Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי שקודם כל תבדוק מה אתה הולך לקנות.

לשברולט אין דגם שנקרא אאוטלנדר אלא למיצובישי.

בהצלחה.

פורסם

בטח מתכוון Uplander

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

צודקים קצת ערבבתי את הדגמים.

ההתלבטות היא בין שברולט אפלנדר 2009

לפורד אקספלורר 2006

הרכב ישמש בעיקר לנסיעה עירונית ולא לשטח

פורסם

קח בחשבון שהאקספלורר מגיעה עם מנוע גדול מ א ו ד ומשקל עצמי גם גבוהה מה שגורם לצריכת דלק גבוהה עד כדי גורמת לפניקה בכיס.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מאמין שהוא לוקח את זה בחשבון, זה דיי בולט במפרט של הרכב. :)

גם האפלנדר לא תהיה כזאת חסכונית בעיר, אני מעריך משהו באזור ה 5.5-6.5 יהיה סביר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האוטו שנראה גדול, היה איכשהו צפוף מבפנים (הראש של חמי, אדם גבוה, כמעט נגע בתקרה כשבדקנו).

בכל מקרה לצורך שלי ב6 מקומות + מקום למטען הוא לא התאים, כי השורה האחרונה היתה 3 מקומות (הסידור שלו 2+2+3) אבל המושב האחורי מתקפל לחצי הולכים 2 מקומות ונשארו עם 5 מקומות ומטען, או תא מטען קטן ביותר( אני מדבר על הגירסה הקצרה).

אגב היו די הרבה כאלה במגרשי הליסינג, בניגוד לגאלקסי שבסוף קניתי שהיה ממש קשה למצוא.

• תוכן חדש...