Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם בקניית רכב. (polo gti החדש 2011).

fast
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

אני חדש כאן בפורום והחלטתי לפתוח ולשאול וזה מאוד יעזור הדעה שלכם. (מבקש עזרה רק ממי שמבין ושיש לו נסיון)

אז ככה, אני בן 17, אחותי בת 18, אנחנו שני אחים צעירים ובועטים ;).

החלטנו לקנות אוטו חדש..

אחותי רוצה בpolo TSI 1.2 ואני יותר בכיוון של polo gti.

מה לדעתכם יותר כדאי לקנות ?

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שההודעה המקורית שלך נערכה ונשמעת יותר רצינית ובוגרת, אפשר לא להתייחס להודעה שלי.

ימשיך כבודו.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שההודעה המקורית שלך נערכה ונשמעת יותר רצינית ובוגרת, אפשר לא להתייחס להודעה שלי.

ימשיך כבודו.

צודק בגלל זה ערכתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שזאת ניראת שאלת החופש הגדול !

אני יענה , הפולו 1.2 לנהג חדש מספיק חזקה , אולם לפני רכישת כל רכב , ובייחוד רכבים בעלי מגדש , לבצע קורס נהיגה בסיסית ובאם יתאפשר הדבר קורס נהיגה מתקדם .

שבוע טוב רז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנהג חדש מספיקה גם ה1.4

לדעתי ה 1.2TSI רכב מעולה, בכל מקרה אתה עוד לא בשלב ה GTI...חכה עם זה קצת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שזאת ניראת שאלת החופש הגדול !

אני יענה , הפולו 1.2 לנהג חדש מספיק חזקה , אולם לפני רכישת כל רכב , ובייחוד רכבים בעלי מגדש , לבצע קורס נהיגה בסיסית ובאם יתאפשר הדבר קורס נהיגה מתקדם .

שבוע טוב רז

קורס? ועוד נהיגה בסיסית? לא מובן לי.. תראה אני נוהג מאוד בטוח וזהיר, שמעתי מכמה מבוגרים שנסעו איתי בעלי נסיון של לא מעט שנים שאני נהג מעולה.

על אחותי אין מה לדבר נהגת מעולה זהירה ולא מכיר נהגות כאלה.

אפשר פרטים על הקורס תסביר את עצמך..

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כוונת המשוררים היא, שרכב כמו POLO GTI הוא רכב שבידיו של נהג צעיר חסר נסיון (וכן, שנה, אפילו שנתיים זה לא נסיון) יכול להיות מסוכן.

אישית אני לא מאמין גדול בתפיסה זו. בארה"ב במשך דורות ילדים נסעו על V8 מפלצתיים כי פשוט זה מה שהיה. לא קרה כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה להשוות את צפיפות הרכבים על הכביש של ארה"ב בשנות ה 70 עד ה 90 המוקדמות (אותה תקופה שאתה מדבר עליה) לצפיפות הרכבים על הכביש בישראל 2011 וההבדל באופי הנהיגה?

בכל מקרה, לפותח הת'רד- אתה סה"כ עולה על הכביש עכשיו, יש לך עוד מספיק שנים לנהוג ומספיק מכוניות לעבור.

הפולו 1.2TSI מספקת די והותר כוח ביחס למשקל ולגודל שלה, אם אתה מחפש להרגיש איך אתה עף קדימה, אתה תרגיש את זה טוב מאוד גם שם.

אישית ואם בכלל הייתה לי אמרה בעניין, לא הייתי שם רכב כזה או דומה בידיו של נהג חדש לחלוטין שהרגע קיבל רשיון.

אתה מחפש לעשות את הרכב כיפי יותר? בפחות מחצי מהפרש המחיר בין ה TSI ל GTI אתה מאבזר את הרכב בכל דבר אפשרי- סאנרוף, מערכת טובה באמת עם קונסולה מרכזית שכוללת GPS וכל הקישקושים, מצלמת רברס, ואם עושה לך טוב, גם ג'נטים.

קח את העובדה הזו, פלוס העובדה שגם ככה ה 1.2TSI מעיפה בקלילות 4 צעירים אפילו בעליות כמו חיפה או ירושלים עם מזגן מלא.

אחרי שתשתפשף קצת ותצבור נסיון, תראה אם מעניין אותך לעבור הלאה לאיזו מכונת נהיגה רצינית, ובמקרה כזה, הפולו GTI ממש לא בראש הטבלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה להשוות את צפיפות הרכבים על הכביש של ארה"ב בשנות ה 70 עד ה 90 המוקדמות (אותה תקופה שאתה מדבר עליה) לצפיפות הרכבים על הכביש בישראל 2011 וההבדל באופי הנהיגה?

בכל מקרה, לפותח הת'רד- אתה סה"כ עולה על הכביש עכשיו, יש לך עוד מספיק שנים לנהוג ומספיק מכוניות לעבור.

הפולו 1.2TSI מספקת די והותר כוח ביחס למשקל ולגודל שלה, אם אתה מחפש להרגיש איך אתה עף קדימה, אתה תרגיש את זה טוב מאוד גם שם.

אישית ואם בכלל הייתה לי אמרה בעניין, לא הייתי שם רכב כזה או דומה בידיו של נהג חדש לחלוטין שהרגע קיבל רשיון.

אתה מחפש לעשות את הרכב כיפי יותר? בפחות מחצי מהפרש המחיר בין ה TSI ל GTI אתה מאבזר את הרכב בכל דבר אפשרי- סאנרוף, מערכת טובה באמת עם קונסולה מרכזית שכוללת GPS וכל הקישקושים, מצלמת רברס, ואם עושה לך טוב, גם ג'נטים.

קח את העובדה הזו, פלוס העובדה שגם ככה ה 1.2TSI מעיפה בקלילות 4 צעירים אפילו בעליות כמו חיפה או ירושלים עם מזגן מלא.

אחרי שתשתפשף קצת ותצבור נסיון, תראה אם מעניין אותך לעבור הלאה לאיזו מכונת נהיגה רצינית, ובמקרה כזה, הפולו GTI ממש לא בראש הטבלה.

תודה רבה, שבוע טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...