Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטראון וולקן שנת 93 כבר כמה חודשים, ואני נהנה מכל רגע.

הכל הייה טוב ויפה עד שבנסיעה אחת, באמצע נהיגה ובזמן לחיצה על הקלאץ', הדוושה פשוט נפלה למטה ועצרתי בצד.

בהתחלה חשבתי שנקרא הכבל קלאץ', אז הזמנתי גרר. בזמן שחיכיתי לו ומיהרתי, אמרתי לעצמי בוא נבדוק מה קרה שם בדיוק.

כאשר הסתכלתי, שמתי לב שבעצם הכבל לא נקרא אלא יצא מהתפס של הדוושה. לאחר כ-20 דקות עבודה בשמש הקופחת הצלחתי להחזיר את הכבל לדוושה ולהגיע הביתה.

לאחר כל זה יש בעיה קטנה, כל ההילוכים נכנסים חלק חוץ מהשלישי (רק כאשר אני מעביר משני לשלישי במהירות יש חריקה), דבר שלא הייה קורה לפני או כאשר עכשיו אני מעביר מהילוך שני לניוטרל ואז מכניס לשלישי.

האם עדיין דרוש כיוון של הכבל קלאץ' או שזה משהו אחר?

אודה לעזרתכם.

פורסם

ישנם רכבים בהם הכבל קלאצ' עובר דרך תושבת בקיר האש לפני שהוא מגיע לדוושה. איני מכיר את ריכבך אבל ממליץ לבדוק בדיוק היכן עובר הכבל הנ"ל ואם קיימת לו תושבת פשוט לבדוק שאינה משוחררת. מה גם שיכול להיות שנחוץ כיוון.

:)
פורסם

האם בדיוק הכנסת להילוך שלישי כאשר הדוושה צנחה? האם נשמעה חריקה כשזה קרה?

פעם נשברה התושבת פלסטיק של כבל הדוושה בפיג'ו 405 הישנה שלי, הייתי מחוץ לרכב וניסיתי לחבר את הכבל לדוושה, כשמבלי סיבה הגיונית החבר שהיה איתי החליט שהוא מנסה להכניס להילוך ועוד לרביעי! (הרכב מונע) רעש נוראי של חריקה נשמע ומאז נגמר סיפורו של ההילוך הרביעי, הוא היה נכנס רק בחריקות נוראיות כך שדילגתי ישר משלישי לחמישי (המצב הפיננסי דאז לא אפשר לי לשפץ גיר - צבא)...

מקווה שזה לא הסיפור אצלך.

כבר חתמתי...

פורסם

ההילוך האחורי נכנס בקלות?

אני חותר לכוון שכל העסק הוציא את המצמד מכוון ועכשיו אין הפרדה מלאה.

ומצטרף לשאלה האם בדיוק שילבת לשלישי כשהשתחרר הכבל.

פורסם

האחורי נכנס חלק.

וכן בדיוק הכנסתי לשלישי.

העניין הוא, שבמעבר משני לשלישי דרך ניוטרל אין חריקה, החריקה נשמעת רק כאשר אני מעביר ישירות משני לשלישי.

פורסם

ייתכן וגלגל השיניים "נטחן" קצת ולכן החריקות בהעברה ישירה, הייתי נותן למקצוען לבדוק את הנושא כיוון שלצערך הילוך שלישי קצת יותר קירטי מהרביעי שאני איבדתי.

בהצלחה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...