Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על מגאן II ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בדיוק חובב צרפתיות, אבל המחיר שלה זול יחסית לשנתון, (2004)

רציתי לדעת אם מישהו יודע יותר פרטים, האם הרכב אמין?

כי מאז ומתמיד שמעתי שרנו לא בדיוק אמינים ולא בא לי להיות חבר טוב של המוסכניק

ואיך היא מבחינת צריכת דלק?

יש עוד אופציות אפשריות,

שברולט אופטרה 2004

מאזדה לנטיס 2002

טויוטה קורולה 2000

פורסם

לדעתי הכל תלוי איך התייחסו לאוטו לאורך חייו, יש לי סניק 2001 בבעלותי שנה ובגלל שהאוטו חנה במקום מוצל רוב חייו הצבע והפלסתיקה כמו חדשים, אומנם הזניחו אותו מכנית אבל מחיר הקניה היה בהתאם.

לפי דעתי מאוד קשה לקנות משהוא יותר טוב מבחינת שנתון, קילומטרג', נוחות ובטיחות, מרכב צרפתי, רק צריך לחפש בנרות כי השוק מוצף בצרפתיות ורובן במצב זניח.

ומבחינת צריכת דלק אז הסניק שלי צורכת בבין עירוני כ-7.5 ל/100ק"מ ובעיר כ-12ל/100 (מנוע 2.0) ולצערי רוב הנסיעות שלי בעיר.

בשורה תחתונה אני ממש אוהב את האוטו שלי וממש נהנה ממנו (4 נפשות במשפחה).

בהצלחה.

פורסם

2004 זו השנה הראשונה של המגאן II. זה היה בסיס טוב לשיפורים :? עד 2007 הם עשו נסיונות להפטר ממחלות הילדות של הדגם, וב-2007 הצליח להם.

שורה תחתונה מגאן II משנים שקדמו ל-2007 לא ממש מומלץ (אגב גם במוסך בו טיפלתי בגראנד-סניק אמרו אותו דבר)

מאזדה לנטיס 2002 נראית לי אופציה מצויינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...