Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 2006 תעצרו אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:oops:נראה לי שהתאהבתי:

C5 שנת 2006 עם 105000 ק"מ ב37K

מהתחקיר שערכתי:

חוזקות:

נוחה (הכי)

גדולה

זולה מאוד ביחס למתחרות

אמינות- בינונית לא זוועה כמו שחושב מר ישראלי

בטוחה מאוד

ביטוח זול

חולשות:

איבוד ערך וסחירות

טיפולים יקרים

צריכת דלק 1:8 בעיר 1:10 בין עירוני

עכשיו תגידו לי איך אפשר להגיד לא לכסופה היפה עם ה105 אלף ב37 ?

שמישהו יוריד אותי מהעץ בבקשה (או במילים אחרות- אנא הסתכלותכם האובייקטיבית על הסיפור)

תודה אורן

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב2004 בערך , קניתי אחת יד 97 , ב27K.

החזקתי אותה 10 חודשים...בהם הוצאתי כ5-6K על תיקונים לא צפויים בכלל...בכללם - 4-5 פעמים, בהם נזקקתי לשירותי גרירה.

נמכרה ב15K.

יגידו כאן כמה - כי המקרה שלי לא מייצג, ואסכים עימם לגמרי, אבל קח זאת בבקשה בחשבון.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

חולשות:

איבוד ערך וסחירות

טיפולים יקרים

צריכת דלק 1:8 בעיר 1:10 בין עירוני

אורן, לרכב עם מנוע 2000 1 ל8 בעיר זה דביר לגמרי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה אפילו טוב לרכב עם מנוע 2000.

יש ירידת ערך כמובן (לטוב אם אתה קונה, ולרע אם אתה מוכר) - ראה במחירונים פערים בין השנתונים.

כ"כ - (ואני כותב לך מנסיוני האישי, ועל דעתי בלבד) - גיר אוט' מח**בן - לא דומה במאום לגירים היפניים הנמרצים, או לגיר של מכונית אירופית שאינה צרפתית. ז"א - יש שיאהבו את הגיר ה"חכם" הזה ה"לומד" את כובד רגלך כנהג, ויש שיטענו שהוא קטסטרופלי (ואני מדבר על גיר תקין). לא נפתח את הוויכוח על הגיר הנ"ל שוב (וע"ע AL4 בחיפוש בפורום).

בדוק כאמור את הגיר (שעלויות שיפוצו יקרות) בשבע עיניים (זה נכון כמעט לכל רכב צרפתי או גרמני, ובכלל...).

אל תוותר בשום פנים ואופן על נסיעת מבחן (את הנוחות אתה תאהב, אז שים עין לביצועי הגיר).

לטובה - נוחות (כמעט שיא הנוחות. נהגתי על רכב דומה מס' פעמים).

alfa 156 2.5.

פורסם

להורים של זוגתי היתה כזאת עד לאחרונה, מודל 07'. הוחלפה באוקטביה TSI עקב צריכת דלק גבוהה ונסועה גבוהה.

האמינות, למיטב ידיעתי, היתה סבירה לחלוטין. הגיר הרבה הרבה פחות גרוע ממה שלרוב נוטים לתאר אותו, באופן אישי הסתדרתי איתו מצוין.

המכונית הזאת נוחה - הן לנהיגה והן לנסיעה - ברמות מטורפות. במידה ואתה לוקח בחשבון שמדובר ברכב עם טכנולוגיה יחסית מתקדמת אשר עלול בבוא היום להיכנס למוסך עם תקלה יקרה, ומוכן לחיות עם זה, לך על זה מבלי לחשוב פעמיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רכב מעולה במינימום כסף נוח מרווח עם תוספות שאפילו ברכבים חדשים אין מהנה לנהיגה אוכל 1:10 משולב.

חפש אחד כזה שמור בדיקה מוצלחת טיפולים בזמן ולא אמורים להיות בעיות ואל תתפתה לאלו שמוכרים בזול.

כשאני חיפשתי את שלי ראיתי אולי 7 מכוניות רובם היו זולות בהרבה מהמחירון וכולם היו עם בעיות ,על אחד מהם שילמתי בדיקה למרות שלא הייתי סגור עליו האוטו יצא מת (לא כסת"חים) עד שמצאתי את שלי אני נוסע עליה קרוב לשנה 2002 Pk ובלי עין הרע חמסה חמסה לא הייתה שום בעיה עם הרכב פשוט כלום.

בקיצור מומלץ אבל הכל תלוי במצב הרכב.

פורסם

גיר מעפן ברמות.

חוץ מזה שהוא מעצבן מאוד לנהיגה, הוא כבר מתחיל לעשות בעיות ב-110 אלף קילומטר(!) ברכב של אבא שלי.

קח את זה בחשבון, לא נעים לנסוע על הרכב שנה ואז שהגיר יתפגר לך.

פורסם

באחד הטרדים הנוגעים לC5 נכתב שעקב המערכות היחודיות לרכב זה יש לבצע בדיקה לפני קנייה אצל לובינסקי על מנת לבחון את נושא תקינות המזגן והמתלים. הרכישה תתבצע באיזור הצפון- האם למישהו יש נסיון טוב עם מוסך יבואן שמבצע בדיקות כאלה בעכו-חיפה-כרמיאל או שי אצטרך לשכנע את הבעלים להגיע ל"מרכזי" במרכז ?

תודה אורן

פורסם

בעפולה יש סוכנות רכב של פיגו סיטרואן ויש להם מוסך מורשה יבואן שהם מבצעים בדיקה לפניה הקנייה. המוסך ניקרא מונזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל הדיבורים סביב הC5 פשוט הזויים !

יש לי אחת מודל 2007 ותאמינו לי אני מרגיש מלך בתוך האוטו , פשוט מפואר ומשוכלל יש בו הכל מהכל ושם את כל היפניות בכיס הקטן .

מבחינת אמינות ? אחלה של אוטו רק תן לו אהבה וטפל בו כראוי ותאמין לי שאתה תהנה מהרכב.

חוץ מצריכת דלק גבוהה, הכל מצויין באוטו , נוחות נהיגה מדהימה עד כדי כך שאתה לא מרגיש כאבים אחרי שעתיים נסיעה כמו במאזדות ויפניות למניהן.

ומבחינת כוח ? אני בספק שאתה צריך אוטו חזק ממנו , אתה יכול להרגיש שהאוטו מוכן לכל לחיצת דוושה.

מומלץ בחום.

פורסם
ב2004 בערך , קניתי אחת יד 97 , ב27K.

התכוונת אולי לשנת 97.

אגב בשנת 97 היא לא שווקה כלל ה-C5, היה אז את הקסנטיה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי יש קסרה 2002 אני מרוצה ממנה עד הגג, עכשיו אני מתחיל להתחרט שקניתי אותה משם שאני רוצה למכור אותה, פירסמתי ביד2 לפני כשבועים וקיבלתי רק טלפון אחד וגם הוא לא היה רציני. המודעה נצפתה למעלה מ260 כניסות.

מדובר על מודל 2002 עם 171000 ק"מ.

זה השוק של סיטרואן אם יהיה לך סבלנות במכירה תקנה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
לא ממש קשור אבל רכב עם מנוע 2 ליטר עושה 1 ל 8 בנסיעה עירונית וזה נישמע סביר? לטעמי, זה מופרז קשות.

אני, עם ענתיקה בת 13 ומנוע 2.4 ליטר, עושה 1 ל 10 בנסיעה עירונית בעליות של ירושלים ועם מזגן. אז איך רכב מודרני מגיע לתוצאות כאלה עלובות?

• תוכן חדש...