Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה הוא מצפה? מי מחנה את האוטו הנוצץ שלו בחוף בנתניה, מכל המקומות?

אם כל הכבוד זה כולה איביזה אם אי אפשר לחנות בים אז איפה כן אפשר לחנות?

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי היה מקרה אפילו עוד יותר גרוע מילא בום ושלום...

אבל בום ולהחנות, זה היה ממש אבל ממש חוסר התחשבות.

אני מוצא את הרכב שלי כאיזה רכב אחר תקוע לו בטמבון האחורי, אם לא הייתי מפחד על הרכב שלי היית משאיר לו את הטמבון על הרצפה ונוסע.

פורסם
חבר שמח וטוב לב קנה לו איביזה קופרה דור קודם בצבע צהוב.

חנה את הרכב בחוף כלשהו בנתניה, השתכשך בזיהום התורן וכשחזר גילה את המילה "תתחדש" במידות של 30 (גובה) על 120 (רוחב), חרוטה עד הברזל באזור מכסה הדלק, הכנף והדלת. זה גועל נפש, אמרתי לו שיחליף את מכונת האנדרסטיר... :)

:shock:

אני בשוק. ידעתי שיש מנוולים שמשוטטים להם חופשי ברחובות, אבל דבר כזה לא העלתי על דעתי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
למה הוא מצפה? מי מחנה את האוטו הנוצץ שלו בחוף בנתניה, מכל המקומות?

ומה שא פ אומר נכון ללא מעט מדינות אירופאיות, כולל גרמניה למשל. המכוניות שם שמורות במצב מדהים.

ואמנם זה אוף טופיק לגמרי אבל טל ואביעד? זה לא שני אלה שמוציאים פעם בשלוש דקות איזו בדיחה נורמלית בתוך השטף העצום של הפרסומות באורך הגלות, השירים הגרועים, המשחקים הדביליים עם המאזינים והיחצ"נות המגעילה של שלל המוצרים שנותנים חסות לתוכנית?

אני מנתניה ואני מחזק.

הנהגים הכי גרועים בארץ ,נהגתי בהרבה מאוד ערים בארץ היפה שלנו, אני הכי שונא לצאת לסידורים בעיר ,בפולג העשירים בכלל מט*מטמ*ם ,מצחיק אותי לראות אותם נוהגים עם פה פתוח והידיים על ההגה בשעות 11:59 ו12:01.

פשוט סיוט מוחלט ,תודה לאל שיש מוניות שירות ,אני מעדיף לשלם חמישה שקלים וחצי לכל כיוון ולסיים את הסידורים ככה מאשר ברכב.

וכמובן שהרכב שלי מלא שריטות שאני לא טורח לתקן ויש אפילו מכה קטנה שיצרה מן סדק כזה ולא קימוט בפח.

דומינגז וסלוצקי והתכנית של דידי הררי הכי טובות.

יש כמובן את התכנית של אביב לביא בין 14:00 ל-16:00 נדמה לי ,בגלי צה"ל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למעשה ייש 3 אפשרויות למצב כזה :

1.עם ישראל לא בדיוק עם הרכב יותר בכיוון עם הספר , כך שבהרבה מיקרים יש כאלה שדופקים ולא שמים לב.

2. דופקים בטעות ובורחים רק בגלל שלא איכפת להם באמת מהרכב שלםה או של אחרים ( אנשים בסגנון זה רק פח) אופיני לאנשים מגיל 50 -60 .

3. רואים שדפקו ויודעים שעשו נזק , אבל לא רוצים להוציא כסף בגלל מה שקרה ( גם אם תתפוס אותם ינסו לספר סיפורים ויתחמקו מתשלום ).

אבל הבעייה היא באמת שאין אכיפה של החוק במדינה , בדיוק כמו שאין מה לעשות עם צק חוזר .

כבר הרבה שנים שבישראל מתרגמים את המילה דמוקרטיה לאנרכיה ( כל אחד עושה מה שרוצה )

אין חוק אין אכיפה אין חינוך אין כבוד זה הבעייה של כולנו וזה מתפוצץ לכל אחד מאיתנו בפנים בסופו של דבר .

פורסם

אז זהו. שיש פתרון.

והפתרון הוא חינוך ואכיפה.

חינוך החל מגיל הגן שלא גורמים נזק במזיד ואם נגרם נזק בשוגג אז באים, מתנצלים ומפצים.

ואכיפה ביד ברזל. מי שנתפס פוגע ברכב חונה ובורח דינו יהיה חמור. בשלילה ובקנס כספי גבוה מאד. וזה כעונש מינימום, או אפילו בדין מנהלתי (עם אפשרות ערעור בבי"ד, בכל זאת מדינה דמוקרטית).

ברגע שמשאירים את זה למשפט האזרחי, אין שום הרתעה. אותו נבל חושב לעצמו "לא ראו אותי, אבל גם אם כן, אני אכחיש. ואם יהיו להם הוכחות, שילכו למשפט. עד שיגיע המשפט תעבור שנה? כבר הרווחתי. ואולי אני בכלל אצליח לשכנע את השופט שאני צודק. ואם לא אז מה? אז אטען שאני עני ומסכן ואז אשלם את מה שהייתי אמור לשלם מראש, עכשיו ובמזומן - בעוד שנה וחצי ובתשלומים נוחים.

בדיוק כמו בתגובה של א_פ.

שאני לא פוסל את החלק השני שלה. אם הייתי רואה בעיני את זה שהזיק לרכבי מנסה לברוח, סביר להניח שהיה נשלף "מנעול ההגה" שאני מחזיק במיחוד לארועים דומים, ואת הפוסט הייתי כותב מהמיטה בבילינסון או מהתא באבו כביר (או במקרה הכי גרוע מהמקרר ממול בית המעצר,אצל פרופ' היס :lol: )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מקרה שקרה לי אתמול:

נסעתי עם החברה לקניות מהירות. אמרתי לה שתקפוץ לסופר לבד ואני אחכה לה באוטו. אחרי מספר דקות יוצאת גברת בבורה לבנה מהחניה שממול (אני עומד בחניה מולה עם הפנים ליציאה). היא מסובבת את ההגה עד הסוף, אבל קוטר הסיבוב לא מאפשר לה לצאת בפעם אחת. היא מותחת את הצוואר לראות אם היא עוברת - ואין שום סיכוי לזה. הייתי גם בטוח שאין פה בכלל על מה לחשוב והיא תתן רוורס. פתאום אני רואה שהיא הולכת לנסות את מזלה. צפרתי לה בכל הכח שתעצור לפני שהיא מגרדת לי חצי פגוש, והיא מצידה אומרת "מה?! יש לי מקום". אמרתי לה "עוד לא ראיתי אדם עצלן כזה שמתעקש לא לשים רוורס ומוכן להסתכן בפגע וברח". לא השארתי לה ברירה, והיא בתגובה עשתה לי עם היד את נפנוף ה"סע, סע מפה". אם לא הייתי נשאר ברכב, הייתה מחכה לי "הפתעה" כשהייתי חוזר. מיותר לציין שהבורה שלה נראית כאילו עברה 3 מלחמות עולם.

פורסם
מקרה שקרה לי אתמול:

נסעתי עם החברה לקניות מהירות. אמרתי לה שתקפוץ לסופר לבד ואני אחכה לה באוטו. אחרי מספר דקות יוצאת גברת בבורה לבנה מהחניה שממול (אני עומד בחניה מולה עם הפנים ליציאה). היא מסובבת את ההגה עד הסוף, אבל קוטר הסיבוב לא מאפשר לה לצאת בפעם אחת. היא מותחת את הצוואר לראות אם היא עוברת - ואין שום סיכוי לזה. הייתי גם בטוח שאין פה בכלל על מה לחשוב והיא תתן רוורס. פתאום אני רואה שהיא הולכת לנסות את מזלה. צפרתי לה בכל הכח שתעצור לפני שהיא מגרדת לי חצי פגוש, והיא מצידה אומרת "מה?! יש לי מקום". אמרתי לה "עוד לא ראיתי אדם עצלן כזה שמתעקש לא לשים רוורס ומוכן להסתכן בפגע וברח". לא השארתי לה ברירה, והיא בתגובה עשתה לי עם היד את נפנוף ה"סע, סע מפה". אם לא הייתי נשאר ברכב, הייתה מחכה לי "הפתעה" כשהייתי חוזר. מיותר לציין שהבורה שלה נראית כאילו עברה 3 מלחמות עולם.

בגלל זה הכי טוב להחזיק רכב ישן...שלי שנת 2000 ולא אכפת לי אם ישרטו או ידפקו קצת...גם ככה הוא לא יפה.

העיקר אני מגיע לאיפה שאני רוצה וזהו..גם אם היה לי כסף מיותר לא הייתי משקיע אותו ברכב במדינה הזו

אם היה לי רכב חדש הייתי פוחד כל הזמן מה יעשו לו ואיפה לחנות ובלגן......

מי צריך רכב מפואר במדינה הזו? אי אפשר לנסוע מהר, המדינה קטנה גם ככה והרוב נסיעות קצרות.

רכב יפני אמין של של סוף שנות ה90 תחילת ה2000 צריכת דלק טובה ואתה מסודר לא צריך יותר מזה לדעתי.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
מי צריך רכב מפואר במדינה הזו? אי אפשר לנסוע מהר, המדינה קטנה גם ככה והרוב נסיעות קצרות.

רכב יפני אמין של של סוף שנות ה90 תחילת ה2000 צריכת דלק טובה ואתה מסודר לא צריך יותר מזה לדעתי.

תגיד בן אדם, מה למען השם אתה עושה בפורום מכוניות?

פורסם
בגלל זה הכי טוב להחזיק רכב ישן...

העיקר אני מגיע לאיפה שאני רוצה וזהו..

רכב ישן בסוף לא יצליח להגיע מנקודה א' ל-ב' :)

אני אמנם לא מכיר אותך, אבל אנשים עם גישה כזו הם אלה שלא מכבדים מכוניות אחרות, בדיוק כמו את הרכב של עצמם. אם שלי מצ'וקמק אז מה אכפת לי עוד שריטה. נכון?

פורסם
חבר שמח וטוב לב קנה לו איביזה קופרה דור קודם בצבע צהוב.

חנה את הרכב בחוף כלשהו בנתניה, השתכשך בזיהום התורן וכשחזר גילה את המילה "תתחדש" במידות של 30 (גובה) על 120 (רוחב), חרוטה עד הברזל באזור מכסה הדלק, הכנף והדלת. זה גועל נפש, אמרתי לו שיחליף את מכונת האנדרסטיר... :)

אני תמיד הייתי בטוח שיש פה משוואה פשוטה: צבע צהוב = צבע מושך עיניים = רכב של ערסים. כתוצאה מהמשוואה הזו, אנשים צריכים לפחד להתעסק עם יונדאי קופה צהובה/ איביזה FR/CUPRA. האם אני טועה?

יצא לי לראות "ילדים טובים ירושלים" עם קופרה, אבל עדיין, המשוואה שלי עד כדי כך רחוקה מהאמת?

כדי למנוע ויכוחים מיותרים - אני לא טוען שכל מי שנוהג במכונית כלשהי צהובה, הוא ערס כשר למהדרין :).

בגלל זה הכי טוב להחזיק רכב ישן...שלי שנת 2000 ולא אכפת לי אם ישרטו או ידפקו קצת...גם ככה הוא לא יפה.

העיקר אני מגיע לאיפה שאני רוצה וזהו..גם אם היה לי כסף מיותר לא הייתי משקיע אותו ברכב במדינה הזו

אם היה לי רכב חדש הייתי פוחד כל הזמן מה יעשו לו ואיפה לחנות ובלגן......

אני מסכים עם הרעיון, אבל פספסת את הפואנטה. לא מדובר פה בהכרח על רכב מפואר, אפילו ההפך הוא הנכון.

פיתוח רגשות למכונה, זה דבר טיפשי ומיותר (בהזדמנות זאת, אציין כי אני עדיין חוטא בעניין:().

פורסם
רכב ישן בסוף לא יצליח להגיע מנקודה א' ל-ב' :)

אני אמנם לא מכיר אותך, אבל אנשים עם גישה כזו הם אלה שלא מכבדים מכוניות אחרות, בדיוק כמו את הרכב של עצמם. אם שלי מצ'וקמק אז מה אכפת לי עוד שריטה. נכון?

שמע יש לי חבר שקנה רכב ב80 אלף שקל..........

הוא מוציא כפול כסף ממני על דלק, על טיפולים..הערך של הרכב שלך יורד כל חודש בגלל איזה יצחק לוי אחד..

כל פעם שאתה שם את הרכב בחניה אתה צריך לפחד שידפקו לך אותו?

ברור שאני מכבד את הרכב שלי ושל אנשים אחרים, למשל אני חונה בחנייה של קניון גדול - מרחק של הליכה יותר גדול מהעבודה כדי שיהיה מרווח ענקי ולא תהיה בעיה. גם ברכב שנת 2000 לא בא לך לקבל מכות..

אבל כאילו שזה לא רכב יוקרתי ויפה אז אתה לא צריך לדאוג מה יקרה לו הבנת??

יש לי חבר שקנה מיצובושי לנסר מהצורה החדשה לי יש סוזוקי באלנו והוא בנתיים רק בוכה מאז שהוא קנה אותו

רכב שנת 2000, צריכת דלק 1 ל12.5 , לא רואה מוסך, טיפולים זולים זריז. מה צריך יותר מזה?

אני בחיים לא הייתי משקיע כסף על רכב שאני יודע שכל שנה אני מפסיד 15 אלף שקל

במדינה כזו זה טימטום מוחלט, אם אתה עשיר זה משהו אחר.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אני מבין שאף אחד מכם עוד לא היה בנאפולי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...