Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לשייק חלבונים כדי להעלות במשקל ובמסת שריר

רועי .א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני כרגע אובד עצות, מפחד להקשיב לכל המוכרים בחנויות שלא ימכרו לי שייק עם כל מיני תוספים לא רצויים.

איזה שייק הוא המומלץ ביותר בקטגרוית הגיינר כדי להעלות במשקל ובמסת שריר ?

תודה,

רועי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לעלות במסת שריר נקיה הכי מומלץ זה חלבון מי גבינה. אופטימום נחשבת בין החברות המובילות בעולם ואפשר למצוא הרבה דילים משתלמים על המוצרים שלהם, ממליץ בחום.

יש להם את סידרת ה"HYDRO" החדשה שיקרה יחסית אבל מקבלת ביקורות מעולות, אני אישית משתמש בגולד סטנדרט שזה הסידרה היותר ישנה ואין לי תלונות.

נ.ב.

מה שלא תעשה אל תקח אבקות בטעם מסטיק, פשוט אל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיריוס מאס, סhריוס מאס ושוב סיריוס מאס

http://www.organicfood.co.il/serious-mass-weight-geiner-banana12-lb-5455g-optimum-nutrition-p-2051-c-96_111.html

עם צריכה נכונה (פעמיים ביום), תזונה נכונה ותוכנית אימונים אינטנסיבית תקבל ממנו 3-5 קילו מסת שריר בחודש בקלות.

אישית חזרתי להתאמן לפני שנה וחצי אחרי הפסקה של שנתיים וקצת, התדרדרתי מ86 ק"ג עם אחוזי שומן של נערת גומי סינית (על 1.85 מטר) ל69 ק"ג.

עם צריכה לא עקבית ולא תמיד נכונה של הסיריוס העלתי 13 ק"ג של שרירים ב7 חודשים.

כמובן התאמנתי דיי חזק ונכון, בכל זאת מדריך חדר כiשר מלפני 7 שנים. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ גם כן על SERIOUS MASS , מוצר מעולה, הרבה מאוד קלוריות במנת הגשה (750 למיטב זכרוני) יחס פחמימות חלבון מעולה לעליה לאנשים רזים (פחות מומלץ לאנשים עם אחוז שומן סביר ומעלה)

ממליץ לך לגשת לאחת מחנויות סטייל ISRAELBODY ולקבל המלצה וגם הסבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא חושב שעדיף להתרכז בחלבון נקי ולא גיינרים, אני לא רואה הרבה פואנטה בלהעלות מסה מלוכלכת בשביל לעשות דיאטות אחר כך, עדיף לעלות קצת יותר לאט אבל נקי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, אם היינו בבית ספר יסודי או אולי אפילו תיכון הייתי מבין אותך ומקבל את הסברה ההגיונית שאני מחרטט את יושבי הפורום.

אבל כולנו אנשים בוגרים ואני לא רואה סיבה להתפאר בהעלאת מסת שריר בפורום של חובבי רכב.

אישית מצאתי כמה הסברים לתופעה, דבר ראשון זכרון שריר, כמו שציינתי הייתי במשקל הרבה יותר גבוה מהמשקל שבו חזרתי להתאמן.

דבר שני, אימונים אינטנסיביים של 4-5 פעמים בשבוע על מסה בלבד ללא שום חיטוב.

דבר שלישי, עבודה גם על רגליים, שרירים גדולים שתופסים מסה בקלות.

דבר רביעי, למרות שכבר מזמן הפסקתי לנסות וכיום אני בעיקר רק "שומר" על מה שיש, בחצי שנה אחרי ההעלה הפתאומית נהיי מאוד קשה לעלות אפילו 100 גרם וכל חצי קילו נרשם כהישג אדיר.

*עריכה

KOOKOO קצת קשה לתת עצות באינטרנט אבל יש אנשים שמבנה גופם והגנטיקה שלהם כמעט ולא מאפשרת להם להעלות מסה עם חלבון בלבד.

לרוב אלו גם אנשים שלא אוכלים סדיר ולא עוברים את הסף המומלץ של קלוריות ביום, בשבילם הגיינר מושלם, כמובן לתקופה מסויימת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חס וחלילה מחרטט

פשוט אנשים על סייקל רציני של [צונזר] לא מעלים ככה שריר

13 קילו האלו שעלית חלקם הגדול הוא שומן+נוזלים אפילו אם זה לא נראה למראית עין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את GSI, יכול מאוד להיות שעלית 13 קילו בשנה, אבל אין סיכוי 100% מהמשקל זה שריר, בטוח יש שם גם שומן ונוזלים, אלה אם אתה איזה פריק גנטי...

לפותח השרשור, תזונה היא חלק חשוב מאוד אבל גם האימונים קובעים, מה התוכנית אימון שלך ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח, אתה שותה ומופיעים שרירים כמעשה קסם. :roll:

וברצינות, אדם שאינו מתאמן רק ישמין, מאוד.

בקשר למסת שריר לא מסת שריר, אני אתפשר איתכם על 10 ק"ג מסת שריר. :wink:

בדיעבד אתם צודקים במשהו אחד, לא לקחתי בחשבון את הנוזלים, שומנים דווקא מדדתי באופן עיקבי, אחוז השומן תמיד נשאר סביב ה12.

למען האמת אני מכיר עוד אדם אחד לפחות שבשילוב עם קריאטין והסיריוס הצליח להעלות 20 ק"ג מסה מלוכלכת בכחצי שנה.

מלוכלכת או לא התוצאה הייתה מרשימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולא חשבת שבשביל לעלות במשקל ולהישאר על 12% שומן אתה צריך גם להוסיף שומן ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...