Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בקרוב אני אמור לקבל פולו TSI חדשה ואני מעוניין להחליף את הטסות המקוריות בחישוקי מגנזיום איכותיים.

הגעתי עם הסוכנות להצעה של 2000 ש״ח כולל מע״מ למספר דגמים של ג׳אנטים, אך אני רוצה לראות דגמים נוספים והצעות אחרות.

אני אשמח לקבל המלצות על חנויות מקצועיות, אמינות וזולות יחסית על מנת שאוכל להתרשם במקום (עדיפות לת״א, הרצליה והסביבה)

בנוסף, קראתי שלעיתים החלפת החישוקים עלולה לגרום לרעידות בכבישים מהירים ולבסוף לשחיקת המתלים ומערכת ההיגוי- אודה לקבלת פרטים על כך.

תודה רבה וערב טוב,

פז

פורסם

אם מחליפים לג'אנטים איכותיים, ועושים איזון כמו שצריך, שום דבר לא צריך לקרות ולא לרעוד.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לדעתי אם כבר קנית רכב חדש הוסף לו את הג'אנטים המקוריים שנותנים לך צ'מפיון. הם גם נראים טוב וגם זה המחיר שתמצא בחוץ פחות או יותר.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

צ׳מפיון לא מספקים ג׳אנטים ״מקוריים״ (מחיפוש שערכתי באתר) והסוכנות שבה הזמנתי את הרכב הציעה לי ג׳אנטים מיבואן מסויים והם אחראיים לבצע את ההתקנה והאיזונים הנדרשים.

בכל זאת, האם יש חנויות מומלצות בהן אני יכול לבקר?

פורסם

קודם כל תתחדש! רכישה מצויינת!

ברחוב ריב"ל בת"א יש לך כמה וכמה מומלצים.

אחד מהם זה "צמיגי פורטל", יש לו מבחר מטורף ושם טוב.

פורסם

מחזק את התגובה שמעלי - נכנסתי לצמיגי פורטל לברר על ג'נטים לפולו שלי - קיבלתי הצעה של 1800 ש"ח לג'נטים במידה המקורית - והם אפילו היו די יפים ובטעם טוב.

ירדתי מהנושא כי החלטתי לחסוך כסף לעת עתה.

מחכה ש-APR יתעוררו, ואז נראה מה יהיה :lol:

• תוכן חדש...