Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת רכב חדש (מהחברה) והתרשמתי מהפולו החדשה, השאלה האם יש מתחרים ראויים יותר או כאלה ששווה לבחון אותם בטווח המחירים הזה? (הפולו TSI 1.2 עולה כ-113 אלף ש"ח לא יודע אם זה כולל או לפני מע"מ)

הדרישות שלי:

80 אחוז נסיעות עירוניות ו-20 בין עירוניות

חסכוני.

יציבות טובה על הכביש.

פורסם

אתה יכול לשקול גם את האחיות לבית VAG, גם הן עם מנוע TSI ותיבת DSG7 - פאביה / איביזה. לא יודע אם הן זולות יותר משמעותית (בעבר היה פער מסויים, בעיקר לטובת הפאביה) - רק שהן מאובזרות יותר מהפולו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אבדוק את האיביזה, תודה :-).

ראיתי עכשיו את הסקודה והיא ממש לא לטעמי מבחינת המראה חיצוני.

אין מתחרים אחרים אפשריים מחוץ לקונצרן VAG? כלומר ל-VAG יש את המנוע הכי מתקדם בעולם? (הכי חסכוני הכי חזק הכי ביצועיסט?)

פורסם
אני אבדוק את האיביזה, תודה :-).

ראיתי עכשיו את הסקודה והיא ממש לא לטעמי מבחינת המראה חיצוני.

אין מתחרים אחרים אפשריים מחוץ לקונצרן VAG? כלומר ל-VAG יש את המנוע הכי מתקדם בעולם? (הכי חסכוני הכי חזק הכי ביצועיסט?)

דגמים רלוונטים לביצה הישראלית:

Alfa Romeo MiTo

Audi A1

BMW MINI

Citroën C3

Citroën DS3

Daihatsu Sirion

Fiat 500

Fiat Punto

Ford Fiesta

Hyundai i20

Kia Rio

Mazda2

Mercedes-Benz A-Class

Mini Cooper

Nissan Micra

Opel Corsa

Peugeot 106 GTI

Peugeot 207

Renault Clio

SEAT Ibiza

Suzuki Swift

Toyota Yaris

Škoda Fabia

http://en.wikipedia.org/wiki/Supermini

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מה שהבאת פה לא תואם את מה שהוא שאל. הניסן מיקרה למשל לא תהיה מתחרה ראויה היות והמנוע שלה שונה לחלוטין מזה של הפולו. כמו גם איכות הבנייה לא תשתווה לזו של הואגית.

מיני תעלה הרבה יותר מהפולו, מרצדס איי קלאס גם כן. לא הייתי מכניס בכלל למשוואה את הקוריאניות/יפניות. A1 תעלה יותר מדי. והפיאט 500 זה רכב שונה לחלוטין אבל אולי באמת יתאים השאלה היא אם הפותח זקוק לרכב שיתאים למשפחה או שהוא נוסע לבדו רוב הזמן.

פורסם

שי זרק אוסף של דגמים, חלקם כלל לא קשורים לכאן בכלל, קח זאת בערבון מוגבל.

במידה וה-VAGיות יורדות מהפרק, רצוי לבדוק את הסוויפט החדשה - אופציה נחמדה מאוד.

הדור הנוכחי הרבה יותר בוגר, איכותי ונעים (במובן הטוב) מהדור היוצא, ורק המנוע (1.2 אטמוספרי) הוא נקודת חולשה ביחס ליוצא (שם היה 1.5).

מבחינת שילוב מנוע / גיר, האחיות לבית VAG מציאות את החבילה הטובה ביותר - חסכוני וחזק (הכל בגבולות היחסי).

היו תלונות לגבי תפקוד ה-DSG בשטח העירוני, שם נטה לגלות השהייה מסויימת בתחילת נסיעה - לא משהו שכולם הצליחו או רצו להתרגל אליו, אך זה הפך לא רלוונטי עם עדכון הגיר האחרון שיצא (לפני כחודש), אשר מעלים כמעט לחלוטין את תופעות הלוואי שלו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני נוסע לבדי רוב הזמן (רווק).

אני מחפש אוטו קטן (לא סופר מיני ב-69,999) עם כמה שיותר פי'צרים ומחיר תחרותי.

אז אני מבין שרכבי VAG הן היחידות שמציעות רכבים עם החבילות המשתלמות ביותר, עכשיו נותר לי לבדוק מה יותר עדיף הפולו TSI או האיביזה.

במידה ובפולו עולה 113 אלף ש"ח אחרי מע"מ היא תיהיה יותר זולה מהאיביזה, אני מסתכל על הפרטים של 2 הרכבים וקשה לי להבין מי מציע יותר פיצ'רים.. מי יותר משתלם..

פורסם

אז זה הזמן לקחת יום חופש ולצאת לעשות סבב סוכנויות ונסיעות מבחן, עד שתמצא את המתאים ביותר לך :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום נדב

אתה נעול על DSG/אוטומטי?

כי אם לא אפשר לשקול את הלאון 1.2 TSI הידנית.

אני הייתי בהתלבטות בין פביה, פולו ואיביזה.

התמקדתי בשלושת אלו בגלל שילובי המנועים ובעיקר בשל ניתוני הצריכה הטובים.

אך לבסוף בחרתי בלאון, בגלל הגודל העדיף (בשבילי) ובגלל המחיר (109K ש"ח).

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם

קיבלנו לאחרונה איביזה לבנה 3 דלתות 1.2 DSG ברמת גימור ספורט ב113 אלף שח כולל מערכת מולטימדיה וחישני רוורס,הפולו היתה יקרה ב3000 שח בלי חצי מהאיבזור שיש באיביזה.

עד עכשיו הרשמים מצוינים עם היגוי עדיף על הלאון .

והמלצה תנסה בסוכניות המשנה כמו בראשון ולא במרכזית בהרצלייה....

פורסם

spon83,

תודה, האמת אני לא סגור על אוטומט, אני יודע שהידני זול יותר בכמעט 10K והוא חסכוני יותר בדלק.

הבעייה של הידנית היא התדמית של תיבת הילוכים מיושנת והעובדה שכשאני ארצה למכור את הרכב יהיה לי קשה כי 90 אחוז מהבחורות לא יירצו אותו.

הסיאט ליאון פשוט יפהפייה!!!

אבל אין גירסת "פשרה" שתעזור לי להחליט, זה או ידני 115K או אוטומט 150K.

מבחינת אוטומט זה איביזה או פולו, אם ידני אז רק ליאון !

rubycoupe,

תודה רבה על הרשמים.

RS,

אני בדרך :-).

פורסם
spon83,

הסיאט ליאון פשוט יפהפייה!!!

אבל אין גירסת "פשרה" שתעזור לי להחליט, זה או ידני 115K או אוטומט 150K.

מבחינת אוטומט זה איביזה או פולו, אם ידני אז רק ליאון !

מאוד לא מדוייק.

לאון 1.8TSI נמכרת במחיר מבצע מנצח של 135K על הכביש לדגם המאובזר.

ואם יש לך את התקציב ואתה לא זקוק לרכב משפחתי אז כדאי שתקפוץ לאלפא ותבדוק את הדגם הבסיסי של המיטו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מה שהבאת פה לא תואם את מה שהוא שאל. הניסן מיקרה למשל לא תהיה מתחרה ראויה היות והמנוע שלה שונה לחלוטין מזה של הפולו. כמו גם איכות הבנייה לא תשתווה לזו של הואגית.

צודק.

לא יישרפו כל כמה חודשים הסלילי הצתה. והריפוד בגג לא ייצנח והכפתורים לא יתקלפו. והאוטו לא יירעד. :roll:

חרא ניסן האלו... :lol:

פורסם

גם אני התלבטתי הרבה בין האיביזה לפולו 1.2 TSI. בסופו של דבר קניתי את האיביזה. אומנם היא מעט יותר צפופה מאחורה אבל האבזור בהחלט שווה את המחיר. שווה לך לבדוק מבצע שיש ב-6-8 לחודש נדמה לי בסוכנויות סיאט כאשר גם דגם הTSI יהיה במבצע.

בהצלחה.

פורסם

כבעלים של פולו tsi אני אומר לך הרכב הזה פשוט מפנק!

מאוד נוח! חומרים איכותיים ובכללי מרגיש טוב מבפנים

מנוע מפתיע בטירוף, האצה טובה

אחיזה טובה

וחסכוני בדלק, תדלוק ראשון שלי עשיתי 1:15 כאשר אני נוהג 50% מהזמן בפקקים בכביש בין עירוני עם ממוצע של 30 קמ"ש 10% בכבישים עירוניים ו40% בכביש בין עירוני לא פקוק

חוצמזה לדעתי היא נראית הרבה יותר טובה מהפאביה והאיביזה ויהיה לה שוק הרבה יותר טוב מהאיביזה סביר להניח

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...