Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

מזה כחודש הרכב מתקשה להניע עם מזגן/אורות (ללא מזגן בדר"כ הכל בסדר).

האם זה הזמן להחליף מצבר?

אם כן, איפה אני קונה מצבר (מוסך רון/ חנות מצברים)? האם ההתקנה שלו כלולה?

האם יש הבדל בין הסוגים השונים? אם כן, מה אתם ממליצים?

אם זה רלוונטי, המצבר הוחלף לפני שנתיים וחצי.

תודה,

פורסם

למה מראש להניע עם צרכנים נוספים כגון:מזגן, אורות...?פעולת ההנעה היא פעולה שצורכת המון אנרגיה ולא ממולץ להניע כאשר יש צרכנים נוספים שמעמיסים על מערכת החשמל.

פורסם

בהתנעה מומלץ לכבות את האורות, הרדיו דיסק (שהוא נכבה לבד בעת ההתנעה), כל מערכת אוורור שעובדת ואפילו את תאורת פנים הרכב.

אתה סתם גומר את המצבר שלך באופן הזה.

בן כמה המצבר?

פורסם

לא שמתי לב.

אז הוא אמור להיות עדיין בסדר והוא לא דורש החלפה. אתה יכול לגשת לחשמלאי ולבדוק את מצבו ואם הוא מקבל טעינה בגובה הנכון.

פורסם

אם יש לך בקרת אקלים קלימטרוניק, אז המזגן אמור להכנס לפעולה אוטומטית רק לאחר ההתנעה.

כנראה שיש לך בעיה עם מצבר, אם עבר סדר גודל של שנתיים מאז ההחלפה הקודמת, אני הייתי כבר מחליף מעכשיו כדי לא להתקע ברגע הכי לא מתאים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שים ורטה כחול 60 אמפר עם 20 חודש אחריות או לחילופין אחד התואמים שלו שאמורים להיות זהים שבאים רק עם שנה אחריות.

roee מהפורום רשם פעם משהו על איציק מצברים, הבנתי שהם בסדר גמור ומגיעים עד בית הלקוח להחלפה ומחירים טובים.

מצד שני הוא לא יוצא מאיזור תל אביב והסביבה. אבא שלי ניסה להזמין אותו לאיזור השרון, זה כבר היה רחוק לו מדי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...