Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם מעניינת אותך רמת השירות/הכרה באחריות אחרי המכירה, אני ממליץ לך להימנע.

אוקיי, אז איזו חנות אתה ממליץ לי? הוימוביל הזה שהמליץ אקסודוס?

עכשיו קיבלתי המלצה לגו-מובייל. התקשרתי אליהם. הבחורה טוענת שהורידו מחירים והמכשיר עולה עכשיו 3500 (!!!). אני אומר לה שבחצי מהחנויות האחרות זה עולה 2900, אז היא אומרת "כן אבל הם משקרים, אין להם באמת את המכשיר, רק לנו יש החל מיום ראשון". וזה אחרי שדים-פון אמרו לי בטלפון שאם אני מזמין המכשיר יכול להיות אצלי עוד היום... בקיצור - אני מתחיל לקבל את הרושם שכולם שקרנים ורמאים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי, אז איזו חנות אתה ממליץ לי? הוימוביל הזה שהמליץ אקסודוס?

עכשיו קיבלתי המלצה לגו-מובייל. התקשרתי אליהם. הבחורה טוענת שהורידו מחירים והמכשיר עולה עכשיו 3500 (!!!). אני אומר לה שבחצי מהחנויות האחרות זה עולה 2900, אז היא אומרת "כן אבל הם משקרים, אין להם באמת את המכשיר, רק לנו יש החל מיום ראשון". וזה אחרי שדים-פון אמרו לי בטלפון שאם אני מזמין המכשיר יכול להיות אצלי עוד היום... בקיצור - אני מתחיל לקבל את הרושם שכולם שקרנים ורמאים.

זה מה שכתבתי למעלה.

כולם יגידו לך שיש במלאי - העיקר שתשלם.

אחרי שתשלם, הם ינסו לחפש בשאר החנויות בסביבה ואם לא ימצאו, אז נדפקת.

רוצה מכשיר, סע לחנות, תראה בעיניים ותרכוש.

הרמאות שאפשר לעשות בטלפון/אינטרנט פשוט מדהימה.

פורסם

כתבה מאוד חשובה, alomm.

השאלה היא שוב, איפה לרכוש את המכשיר? על כל חנות יש סיפור מעשיות אחר.

אני מכניס לשיקול את הקרבה של החנות אלי, כנראה שאגש לeline (ברגע שגלקסי S2 יחזור למלאי), ואם אקבל יחס טוב ארכוש, כמובן כשאראה את המכשיר בעיניים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ, חייב לשאול שאלה -

רוני, כתבת את זה:

לידיעת מי שמעוניין לבצע מהלך דומה. התוכנית שהשגתי נקראת orange4u 300 to go והיא כוללת:

300 דקות

500 דקות נוספות לאורנג'

200 סמסים

בעלות של 139 שקלים.

לזה מוסיפים 26 שקלים חבילת 2.5 ג'יגה גלישה.

סה"כ 165 שקלים

אתה לקוח פרטי? כי החבילה הזאת נשמעת טובה מדי, הלכתי היום למרכז שירות והחבילה הכי טובה שהציעו לי היתה 150 דקות, 150 אסמסים וחבילת גלישה של ג'יגה ב179 שקל, (ובשביל 2 ג'יגה צריך להוסיף עוד 20 שקל), לא משתלם בכלל ולא קרוב למה שאתה קיבלת (עבר כולה שבוע, יכול להיות שהחבילה כבר לא מוצעת?) וזאת עוד חבילת חילים, החבילות הרגילות היו הרבה יותר גרועות...

מה אמרת להם שהם נתנו לך את החבילה הזאת? התעקשתי והנציג התעקש עוד יותר שזאת החבילה הכי טובה שהוא יכול להציע (כן בטח :roll:) ושלדבריו הוא עובד בחברה 5 שנים וחבילה בסגנון שאתה קיבלת פשוט לא קיימת (שוב - כן בטח icon_rolleyes.gif)

מחר אני אלך לפלאפון, נראה מה הם יכולים להציע, אבל החבילה שלך נשמעת פשוט מושלמת, לא צריך יותר מזה :arrow:

פורסם
מקפיץ, חייב לשאול שאלה -

רוני, כתבת את זה:

אתה לקוח פרטי? כי החבילה הזאת נשמעת טובה מדי, הלכתי היום למרכז שירות והחבילה הכי טובה שהציעו לי היתה 150 דקות, 150 אסמסים וחבילת גלישה של ג'יגה ב179 שקל, (ובשביל 2 ג'יגה צריך להוסיף עוד 20 שקל), לא משתלם בכלל ולא קרוב למה שאתה קיבלת (עבר כולה שבוע, יכול להיות שהחבילה כבר לא מוצעת?) וזאת עוד חבילת חילים, החבילות הרגילות היו הרבה יותר גרועות...

מה אמרת להם שהם נתנו לך את החבילה הזאת? התעקשתי והנציג התעקש עוד יותר שזאת החבילה הכי טובה שהוא יכול להציע (כן בטח :roll:) ושלדבריו הוא עובד בחברה 5 שנים וחבילה בסגנון שאתה קיבלת פשוט לא קיימת (שוב - כן בטח icon_rolleyes.gif)

מחר אני אלך לפלאפון, נראה מה הם יכולים להציע, אבל החבילה שלך נשמעת פשוט מושלמת, לא צריך יותר מזה :arrow:

כלל אצבע הוא שבמרכז שירות הם נותנים לך תוכניות גרועות בטירוף. אין לי מושג למה זה, אבל ההגיון שלי אומר שהם אומרים לעצמם "הלקוח השקיע והגיע עד לכאן, חיכה בתור שעה ויותר, ועכשיו הוא יאכל כל זבל שנמכור לו". פלא שאח"כ שומעים אנשים צועקים ומתעצבנים מול הנציגים במרכזים (קרה לי בכל פעם שהגעתי למרכז שירות, ללא יוצא מהכלל).

אני פשוט התקשרתי ל-*054 והשיחה הלכה ככה:

רוני: "שלום, אני מעוניין לקבל את החבילה "אורנג' פור יו 300 טו גו"

נציגה: "אין בעיה"

רוני: "בנוסף, אח שלי קיבל אצלכם 2 ג'יגה ב-29 שקלים. אני מעוניין לקבל את זה גם כן"

נציגה: "יש לי2.5 ג'יגה ב-26 שקלים"

רוני: "אפילו יותר טוב"

בקיצור - צריך ליפול על נציג טלפוני נורמלי...

אגב, כשהגעתי למרכז השירות לבצע את הניתוק זיקה הנציג שמולי אמר "אתה יודע שחבילת הגלישה היא לפני מע"מ ושזה יעלה לך 32 שקלים בסך הכל". אחרי חמש דקות של הסברים שפשוט לא הגיוני שאת כל המחירים יגידו לי כולל מע"מ ודווקא את המחיר של חבילת הגלישה יגידו ללא, הוא "פתאום" שם לב שהחבילה עולה 26 כולל מע"מ...

ועוד אגב - הגעתי למרכז שירות כדי לקבל עותקים ביד מהניתוק זיקה והתוכנית. בפועל, הנציגים לא יכולים להוציא לי כלום ובקושי מוכנים להראות על המסך מה סוכם. פלא שאח"כ כל כך קל להם לעבוד על אנשים. פשוט גועל נפש.

רוני,

עם החבילה הזו אתה בעצם תמיד עובר את ה-150 ש"ח, אם דיברת או לא, כי זה מחיר קבוע למעשה (165 ש"ח).

פספסתי משהו?

לא פספסת כלום. אני חייב לעבור 150 שקלים כל חודש כדי לקבל את ה-98 בחזרה. לכן החבילה הזאת מתאימה לי (בפועל, הייתי מסתפק בחבילה קטנה יותר כי אני לא מדבר אפילו קרוב ל-300 דקות האלו).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אתה מלך :-)

התקשרתי היום למוקד שירות וסגרתי את אותה החבילה שלך, עכשיו רק צריך לסיים היום עם הניתוק זיקה במרכז שירות וגמרתי את הסאגה :-)

רק דבר אחד, אני עדיין לא מאמין על החבילות שהנציג מאתמול ניסה למכור לי ועוד ניסה לשכנע אותי שאלו החבילות הכי טובות ושהוא עובד 5 שנים בחברה ושאין מצב שהחבילה הזאת קיימת, כן בטח :roll:

• תוכן חדש...