Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטוטו המשפחה מתרחבת (ב"ה) וחייב להחליף רכב כרגע יש לי גטס 1.4 ידני קטן בטירוף

אחרי הרבה התלבטויות בין מס' רכבים כבר לא יודע מה להחליט להלן 3 האופציות :

ניסן נוט 2007 בגלל האמינות נוחות ומרחב פנים, בעיה קטנה לא מוצא יד 2 במצב טוב

סוזוקי ליאנה 5 דל' 2007 יותר בגלל המחיר והמרחב פנים פחות ביצועים ונוחות

ניסן אלמרה פרפקט 2006 קצת שונה במרכב משתי האופציות אך עדיין עונה על הפרמטרים

חשיבות:

מחיר עד 53K

מרווח (ל3 ילדים קטנים כסאות בטיחות סלקל ועוד...)

דלק

אמינות

פחת

מרווח טיפולים

והשאר לדעתי פחות חשוב

נא עזרתכם הדחופה

פורסם

אתה מדבר על הושבת 3 ילדים במושבי בטיחות בספסל האחורי - מדובר בבעיה לא פשוטה ואיני יודע אם יש רכב משפחתי שמסוגל לכך בצורה מרווחת. אופציה שניה היא הושבת שני ילדים יחד עם זוגתך מאחור (ביניהם) והתינוק בסל-קל במושב שליד הנהג. תצורה זו מחייבת אפשרות לביטול נוח של כרית האויר הימנית על ידי מפתח הרכב, ולכן פסול כל רכב שאינו מאפשר זאת.

יש לי נסיון לא קטן עם ליאנות - לאבא שלי יש כזו שמתקרבת לגיל 10, לאשתי היו שתיים בליסינג. לדעתי הליאנה פסולה מבחינתך בגלל עניין ביטול כרית האויר, אבל בכל זאת כמה הערות לגביה:

1. בחר בדגם בעל 4 הדלתות - תא המטען שלו ענק. לעומת זאת בדגם 5 הדלתות תא המטען בעל מידות צנועות.

2. המכונית אמינה מאוד. הטיפולים פעם בשנה (או 15,000 ק"מ), לא יודע את עלותם שכן אלה שהיו בידי היו בליסינג.

3. המכונית מגיבה באיטיות להאצה, אם כי אין לה בעיה של סחיבה בעליה.

4. המכונית גבוהה - יתרון עצום מבחינת נוחיות כניסה ויציאה מהרכב, וגם תנוחת הישיבה טובה.

5. אצלנו צריכת הדלק היתה יחסית גבוהה, אבל קרוב לודאי שהדבר נבע מאופי הנהיגה (חיפה - כבישים עירוניים עם הרבה רמזורים ועליות, וסגנון הנהיגה הלא כל כך חסכוני של אשתי).

עוד הערה לגבי התקציב - אם תצליח לגרד עוד כמה אלפי ש"ח יפתחו לפניך מגרשי הליסינג לדגמי 2008, כגון קורולה, פוקוס ודומיהן. שווה בדיקה.

שיהיה במזל טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלמרה 06:

חשיבות:

מחיר עד 53K

מרווח (ל3 ילדים קטנים כסאות בטיחות סלקל ועוד...) המכונית לא מרווחת כ"כ מאחור, אבל לשלושה ילדים, יש מספיק מקום

דלק 1-12 משולב

אמינות בינתיים, המכונית נמצאת אצלי שנה, כך שזה לא פרמטר. בכל "חור" באינטרנט, רשום שהיא אמינה

פחת רציני

מרווח טיפולים פעם בשנה או 15000

והשאר לדעתי פחות חשוב

נא עזרתכם הדחופה

אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול אותן.

פורסם

בעירי נתקלתי בניסן נוט חמודה יד 2 (אך בפועל יד 1 החליפו ידיים בין ההורים לא יודע מה הקטע....)

122000 ק"מ מטופלת במוסך מורשה הוא רוצה עליה 57000ש"ח.

מה שמטריד אותי פתאום זה מהם המחירים הנעים של חלקי החילוף ??? האם הם נפוצים ??

לטענתו הוא אומר שהוא לפני טיפול שעלותו במוסך מורשה (שהוא מטפל) כ 2500-3000 ש"ח ... למה כה יקר ??

סהכ אני מאוד התלהבתי מהרכב מאוד פרקטי, יחס עלות תמורה גדול מאוד.

מדוע לניסן יצא שם של אמינות אך לא חדרה לשוק הישראלי חזק?? פרט לקשקאי ולג'וק

אשמח לעזרתכם.

פורסם

מדוע אכפת לך כל כך עניין שמירת ערך ושוק עתידי, וגם סחירות? קנה מכונית למספר שנים ותהנה ממנה.

קח בחשבון, שעם ישראל אינו מבין גדול במכוניות. פה תופעת העדר מחליטה, והיא החליטה משפחטומתית 1.6 סדאן. כל דבר אחר אינו נפוץ, כמעט.

אני כבר מזמן הפסקתי לשאול מדוע יש כל כך מעט מכוניות מסוג מסוים על הכביש. תדע לך, שמכוניות כמו ניסאן נוט, וגם טויוטה יאריס ורסו למשל, הן פרקטיות ומומלצות, וככל שהשנים עוברות, הן תהיינה יותר מבוקשות בשל נדירותן היחסית.

בעבר הייתה לי דייהטסו גראן מוב. מכונית נהדרת ומומלצת, מאד פונקציונאלית ואמינה. נכון, נמכרו מעט ממנה. אבל, זה רק בשל העדפות דביליות של העם היושב בציון ואולי תמחור בעייתי כשהייתה חדשה.

באופן אישי, אני מאוהב בניסאן נוט. לאחר ניסיון של מספר ימים עימה החלטתי שאין כמוה למשפחה קטנה או בינונית, והיא עונה על המון פרמטרים הגיוניים ומתבקשים, שהם בין השאר מרווח, אמינות, תא מטען ונוחות נסיעה. בשל הקושי למצוא אחת, הייתי במקומך שוקל לרכוש גם נוט עם עבר של ליסינג. אגב, יבואן אחר היה הופך מכונית זו למכרה זהב ולהיט מכירות אדיר - אבל לא כך קרסו, שהפכו אותה לעוד תוצר אפרורי ונדיר מבית ניסאן, ומאד חבל שכך.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...