Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש את עזרתכם בנושא מסויים.

ברשותי סוזוקי ליאנה שנת 2002 ובזמן האחרון שמתי לב שהרכב חותך לי בזמן נסיעה,אני אסביר לעומק.

בנסיעות עירוניות הרכב מצויין ולא מורגש שום דבר מהבעיה הזו,אך כשאני עולה על כביש 6 לנסיעה ארוכה-דוגמא מרמלה לצפון הרכב מתחיל ל"קרטע ולחתוך" זאת אומרת שהוא נותן מכות שכאילו הוא מקבל דלק,ולא מקבל,מקבל ולא מקבל,

ושמתי לב שזה קורה לי אך ורק בנסיעות ארוכות טווח,נסעתי מהבית לבאר שבע בהלוך הכל היה בסדר בחזור הוא חתך לי את הנסיעה אך לא נכבה אפילו פעם אחת.

ביררתי אצל אנשים שמבינים קצת בעניין הרכב והם טוענים שצריך להחליף חיישן קראנק+קמשאפט.

אבקש את עצת המומחים כאן באתר לפני שאני מקבל החלטה ללכת ולקנות את החיישנים האלו כי כל חיישן מחירו 500 שקל בסוזוקי.

תודה רבה על העזרה,

 

אייל אוחיון.

פורסם

ואיך אותם "מומחים" אבחנו את התקלה? נדלקה מנורה? חיברו סקאנר וקראו תקלות?

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיון עבר על אותה התקלה+תקלות נוספות,השאלה שלי אם יש מישהו שמכיר את הבעיה הזו בליאנה ויודע להגיד לי מה צריך להחליף?

כי יכול להיות שהם סתם אמרו לי שצריך להחליף את החיישנים האלו,לכן אני שואל אם מישהו מכיר את הבעיה ברכב הזה ויודע להגיד לי מה לעשות?

זה משגע אותי הבעיה הזאת.

×
×
  • תוכן חדש...