Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי שיש אנשים שמקבלים החזר אם החשבונית היא מעל 150 ש"ח ללא כל התחייבות.

אם אקח מכשיר זול בהרבה, נניח לא אחד שמזכה אותי בהחזר של 90 ש"ח אלא 30 לדוגמא, האם עדיין החשבונית שלי תהיה חייבת להיות מעל 150 ש"ח? או שעקב ההחזר הנמוך יותר גם תנאי ההחזר יהיה נמוך יותר?

עוד שאלה, אם אני אכן זכאי להחזר, ובחודש אחד החשבונית היתה מעל התנאי, אני אקבל את ההחזר, וחודש אחרי זה החשבונית החודשית היתה נמוכה מהתנאי, בחודש זה לא אקבל את ההחזר וחודש לאחר מכן החשבונית תהיה שוב מעל התנאי אני אקבל שוב את הזיכוי?

כלומר, מדובר על כל חודש בנפרד- אם דיברת מעל התנאי, קיבלת, אם לא- לא.

או שאם חודש אחד לא עמדתי בתנאי אז הזיכוי מתבטל לתמיד?

+ 1

זה גם מה שאני רוצה לדעת

ואם ביכלל יש דרך שלא אצטרך להיתחייב לסכום מסויים כל חודש

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נכון. באורנג', אם הצגת חשבונית גדולה מ-2900 שקלים, אתה מקבל 98 שקלים לחודש. גם אם החשבונית היא 3300 תקבל 98, וגם אם היא 3500, וגם אם היא 7639 לצורך העניין.

חשבונית מעל 2000 בערך ועד 2900 תספק לך 81 שקלים החזר בחודש. אז אם המכשיר עולה 2850, שווה לך לשלם יותר (!) בשביל שיעבור את ה-2900 ותקבל החזר גדול יותר. מפגר, אבל נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה רוני. נקווה שאתה טועה לגבי התנאי ואני לא אהיה מחויב לחשבונית מעל 150 ש"ח (תוכנית חיילים, בעוד חודש ממש לא יהיה לי זמן לדבר ב150 ש"ח לחודש)

פורסם
אתה קיבלת זיכוי על המכשיר ללא כל היתחייבות?

לא אמרו לך שתיהיה חייב להגיע לסכום של לא פחות מX כסף בחודש?

אני לא ליקנות איזה אייפוד או קלאסיק

אני אסתפק במכשיר דור שלישי עד 500 שקל

וגם במסלול שעשיתי בחברה ביטלתי את האינטרנט , אפילו שיש לי דור 3 (אני לא מישתמש באינטרנט)

החבילה של גלקסי בסלקום, כוללת החזר מלא במקרה שדיברת מעל 200 שקלים וככה אני מקבל, החבילה שלי עולה 220 עם זיכוי של 90.

טעות קטנה שעשיתי, הצימוד בוצע בסלקום באילת, ככה שאני מקבל החזר ללא מע"מ, בשאר הארץ הייתי מקבל 100 שקלים.

אבל אני לא מתבכיין בייחוד שהמכשיר עלה רק 400$.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לידיעת מי שמעוניין לבצע מהלך דומה. התוכנית שהשגתי נקראת orange4u 300 to go והיא כוללת:

300 דקות

500 דקות נוספות לאורנג'

200 סמסים

בעלות של 139 שקלים.

לזה מוסיפים 26 שקלים חבילת 2.5 ג'יגה גלישה.

סה"כ 165 שקלים

בקניית מכשיר שלא נמכר עדיין אצל אורנג' (למשל גלקסי 2) בסכום של מעל 2917 שקלים והצגת חשבונית על שמך, מקבלים החזר של 98 שקלים לחודש, כלומר משלמים 67 שקלים בלבד לחודש.

אם מכניסים למשוואה את עלות המכשיר, העלות החודשית תהיה קצת פחות מ-150 שקלים.

כיום אני משלם 120 ומשתמש בנוקיה E71, כך שה-30 שקלים הנוספים כל חודש בהחלט שווים את השדרוג...

אני חייב לציין שהייתה הפתעה נעימה בשיחה עם הנציגה ב-*054. בניגוד לנציגים אחרים שמבלשטים אותך, היא אישרה לי את התוכנית בלי שום בעיה. פשוט אמרתי לה "אני רוצה את התוכנית הזו במחיר הזה ואת חבילת הגלישה הזו במחיר הזה" והיא רשמה. בלי שימור וקשקושים.

עכשיו נותר רק להחליט אם אני באמת רוצה את הגלקסי. אבל זה צריך להיות זריז - לפני שהוא מושק באורנג'.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
4

עכשיו נותר רק להחליט אם אני באמת רוצה את הגלקסי. אבל זה צריך להיות זריז - לפני שהוא מושק באורנג'.

רוני,

יש התחייבות ל-3 שנים?

מה קורה אם אני רוכש מכשיר (בחנות פרטית) שנמכר באורנג'?

לא אוכל לקבל את החבילה הזו או שהמחיר שלה יהיה שונה?

פורסם

אין התחייבות לכלום, אבל אם אתה מפסיק להיות לקוח של החברה אתה לא מקבל את ההחזר החודשי, כך שבפועל, כדי שזה ישתלם לי, אני צריך להמשיך איתם עוד 3 שנים (לא חושב שזה קריטי עבורי, אני לקוח שלהם מזה 12 שנה, ומבחינתי כולם חארות באותה מידה ממילא).

למכשיר שנמכר באורנג' יש גם החזרים, אבל התמחור שונה. למשל אם תקנה גלקסי S עכשיו, תצטרך חשבונית חודשית של 250 שקלים בשביל לקבל החזר מלא. כנראה שעם ה-2 זה יהיה אפילו יותר. זו בדיוק הסיבה שמשתלם לי עכשיו - כי אני לקוח עם חשבונית נמוכה יחסית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רוני,

יש התחייבות ל-3 שנים?

מה קורה אם אני רוכש מכשיר (בחנות פרטית) שנמכר באורנג'?

לא אוכל לקבל את החבילה הזו או שהמחיר שלה יהיה שונה?

אין התחייבות, אתה ברגע שאתה מנייד את הקו, אתה מנייד גם את הזיכוי איתך (שמור את הקבלה כמובן)

ברגע שאתה רוכש מכשיר מחנות פרטית שנמכר אצל המפעילה, הם נותנים לך את התוכנית הרגילה (כאילו קנית אצלם)

לדוגמה, galaxy s באורנג', מצריך שימוש מינמלי של 209 ש"ח כדי לקבל החזר מלא (יחסי כמובן), לא משנה איפה קנית אותו.

sronis,

קיבלתי את אותה חבילה לפני כשבועיים. בזמנו ביררתי על מכשיר galaxy s דרך המפעילה.

חבילת הבסיס הייתה זהה גם בכמות וגם בעלות, כאשר על חבילת גלישה של 2 גיגה דרשו ממני 80 ש"ח (219 ש"ח סה"כ), על מנת שאוכל לקבל החזר מלא על המכשיר. אם אני מחזיר מכשיר אחר שנקנה אצלם("שדרוג"), אקבל זיכוי של 28 ש"ח (191 ש"ח סה"כ). כמו כן, החיוב על המכשיר יתבצע חודש בחודשו (אני לא מגהץ את ה4200 ש"ח המוגזמים שהם דורשים עליו במכה אחת).

עריכה: רוני, הרעיון שלך משתלם בהרבה (גם אצלי השימושים נמוכים), השאלה היא איפה לבצע את הרכישה, לפי הדיון שמתנהל כרגע בפורום על החנויות ביבוא המקביל, ההתלבטות קשה. תכננתי על eline - הם נמצאים 5 דק' ממני ברכב, אבל עדיין לא בטוח.

[בנוסף הוא כרגע ירד מהאתר שלהם כך שזה לא רלוונטי בכל אופן]

פורסם

2500 זה החזר של 2900 שקלים לאורך 3 שנים, לעומת 2900 עם החזר של 3600, פחות משתלם. כן, נשמע דבילי אבל זה נכון - לקנות את הטלפון בפחות כסף זה פחות משתלם. בנוסף עד שהמכשיר יגיע יקח זמן, ואורנג' עשויים להשיק את ה-2 תוך שבוע-שבועיים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לפי גוגל, המס המשוקלל הוא 32.8%, ז"א 3094 ש"ח למכשיר, כולל משלוח.

מכשיר מחו"ל, אחריות מחו"ל ושירות מחו"ל. מצד שני, דים פון בתל אביב מבחינתי זה גם משלוח ו"קנייה מרחוק". (איזור חיפה).

אגב, שוב, אני מכיר את "מדרגות ההחזרים". בסופו של דבר קשה לי להאמין שיחזירו לך יותר מערך המכשיר.

פורסם

תאמין, יש לי 3 חברים שעשו ניתוק זיקה. גלקסי S ו 2 גלקסי S2.

המחיר שהם משלמים אחרי כל הזיקויים וההחזרים (שלפעמים כמו שרואים בשרשור אחר מוציא את המיץ) מגוכח לגמרי.

הם משלמים סכום שנע בסביבות ה 80 ש"ח לחודש ל S2. ו 400 דקות 400 SMS ו2GB גלישה.

אם תיקח את הסכום הזה ותכפיל ב 36 חודשי זיכוי תקבל את עלות המכשיר. כלומר הדקות "מסובסדות".

פורסם
המליצו לי על החנות דים-פון (גם בת"א)

ואם מעניינת אותך רמת השירות/הכרה באחריות אחרי המכירה, אני ממליץ לך להימנע.

• תוכן חדש...