Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסוף נקמיצי תלך ותיראה וילה עם S2000 בחניה ועים מערכת סימפוני עם רמקולים פוקל ביריליום :lol:

או שלא

בכל מיקרה ההונדה הזאת היא אחת המכוניות שאני הכי אוהב גם אני ישמח לסיבוב :)

פורסם
נקמישי

אין לי מושג למה אתה מתנהג ככה. אבל בכל מקרה.

במכוניות אני מבין ומבין מצויין

אני גדשתי לחצתי שברתי ריסקתי שיפרתי לפני שלרובכם היה רשיון או חלום לנהוג על רכב ספורט.

בכל מקרה במערכות אני לא מבין כלום ולכן נרשמתי והעליתי שאלה.

אני מצפה לעזרה אמיתי

לגבי הספקות שלך לרכב אז ככה הרכב מודל 2010 ולא 11!!!!!! הרכב חדש מהסוכנות עם 0 ק"מ ושלוש שנות אחריות

הרכב עולה קרוב ל 340 אלף שקל

הרכב בצבע לבן עם ריפודים אדומים

והוא מגיע אליי מחר

אתה מוזמן להגיע למרינה בהרצליה לפרויקט האי ולראות את הרכב

בכל מקרה שמי אור ניראל ונהגתי עד לפני שבועיים על קררה 911 מודל 2004 ומגיל 18 אני גודש באימפרזות וכל קופסאות החמוצים שהיו אז בשוק

אז תאמין לי שלשחק איתך משחקים ולשקר אני לא בקטע אני רק רוצה עזרה עצה עזרה בלהשיג משהו טוב ובמחיר שלא ידפקו אותי כי אני הדיוט בתחום.

בכל מקרה נקמישי אותך אני מזמין אישית אליי לדירה מחר בערב שתראה את הרכב תראה את רשיון הרכב ותראה את מד הק"מ

ואח"כ תבוא ותבקש סליחה על גבי הפורום

אני בטוח שאם היית וותיק בפורום היית מבין את דבריו של נקמיצי', ולמה אני מתכוון? שרשורים כמו שלך על רכבים סקסיים ותקציבי ענק נפתחים לא מעט פעמים ע"י יוזרים חדשים ולרוב פיקטיביים (יש אנשים שאוהבים ליצור סתם עניין ולפנטז). אני לא אומר שזה המקרה כאן. בכל מקרה נשמח אם תעלה תמונות יפות של הרכב שלך ובבוא היום של ההתקנה על מנת שנקח את דבריך ברצינות.

אז אני לא חושב שיש לך מה להעלב.

פורסם

חברים בואו נאחל לבחור שיהיה בהצלחה ושיהנה מהרכב החדש ! ולגבי המערכת בסכומים האלו אתה במצב ממש טוב יש לך מרחב בחירה מאוד גדול ובמותגים הכי טובים בענף. רק תעשה בחירות נכונות ותקבל תמורה לכסף שלך ולא כמו הרבה ש באים אליי לסדנה ואומרים " יש מערכת ב 20 אלף " שבפועל היא שווה 10 בהגזמה !

פורסם
נקמישי

אין לי מושג למה אתה מתנהג ככה.

שמע חבר,

זה שילוב של העובדה שהרכב הזה לא מיוצר שנה וחצי+ בערך, יחד עם העובדה שעכשיו חופש גדול ושכל הרמה של ההודעה שלך נשמעת כמו של ילד בכיתה ט'.

בערך פעם ביומיים בא לפה איזה מישהו שבדיוק נרשם וקנה אוטו מ-ט-ו-ר-ף ורוצה מערכת במלאן כסף.

ואח"כ הוא מביא לנו מפרט שיש בסובארו לגאסי של אבא שלו בתקווה שנתלהב מזה.

אז נראה לי, כמו ש-ALPINE אמר - זה בעיקר מניסיון.

בכל מקרה נקמישי אותך אני מזמין אישית אליי לדירה מחר בערב

לא תודה, אני לא בקטע... :lol:

בכל מקרה, אני עדיין לא מאמין לכל הסיפור הזה, אם קנית - אשרייך.

ד"א -המערכת שהצגת בהתחלה - דרעק.

פורסם

או שהוא מגלה פתאום שאבאלה לא מוכן לקנות את הרכב והוא צריך לממן את זה בעבודה בדומינוס או מקדונלדס

:oops:

הונדה S2000 ירדה מקו הייצור לפני כמה שנים עד כמה שזכור לי לא לפני שנה וחצי -

http://www.google.co.il/search?q=honda+s2000+2011&hl=iw&biw=1680&bih=907&prmd=ivnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=aMYnTr75CIzfsgaRt_XICQ&ved=0CCcQsAQ

להונדה S2000 עשו עיצוב של הדגם של הדור הבא אבל עד כמה שידוע לי רק השנה, אמור לצאת דגם שנקרא בכלל S3000

הייתי שמח לראות תמונות של הרכב של פותח השרשיר אבל לא נראה לי שזה באמת יקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וכנראה שגם לא נזכה לראות. ננעל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...