Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש שוק ל-VW POLO CLASSIC 98?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

קיבלתי היום הצעת טרייד-אין נמוכה על הרכב שבנידון. ממש חצי מהמחירון*, לטענתם, כיוון שאין לו שוק.

האם זה נכון?

אני רואה בלוחות שיש הצעות וביקושים לרכב הזה.

בהנחה שהרכב במצב טוב, מה לדעתכם/מנסיונכם המחיר שעסקאות בשוק הפרטי נסגרות בעבור הרכב הזה?

(מדובר במנוע בנזין 1600, ידני)

תודה

* מחירון - http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=18407&Year=1998

פורסם

לדעתי לכל רכב עם סמל של VW מקדימה (ומאחורה...) יהיה שוק. אם אתה לא לחוץ למכור נסה לפרסם את הרכב בלוחות באינטרנט, וגם אם כן פרסם בכל מקרה, קשה לי להאמין שלא יתעניינו ברכב כזה.

פורסם
לדעתי לכל רכב עם סמל של VW מקדימה (ומאחורה...) יהיה שוק. אם אתה לא לחוץ למכור נסה לפרסם את הרכב בלוחות באינטרנט, וגם אם כן פרסם בכל מקרה, קשה לי להאמין שלא יתעניינו ברכב כזה.

תודה, השאלה היא האם מחיר מחירון תקף, או שבד"כ עסקאות על רכב כזה נסגרות בחצי מהמחירון?

שוב, בהנחה שהרכב במצב טוב (יחסית לרכב משנת 98 - פה ושם פסטיקים סדוקים, שריטות וכו')

פורסם

גם הרכב עם השוק הכי טוב שיש,בטרייד אין יורידו עליו הרבה.

ככה הם מרוויחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב בשנה כזאת ושהוא לא מיוחד או קשה להשגה, זה המחיר שנותנים בטרייד אין.

אני מכיר חבר שקיבל הצעת מחיר על הפוקוס שלו שנת 2002: 9800 ש"ח. זה המחירים של הטרייד אין ברכבים שיהיה להם קשה למכור. עדיף לנסות למכור בשוק הפרטי למרות שגם שם אני בספק אם תקבל הרבה יותר מ50% של מחירון.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
עדיף לנסות למכור בשוק הפרטי למרות שגם שם אני בספק אם תקבל הרבה יותר מ50% של מחירון.

הנחתי שיורידו במחיר, חשבתי שהמקובל זה 12% (במקרה של הרכב הזה זה כ-1500 שקל), אבל לא ציפיתי ל-60%....

אם בשוק הפרטי אני אקבל בערך את אותו סכום ולא משהו שקרוב למחירון (ולא מובן לי למה??) אז נראה לי שבכל זאת אמכור להם בטרייד-אין.

פורסם

קרובת משפחה שלי לפני 3 מכרה רכב כזה ב-2000 מעל המחירון.

הסיבות לכך: קילומטרז' נמוך ויד ראשונה אצלה במשך 11 שנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני יד שלישית, הרכב נסע 185 אלף (15,000 בשנה בממוצע), יש לו דפיקות פה ושם וכמו כל הרכבים מהדגם הזה, הפלסטיקים בפנים כבר נסדקים....

הוא מטפול ושמור ברמת הסביר, לא ברמת ה"רכב זה התחביב שלי"....

פורסם

פרסם מודעת מכירה עם צירוף המילים המדהים - מחיר גמיש.

קח בחשבון שהצעה מטרייד אין היא תחתית החבית, שמתחתיה אי אפשר לרדת.

אתה תראה איזה טלפונים מגיעים אליך - אם מציעים לך מחיר שקרוב מאוד למחיר שקיבלת בטרייד אין, אז עדיף להעיף לטרייד אין כי די ברור שאחרי מיקוח לאחר בדיקה יורידו עוד טיפה...חבל על הזמן המבוזבז.

להערכתי - אתה תקבל הצעה גבוהה בכמה אלפים בודדים מההצעה בטרייד אין, ולטעמי זה משתלם.

פורסם

לדעתי לאור הנתונים שמסרת על הרכב לא תקבל הצעות פרטיות שגבוהות בהרבה ממה שהטרייד אין הציע לך, אם בכלל. אבל לא יזיק לנסות, תמיד יכול להיות משוגע שמחפש דווקא את הדגם הזה ומוכן לשלם מחיר גבוה ממחיר השוק.

ד"ר סובארו - הצעת הטרייד אין היא ממש לא תחתית החבית, בהרבה מקרים אפילו מפסידים על הרכב שנמכר בטרייד אין, אבל זה מתקזז כמובן עם הרכב היקר יותר שנרכש.

• תוכן חדש...