Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי רכב ראשון :)) הרכב הנ"ל מיצובישי לנסר 1993 ראשונה!!

הרכב מגיע עם רדיו טייפ ושתי רמקולים הכי פשוטים מקדימה,זה הכל.. אין מאחורה לא רמקולים ולא הכנות לרמקולים..

בדלתות כמובן שאין כלום..הכל כמו שהיה כשיצא מהחברה עד עכשיו..

אני מעוניין לעשות מערכת שמע איכותית.. הבנתי שמאחורה אין מצב לשים 6X9 בגלל השמשה הקרובה..מה אתם ממליצים לשים במקום? וכמובן מה השלבים? חיתוך וכ"ו ..מקדימה הרמקוילם הבנתי שהם מידה 4 ..

ולעיניין הרדיו דיסק חבר מביא לי בתחילת שבוע הבא משהו איכותי עם בלוטוס, חשבתי על סט קומפוננט של מורל מאחורה 6X5

ומקדימה רמקולים של חברה איכותית בגודל של 4 אינץ' ובאיזור ה100 וואט

לגבי מגבר לא ניראה לי שאשים אחד..

מה דעתכם? הבנתי שעדיף להתמקד בשיפור האיכות כמה שיותר מקדימה..לכן אני לא מבין למה לשים מאחורה קומפוננט ומקדימה רמקולים רגילים ולא ההיפך..אני מעדיף קומפוננט מקדימה אם זה אפשרי,האם יש מצב לשים קומפוננט מעל 4 אינץ' מקדימה? האם חייב בנייה לשם זה? אשמך אם מישהו יעשה לי קצת סדר וימליץ לי על מערכת השמע הטובה ביותר עבורי..התקציב הוא עד 2000 ש"ח (סטודנט) אין לי שום ידע בנושא לכן עצתכם תהווה לי הכוונה ומידע שעליו אתבסס בהרכבת מערכת ראשונה לבייבי שלי :)) תודה רבה!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ממ 4 אינץ זה באמת קטן. המלצתי אליך היא ללכת למתקין שיתן לך הכוונה, אולי אפשר להתאים רמקולים גדולים יותר, נגיד 5.25" במעט חיתוך ובנייה. חבל להתאמץ בשביל 4", יהיה קשה למצוא משהו שיתן תוצאה טובה ולא יקר.

לגבי רמקולים מאחורה, הדעות חלוקות. בד"כ הייתי אומר לך לא לשים רמקולים מאחורה אבל אצלך בגלל הגודל מקדימה, בוא נגיד שאם אתה לא הולך להתאים רמקולים גדולים יותר מקדימה אז שווה לך לשקול רמקולים מאחורה ולא רק סאב.

• תוכן חדש...