Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להערכתי, רוב המגניסטים יכוונו תרמוסטט כשירות ללא תשלום. תנסה.

יש שני כוונים אפשריים לתרמוסטט מכני, טמפ' הפסקת המדחס וטמפ' החזרת המדחס.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דניאל אני חושב שלא הבנת את הבעיה של המזגן כראוי,

כשאני לוחץ על הכפתור של המדחס AC , אז כן המדחס נדלק, ומתחיל להוציא אויר קר , אבל זה לא אויר קר כמו שאמור לצאת,

המדחס עובד תמיד, ושומעים אותו, יש רעש של המיסב שלו שאי אפשר לפספס, המדחס מתנתק בטמפ' מתאימה, כי כבר קרה לי שהיו התקתוקים האלו, ואז הכפתור של המדחס הפסיק לעבוד, המזגן עבד, עד שהטרמוסטט הפסיק אותו, כי כבר יצאה רוח לבנה מהפתחים.

את הבעיה הזו שהכפתור של המזגן מפסיק לעבוד, פתרו לי במוסך ע"י סלילת חוט חדש מהיציאה של החשמל של קיר האש ועד למדחס, כי כנראה יש שם דרך 2 חוטים שנוגעים אחד בשני, ולכן הכפתור מתקצר, ככה אמר לי המזגניסט, ואכן הכפתור עובד פיקס,

גם במהירות גבוהה יש שיפור קל של הטמפ', אבל כשה"תיק" הזה קורה, אז לא משנה באיזה מהירות המפוח עובד, לא משנה באיזה מהירות הרכב נוסע לא משנה אם אני עומד ברמזור, והשמש מבשלת את הרכב, האויר שיוצא מהפתחים פשוט קררררררר

דרך אגב, אתה יכול להסבירלי בערך מה אני צריך לחפש שם מאחורי תא הכפפות? איך הטרמוסטט נראה לאיפה הוא מחובר?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה מתאר בעיה של עיבוי לא תקין במעבה עקב פעולת מאוורר לא תקינה (מאוורר.כונסים. מעברי אויר) או חסימה פנימית או חיצונית של המעבה. כתבתי לך זאת עוד בהתחלת השרשור.

אתה צריך לחפש בעל מקצוע רציני שיתחייב לתקן את הבעיה ברכב שלך עד סופה.

פורסם

דניאל הבעיה בדוק לא שם, הראדיאטור מזגן חדש , וגם עבר השנה שטיפה רצינית, ששיפרה את הקירור , והראדיאטור מים עבר

ניקוי יסודי במקום מקצועי, (חימום ברכב מנותק לחלוטין)

2 המאווררים עובדים כמו שדים, החשמלי של המזגן , והמכאני שבוטל לו הקלאץ המטופש.

אני בטוח שהבעיה היא מהטרמוסטט , רק צריך למצא בעל מקצוע שיסכים להתעסק עם זה ,

או שפשוט אני אצטרך לנבור ברכב, כמו שכבר עשיתי לא פעם אחת,

בכדי לסדר לא מעט דברים שחאפריסטים הרסו :evil:

רק אצטרך כיוון איפה הוא נמצא , איך נראה , ומה הולך שם.

כי מוסכניקים לא רוצים להתעסק עם זה, גם כשתארתי להם את הבעיה הזו, מקסימום מחברים שעונים, וכל אחד חכמולוג,

" חסר גז ואין לי כזה" , "יש לך עודף גז" , "המדחס שלך דפוק" , "הלחצים תקינים זה הקירור"

פרטים בה"פ .

פורסם

יכול להיות שמתי שפרקו את היחידה להחליף שסתום אז הטרמוסטט התנתק, או שיש שם בעיה של מגעים כלשהי ,

אם אדע איך הוא נראה, אני חושב שאוכל לפחות לבדוק שהכל מחובר אליו כמו שצריך,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...