Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר מתרוקן מהר

Knife18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום :)

לפני כמה זמן שבוע בערך קניתי מצבר חדש לאוטו כי הישן היה גמור כבר מעל שנתיים

ונסעתי הכל טוב ויפה פתאום אחרי יומיים אני בא להניע את האוטו בבוקר, אין שום תגובה אפילו מהמצבר המצבר גמור מת

ניסיתי להניע בדירדור אין לא נותן כלום..

העזרתי ממישהו שהניע לי ת'רכב בעזרת כבלים והכל סבבה נסעתי חזרתי ובבוקר עוד פעם אותה מקרה שהמצבר גמור מתתת..

לקחתי את האוטו למוסך שמו לי אלטרנטור משופץ ואוזניות חדשות למצבר

נסעתי ככה ויום למוחורת אותו סיפור אין גמור מתת אני כבר משתגע מה יכולה להיות הבעיה?

המצבר חדש! אלטרנטור משופץ! אוזניות מצבר חדשות! מה הבעיה? למה המצבר נגמר מהר?

ניתקתי את האזעקה

אולי יש קצר? איך בודקים אם יש קצר?

אגב מדובר ברכב מסוג מאזדה 323F 93

תודה לכל העוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך קרוב לוודאי זליגת זרם מצרכן כלשהו ברכב (צריכת זרם דיי גבוהה כשהרכב במנוחה, וזה מספיק לרוקן את המצבר)

כדי לאתרו - יש להוציא את הנתיכים, אחד אחד, ולבדוק עם מד זרם, איזה צרכן ברכב, אחראי לכך.

לחילופין - גש לחשמלאי רכב לבדיקה.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם לבדוק שהאלטרנטור מוציא זרם תקין.

גם רצוי לבדוק שהותקן מצבר שמתאים לרכב והוא לא קטן מידי ולכן נגמר מהר.

אבל כמו שכבר אמרו הכי סביר שישנה בעיה של זליגת זרם.

קובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני כמעת בטוח שיש זליגת זרם

כי איך שאני מחנה את הרכב בחניה אני מנתק את המצבר ובבוקר אני בא מחבר והכל כמו חדש הרכב מניע.. אז בטוח יש איזה משהו שאוכל את המצבר שהרכב במצב כבוי..

יש מצב שזה האורות של הווינקרים? אורות חניה קדמיים והויינקרים אין לי מנורות בהם, והפנסים הנפתחים הם לא נסגרות תמיד פתוחות למעלה

יש מצב שזה הם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לבדוק מצב האלקטרוליט במצבר, אם הקריאה נמוכה, יש לבדוק אפשרות לזליגה או לטעינה לקויה . נראה שמדובר בזליגה, וכל חשמלאי רכב סביר יש שיעלה עליה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...