Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רברס בקופון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכללי אני מסתייג מחיישנים מהסיבה שהם נוטים באמת להתקלקל ואז גם חבל על הכסף וגם את תקוע עם רעש מעצבן ברברס עד שאתה מתקן אותם..

אבל אם זה באמת ממש זול לעומת השוק אז אולי זה שווה לנסות, למרות שאני בספק.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

התקנתי לפני חצי שנה חיישנים שקיבלתי מביטוח הראל

קיבלתי פירמה ממש טובה והם עובדים מצויין

התקנה לבד עולה 150 שקל וזה כשעה עד שעה וחצי עבודה

כנראה החיישנים המוצעים משקפים שווי של מאה שקל וזה לא ממש מבשר טובות

אפשר לבדוק מי המתקין ואם יש לו שם טוב

אז להתקשר אליו ולבדוק לגבי דגם קצת יותר מוכר

להוסיף כמה שקלים ולקבל עסקה טובה

רוב העסקים שמפרסמים בגרופון צריכים גם את החשיפה לשאר המוצרים שיש להם להציע

אותו פטנט שרמי לוי מוכר עוף בשקל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
מה דעתכם על המוצר הבא?

http://www.groupon.co.il/deals/sharon-iw/Liransystems/471551

יש לי כבר חיישני רברס ברכב אך הם מזייפים ומצפצפים המון. האם כדאי להחליף לחיישנים האלה?

לפני שאתה מחליף, קבל טיפ קטן.

יצא לי להתקל בהתקנות לא איכותיות כלל, כאשר החיישנים היו מצפצפים ללא סיבה.

ברובם הבעיה היתה כיוון הכנסת עצמו.

אם תוציא את החיישן מהטמבון , תשים לב שיש לו חץ מוטבע מאחור, החץ אמור להיות כלפי מעלה. ברגע שיהיה אחרת - הוא יתחיל לצפצף כמו משוגע.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לפני שאתה מחליף, קבל טיפ קטן.

יצא לי להתקל בהתקנות לא איכותיות כלל, כאשר החיישנים היו מצפצפים ללא סיבה.

ברובם הבעיה היתה כיוון הכנסת עצמו.

אם תוציא את החיישן מהטמבון , תשים לב שיש לו חץ מוטבע מאחור, החץ אמור להיות כלפי מעלה. ברגע שיהיה אחרת - הוא יתחיל לצפצף כמו משוגע.

אשמח לדעת איך החץ כל כך משפיע?

אצלי התקנתי כשהחץ כלפי מטה,ויש לי לפעמיים ציפצופי שווא מראה 0.9 ואין כלום.

תפרט טיפה על החץ ולמה הוא צריך להיות כלפי מעלה??

פורסם

האלומה שמשדר הסנסור אינה שווה בכל כיוון , אלא מתייחסת לגובה הסנסור ומטה, ברגע שהזווית משתנה ,היא קולטת אלמנטיים ואלומות שלא אמורות להכנס לטווח שלה. זאת אומרת - כאשר החץ מופנה מעלה (התקנה תקינה) האלומה תזהה לך מדרכה ועצמים בגובה החיישן, כאשר החץ הפוך - היא תזהה רק אובייקטים שיהיו בגובה הסנסור ומעלה - משמעו רוורס יסתיים בנגיעת הגלגל במדרכה לדוגמא , מבלי שתזוהה.

כמו כן, חשוב מאוד להתקין את הסנסורים בגובה של כ-50 ס"מ לפחות מגובה הכביש, על מנת שהמערכת תבצע את הזיהוי אובייקטים בצורה נקייה ונכונה.

כמו כן , שמבצעים את ההתקנה, יש לדאוג שלא יהיו דברים המוסיפים משקל לחלקו האחורי של הרכב, כך הדיוק יהיה טוב יותר. ברגע שיש משקל על תא המטען וכדומה - הרכב מקבל זוית שתפגע בהתקנה הנכונה של הסנסורים וכיוונם.

פורסם

אוקי הבנתי אותך.תאמת הייתי בטוח שהחץ אמור להיות כלפי מטה רשום שם משהו D/W אז הייתי בטוח שזה DOWN.

רשמת למעלה שעם החץ יהיה שונה מלמעלה יהיו צפצופים שווא,אבל עכשיו רשמת שעם החץ יהיה כלפי מטה הוא לא יזהה אובייקטים.

אצלי החץ למטה ולפעמיים מראה סתם מספריים,השתקתי את הזמזם ואני משתמש רק כשאני אני כבר קרוב לרכב ואז הוא נותן לי מספריים מדוייקים.

פורסם

הצפצופים ב0.9 שאתה שומע ורואה זה כשאתה מתקרב למדרכה ברגע שהזוית נעלמה זה מפסיק לצפצף.

לא הבנתי איפה פה "הדיל" 250 שקל להתקנת חיישני רוורס?! מה זה מזהב?

לא אמור לעלות יותר 150 שקל כולל התקנה...

וכן יש מקומות באמת שעושים התקנה גרוע, מידי פעם אני רואה אצל המכוניות את הכבל מתעופף לו מתחת לטמבון.

מקס.

פורסם

בכל מקרה ומצב, הקופון בתוקף רק ל-60 יום החל מיוני 2011... קצת איחרת :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טוב היום שיניתי את החץ למעלה,איך לא שמתי לך שרשום שם UP וחץ למעלה,פעם הבאה נתקין באור יום ולא בלילה.

הפסיקו צפצופי שווא.

150?? לדעתי יקר. הזמנה דרך האייבי 50-60 שקל כולל משלוח.התקנה פשוטה ועדיף להתקין לבד,לא תזלזל כי בסה"כ זה הרכב שלך.

פורסם

התקנתי אותם לפני שנה בחיפה ב 200 שח (דרך גרופון).

סיניים אבל עובדים מצויין עד עכשיו .

כמו שאמרו. אתה יכול להזמין לבד מ EBAY ולהתקין. מאוד פשוט!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קניתי את החיישנים בארץ ב100 שקל והתקנתי לבד, אמרתי 150 שקל כולל התקנה כי לא הרבה אנשים מתקינים לבד חיישנים.

מקס.

פורסם
טוב היום שיניתי את החץ למעלה,איך לא שמתי לך שרשום שם UP וחץ למעלה,פעם הבאה נתקין באור יום ולא בלילה.

הפסיקו צפצופי שווא.

150?? לדעתי יקר. הזמנה דרך האייבי 50-60 שקל כולל משלוח.התקנה פשוטה ועדיף להתקין לבד,לא תזלזל כי בסה"כ זה הרכב שלך.

עם הנסיון לומדים לעתיד (:

אציין עוד דבר, ישנם חיישנים עם חץ ורשום UP וישנם כאלו רק עם כיתוב , בדרך כלל ניתן לזהות אותם על פי נקודת היציאה של הכבל מהחיישן, זאת אומרת אם הכבל יוצא מפינת אחוריו של החיישן - זה אמור להיות בחלקו התחתון ביחס לטמבון.

בהצלחה

ובנוסף להמלצה, אני ממליץ להתקין לבד את החיישנים - זו הדרך הטובה והאיכותית ביותר להתקנה. כמו כן קנייה באיביי מומלצת יותר בייחוד מבחינה כלכלית. אפשר למצוא חיישנים גם ב40 50 שקל והם מעולים.

• תוכן חדש...