GTI והעובדה שאין אפשרות לקבלה בגיר רגיל עומדים לרעתה (5 דלתות)

לפני שתקפצו ותגידו סיאט לאון קופרה או מיצובישי ראליארט אומר ש:

- במיצובישי עשו לי טובה שענו לי לטלפון כדי לאמר לי שאין רכב תצוגה או מבחן, אבל אם אבקש ממש יפה הם יהיו מוכנים להזמנה מיוחדת עם מספר חודשי המתנה - תודה מיצובישי, תמשיכו למכור לאנסר ליסינג

- הלאון, אומר מראש שהרכב פשוט לא עושה לי את זה, משהו תמיד הפריע לי בו, אם בגימור, אם בנוחות או באילוף הסוררת בנהיגה, הייתי בערדרינג עם הסקודה שלי כשהיא נבחנה יחד עם הליאון FR וה-TT לפני כשנתיים ופשוט והיא לא עשתה לי את זה

היות ובפורום יש אנשים חכמים ומנוסים ממני אני מקווה לאיזו שהיא "הארה"

נ.ב.

שלא תחשבו שלא שקלתי פשוט לוותר על רכב חברה, לקחת את הכסף, לקנות את הסקודה שאצלי, לשפרה ולמשוך עוד שנה... אולי בשנה הבאה ישכילו בסקודה שוב ליבא את ה-RS החדשה

במקביל אני נלחם כמו לפני 3 שנים לשכנע את חברות הליסינג שגיר רגיל זה לא מילה מגונה... "הרץ ליסינג" לא רוצים אפילו לשמוע מזה, נקווה שאלבר ושלמה יותר פתוחים

צרות של עשירים, אני יודע...

תודה רבה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגתי שבוע על ג'ולייטה תלתן (בחו"ל). קודם כל - לא יודע מה הקטע של הרבה אנשים עם איכות הפנים, כי היא בהחלט בסדר גמור. מבחינת תחושה ספורטיבית היא קצת מאכזבת כי צליל המנוע סתמי ותפעול כל המכלולים הוא אנמי מדי. היא גם קצת נוקשה מדי (אבל לא מאוד מעייפת, בניגוד ללאון למשל). מבחינת התנהגות - מאוד אוחזת ומשרת בטחון, מאוד מדויקת, אבל גם קצת משעממת. לצערי לא בחנתי אותה מול גולף GTI, אבל אין ספק שלפחות בארץ היא יותר מיוחדת (וגם יותר יפה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמנם אני לא הכי חזק ביעוץ לספורטיביות אבל לי ישר עלתה לראש 159 TBI, אמנם משפחתית גדולה ולא דגם ספורטיבי אבל רכב מרווח שמתאים למשפחה, התנהגות כביש מעולה וגיר ידני.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

אכן, ה- 159 TBI היא פתרון לא רע.

אבל מה מונע ממך לרכוש את הרכב לעצמך בהנחה נדיבה? אולי כי אתה לוקח את רכב הליסינג שלך למבחנים בערד?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ההמוניות של הגולף GTI והעובדה שאין אפשרות לקבלה בגיר רגיל עומדים לרעתה (5 דלתות)

למה לא? הרי היא גם נמכרת בישראל בכל התצורות (3/5 דל', ידני/DSG).

פורסם

אני גם לא הכי עוזר בעצה, אבל יהיה נחמד לראות עוד גולייטה תלתן ירוק על כבישי ארצנו, קצת לשטוף את העיניים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לכל מי שמצא את הזמן להגיב, מספר הבהרות:

MIKE808: ה 159 הינה מכונית טובה אומנם מתיישנת, אבל חיפשתי לשדרג במשהו את הביצועים, מה גם שבשביל לקבל אותה עם אבזור מעל הבסיס אנו קופצים בכמה עשרות אלפי שקלים למעבר ה-250K ואני כבר מותח את החבל במצבו הנוכחי

BAR72: הסיבה היא כלכלית אגואיסטית גריידה, עם הקילומטרז שאני עובר, מחירי הדלק וירידת הערך פשוט משתלם לי יותר לקחת בליסינג, לסבר את האוזן, רק צמיגים מתבלים אחת לשנה וכולנו יודעים כמה עולים סט צמיגי 225/40R18...

XENON: לצערי הגולף 5 דלתות מגיעה רק בDSG... אני מודע ליכולות ה-DSG אך אני פשוט אוהב לנהוג בידני, עם כל הסבל היום יומי שבזה.. מאותה סיבה שאני עדיין לא מוותר על משחק מקדים :-)

שוב תודה!

פורסם

באמת שאי-הבאת ה- VRS קצת הורסת לי את התוכניות (אני דווקא צריך DSG). תכננתי ל"שנמך" ;-) אליה, בעוד כשנה. עם איזו משפחתית/סדאן אחרת בעצם אני נשאר שיורדת מ- 9 שניות? ג'טה 160 / אוקטביה 1.8T?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
באמת שאי-הבאת ה- VRS קצת הורסת לי את התוכניות (אני דווקא צריך DSG). תכננתי ל"שנמך" ;-) אליה, בעוד כשנה. עם איזו משפחתית/סדאן אחרת בעצם אני נשאר שיורדת מ- 9 שניות? ג'טה 160 / אוקטביה 1.8T?

תודה BAR אך אם מסתכלים רק על קו ישר יש גם את המונדיאו 2.0 או את האינסיגניה, אך מה שמשותף לכולן זה העובדה שזה רק רכב משפחתי עם מנוע מחוזק ולא באמת רכב אפילו עם זיקה ספורטיבית... בלי להוסיף שהן כולם אנונימיות ואוטומטיות

נ.ב. אל תאמין לדפי הנתונים כשזה מגיע ל 0-100 :-)

פורסם

דווקא קראתי פה בפורום ביקורות על המונדיאו החדשה שהיא סוג של גולף GTI למשפחה שרוצה יותר מרחב ומקום בתא מטען.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשהייתי בצ'מפיון לפני כחצי שנה+ אמרו לי שמגיעה GTI 5 דלתות ידנית באפריל, מן הסתם היא כנראה כבר נמסרה, אבל ככול הנראה זה אפשרי, אולי כדי לבדוק שוב.

אם לא - זה לא ממש משאיר לך הרבה ברירות - תתחדש על הג'ולייטה. (היא בטח תסובב יותר ראשים מהמונית הנוכחית שלך :))

פורסם

אתה יודע,

אחד הדברים החשובים בלקרוא הודעה כתובה - הוא להבין אותה.

קודם כל אחלה כינוי - קייזר סוזה - קווין ספייסי באחד מהתפקידים הכי מדהימים בקריירה שלו :-P

מפתיחת השרשיר הזה נראה שאתה אוהב את הרכב ולא היית מחליף אותו לולא היו לוחצים עליך לעשות זאת.

בעיניי הסיבות העיקריות להחזיק רכב ליסינג הן:

1. נסועה גבוהה לעומת דלק בלתי מוגבל.

2. אין חשש לאמינות כי כל תקלה מטופלת ע"י החברה.

3. שקט נפשי ואיכות חיים.

4. WIFE PROOF :-D:-D:-D

על 3 אפשר להתווכח, על 4 אפשר לדאוג לאשה לרכב משלה ולהיות אסרטיבי לגבי הטריטוריה שלך :lol: (לא ממש עובד כשהיא מתעצבנת וואי וואי וואי :? )

אבל אם סעיפים 1 ו 2 לא רלוונטיים כי אתה נוסע מעט יחסית או לא מספיק בכדי להצדיק את המחיר של הליסינג ואם הרכב מפגין אמינות מופתית - אז למה בעצם להחזיק רכב ליסינג???

מה שאני אומר זה שרואים שאתה אוהב את הרכב ולא בא לך להפרד ממנו - לקחת רכב ליסינג אחר אתה תמיד יכול אז מה איכפת לך לנסות להחזיק את הרכב הזה באופן פרטי לתקופה מסויימת?

במקרה הטוב אתה תגלה שעדיף לך ואולי זה אפילו יותר כלכלי (הרבה יותר כלכלי במקרים מסויימים) במקרה הרע אתה תמכור רכב שיש לו ביקוש לא קטן ותחזור לרכב ליסינג.

תחשוב על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...