Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי מיצובישי קולט 96, הרכב מלוקק ולאור כל תקלה קטנה אני רץ למוסך.

לא מזמן הלך לי הראש מנוע, זה משהו שהשאיר אותי המום כי מעולם לא הזנחתי דבר ברכב וכפי שידוע לי הרכב מגיע למצב כזה בגין תחזוקה לקויה.

כמובן שהרכב ישן, האם זה יכול להיות בלאי טבעי? יכול להיות שהבעלים הקודמים של הרכב לא טיפלו בו כראוי?

בקיצור, מה יכול לגרום למצב כזה?

תודה

פורסם

לא ציינת כמה קילומטר עבר הרכב וכמה ידיים. ייתכן ובעברו המנוע התחמם, או לא טופל בנוזל קירור איכותי, מה שעלול לגרום לתחילת ההתדרדרות של אטם ראש.

מה היו הממצאים כשפרקו את הראש?

יש מנועים (לא דוקא מיצובישי) המועדים לבעיות של אטם ראש עקב איכות ירודה של האטם או עומס לא אחיד על ברגי הראש, או רגישות של המנוע להתחממות.

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך? איזה יד הוא?

ייתכן והרכב עבר אירוע התחממות בעברו (כפי שכבר נאמר) או שאחד הבעלים השתמש בנוזל קירור ירוד או אפילו מי ברז.

לאחר כמה שנים, כתוצאה מאותה הזנחה - אתה אכלת אותה בתיקון יקר.

• תוכן חדש...