Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי רוצים (סוף סוף) להחליף את הספה בסלון.

הם מצאו ספה שמוצאת חן בעיניהם.

הם החליטו ללכת על בד מסוג אומגה של חברת אמרל או ארמל (לא זוכר).

זה בד שדומה לבד אימפלה של חברת שכטר.

בבדיקה מצאתי המון תגובות חיוביות על בד אימפלה - אבל באומגה הם מצאו צבע שיותר מצא חן בעיניהם ובנוסף הוא משמעותית יותר זול.

השאלה היא האם שווה להתפשר על המראה ולשלם יותר בשבילך לקבל את ה"אימפלה המקורי" או שאין מניעה ללכת על החיקוי שנקרא אומגה.

המוכרים במספר חנויות אומרים שהם באותה רמה. אבל לך תאמין להם... :wink:

תודה.

פורסם

רוב החברות שמוכרות בדים בארץ אינן אחראיות לתהליך הייצור אלא קונות חומרים אצל הסיטונאים בחו"ל.

המוצרים אצל שכטר נוטים להיות איכותיים אך לא זולים במיוחד, חיפוש נוסף ברחבי החנויות בנחלת בנימין יכול להניב בד איכותי מהעונה הקודמת (האופנה מתחלפת כמו בבגדים) בחלקיק מהמחיר.

גם עבודת הריפוד אינה זולה, אם יש לכם אפשרות להביא את הכורסאות לטירה אני מכיר שם רפד נהדר במחיר שהוא מעבר להגיוני.

בדים איכותיים ייחסית ניתן למצוא גם בRED אבל אין לי מושג אם הם מוכרים ללקוחות פרטיים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אין כוונה לקחת את השלד וללכת לרפד במקום אחר.

הספה באה מוכנה קומפלט. אנחנו בוחרים את הריפוד שאנחנו רוצים.

ההתלבטות הייתה בין בד אומגה לבד אימפלה.

כאשר האימפלה מוכר אך יקר יותר וגם פחות יפה.

כנראה שנישאר עם האומגה.

תודה :lol:

• תוכן חדש...