Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היחידות ראש של JVC וקנווד מאוד איכותיות, אתה מוזמן לקרוא שרשורים של ELI_I שעובד עם ציוד מאוד איכותי ועבר מאלפיין D310 לJVC836 ומרוצה עד הגג.

אני בעצמי בחרתי ביחידה של JVC על פני הרבה אחרות.

לגבי הבחור, כפי שנראה (לי) מחפש מערכת עוצמתית עם נטיה לצליל בהיר.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישראל אני יודע שאתה משוחד על הגראונד זירו אבל בכל זאת למערכת איכותית? אם זה ל SPL אז אני ממליץ.

ואם הבחור מחפש מערכת עוצמתית עם נטיה לצליל בהיר אז אין כל רע ופה אנחנו כבר מדברים על משהו אחר לגמרי.

אבל למה מראש להמליץ על דאבל דין לא הבנתי

פורסם

+1

99.9 ממערכות הדאבל דין שמסתובבות בארץ ממש לא שוות את הכסף שמשלמים עליהן שלעצמן, חוץ מפיצ׳רים וגאדג׳טים שאפשר לעשות שופוני מבחינת הסאונד הן לא משהו. אולי אם בתקציב נכנס איזה פרוססור אז זה משהו אחר. 

פורסם

הייתי מתחיל קודם כל מיחידת ראש ברמה גבוהה, סגנון P99 או אפילו הPRSII אם לא הולכים על סט 3 חלקים. אני די מסכים עם האמירה שהדאבל דינים אולי טובים בפיצ'רים אבל במערכת היי אנד כמו שפותח השרשור רוצה הם בהחלט יהיו החוליה החלשה.

לגבי מגברים ורמקולים- אין סוף אפשרויות.

החתימה שלי מרמזת על מה אני אישית הייתי עושה (ועשיתי).

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מוטי לא הבנתי את פשר האמירה על הפוקל.

ולא ברור לי למה לא ללכת על דאבל דין ממותג טוב , ראינו כבר מה דאבל דין של jvc בשילוב עם ms8 יכול לחולל אין צורך במכשיר סטייל p99rs / 9255 עד שהוא יבין מאיפה להתחיל לכוון סביר להניח שהראש יהיה עמוק בחול.

לכן ההמלצה שלי לאוהבי סאונד איכותי בעלי ידע בסיסי היא לא לקפוץ למים עמוקים מהר מדי , לא לומדים לשחות ביום אחד.

ההמלצה שלי היא לא ספציפיץ לרכיבים האלה , אלא רק איך שהמערכת צריכה להיבנות.

ראש : דאבל דין איכותי אלפיין , jvc , קנווד בשילוב עם ms8

מגברים : 4 ערוצים + מונובלוק מאחת החברות dls celestra tru ומונובלוק קלאס d של לפחות 800 וואט ב2 אוהם.

סאב : אם יש מקום אז זוג סאבים איכותיים בתיבה אטומה , המלצה אישית שלי היא זוג seas sw300

סט קדמי : 2 חלקים סיז רפרנס , לגטייה se , הרץ mlk 2 , מורל סופרימו , כל אחד טוב בדרכו.

כל שאר התקציב מופנה להתקנה מקצועית מהיסוד הכוללת איטום בדלתות ובבגאז + זוויות למידבאסים. 

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא התכוונתי להמלצה על סט אחד, לבנאדם שלא שמע אותו בכלל.לא יודע אם הוא לטעמו או אם הוא מתאים לו מבחינת אופי סאונד. לאו דווקא פוקל.

פורסם

מסכים איתך אבל בהסטייגות קלה , כל סט פה יתן תוצאה מעולה בהתקנה נכונה ככה שלא תיפול עם אף אחד מהם.

השאלה אם פותח השרשיר יכול לתת כיוון לאיזה אופי סאונד הוא יותר מתחבר.

הסט של סינפוני מאוד מעניין הייתי מוסיף אותו לרשימה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני עדיין מתקשה להבין את הקפיצה הזאת לדאבל דין, גם אם לא קופצים ישר למכשיר כמו הפי99 (שלפי דעתי זאת טעות גם אם הבחור לא מומחה בתחום כי אז זה עניין של הפסדים כשירצה למכור את הקודם, עדיף להתחיל מהטוב ביותר שלא

רצה להחליף מהר ו קסומים עד שתלמד הכל אנשים יעזרו לך) אז יש שלל מכשירים שנקרא להם רק לצורך העניין ״פשוטים״ שנותנים הרבה מעבר למה שנותנים הדאבל דינים היום (יהיה מזל למצוא אחד עם אקולייזר מעבר לכיוון של באס וטרבל), ראיתי שאפילו למכשירים הבסיסיים של אלפיין יש היום טיים קורקשן.

בקיצור אני לא מבין למה לזרוק כסף על דאבל דין.

פורסם

אני חוזר ואומר, לפי מה שאני הבנתי מהבחור הוא מחפש מערכת עוצמתית,

כשאתם מתכוונים לאיכות אתם מתכוונים לבמת צליל, אימג , פירוט וכו... (ואתם צודקים!) אני משוכנע שלא זאת הייתה כוונת "המשורר", עוד פעם ,מדובר ברכב קבריולט, תסיקו מסקנות.

מי שמכיר אותי יודע שאני לא אוהב את פוקל וזה בלשון המעטה אבל לסטאפ שדורש רמקולים חזקים ובהירים הם הראשונים שעלו לי,

לגבי עניין הדאבל דין לא כל אחד מעוניין בP9 ,מקינטוש,9255,HXD2 וכל מפלצות הSQ הנ"ל, הJVC ספציפית נמכר במחיר הוגן+ ונותן תמורה אדירה לכסף.

פורסם
אני עדיין מתקשה להבין את הקפיצה הזאת לדאבל דין, גם אם לא קופצים ישר למכשיר כמו הפי99 (שלפי דעתי זאת טעות גם אם הבחור לא מומחה בתחום כי אז זה עניין של הפסדים כשירצה למכור את הקודם, עדיף להתחיל מהטוב ביותר שלא

רצה להחליף מהר ו קסומים עד שתלמד הכל אנשים יעזרו לך) אז יש שלל מכשירים שנקרא להם רק לצורך העניין ״פשוטים״ שנותנים הרבה מעבר למה שנותנים הדאבל דינים היום (יהיה מזל למצוא אחד עם אקולייזר מעבר לכיוון של באס וטרבל), ראיתי שאפילו למכשירים הבסיסיים של אלפיין יש היום טיים קורקשן.

בקיצור אני לא מבין למה לזרוק כסף על דאבל דין.

העיניין פה שהוא יכול לשלב פרוססור בנוסף ולכן אין כל משמעות לפצ׳רים שקשורים לסאונד במכשיר , וכאן הוא יכול להרוויח פיצרים כמו דיבורית , gps , מסך גדול וכו׳.

לא רואה שום סיבה ללכת על היי אנד רציני כי פשוט אין טעם וצורך בו.

פורסם
הייתי מתחיל קודם כל מיחידת ראש ברמה גבוהה, סגנון P99 או אפילו הPRSII אם לא הולכים על סט 3 חלקים

למה לא? הרי לא נמליץ לבחור מערכת אקטיבית מבלי שהוא מבין בזה כל כך, ישרפו רכיבים.

אני אישית הייתי ממליץ על מערכת 3 חלקים פאסיבית עם אחד מהמכשירים שציינת למעלה ויש עוד לא פחות טובים!

פורסם

אם כבר 3 חלקים הייתי נותן עדיפות למיד וטוויטר בקורה על קרוס פסיבי ומידבאסים באקטיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...