Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אז ככה, החלטתי להזמין קוילאוברים מחו"ל לגולף שלי ורציתי לשאול אם אני צריך לקבל אישור ממוסך מרכזי (צ'מפיון) לפני שאני משחרר אותם מהמכס. חבר אמר לי שזה מה שהוא צריך לעשות עם קפיצים שהוא קנה אבל לא נראה לי שהוא צודק.

חוץ מאישר משרד התחבורה ושחרור מהמכס, האם עלי לקבל אישור ממוסך מרכזי?

אם זה לא המקום הנכון אז תעבירו בבקשה.

תודה.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם
אם כבר אז מכל מוסך מורשה משרד התחבורה.

לא נכון, רכב שלא מוגדר כרכב אספנות חייב להביא אישור ממוסך מרכזי יבואן בלבד. רכב שגילו מעל 30 שנים ומעלה,קרי אספנות, הוא ורק הוא יכול להביא מכל מוסך מורשה משרד תחבורה. זה מה שאמר לי בזמנו מר ראובן ברדה ממשרד התחבורה האחראי על מתן האישורים כאשר דיברתי איתו בטלפון ( בלעיתים המאוד נדירות שמצליחים לתפוס אותם באמת). אם קיבלת אישור משרד תחבורה לרכב לא אספנות כאשר הבאת לו אישור מכל מוסך מורשה משרד תחבורה אז תחייך, כי המזל האיר לך פנים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

סליחה האייפון תיקן לי את המילה בטעות.

אז אתם אומרים שכן צריך אישור ממוסך מרכזי, לגולף שנת 97.

כמה כאב ראש זה יעשה לי או שזה פשוט?

האם זה כדאי?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

בוא נחשוב ביחד לרגע. נגיד שאתה רוצה להזמין מראה לגולף שעולה סתם לדוגמא 100 ש"ח בחו"ל. בארץ אותה המראה נניח שעולה 400 ש"ח. למה שמוסך בארץ ייתן לך אישור מטעמו שהחלק אכן מתאים והוא זה שהולך להרכיב לך את החלק ברכב וזאת כאשר אתה לא קונה את החלק דרכו והוא לא מרוויח שקל מכל הסיפור? טוב לב? אזרחות למופת? תשכח מזה. יש כאלה שרשמו שהמוסך גבה מהם בין 100-150 ש"ח בעבור כזה אישור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חוץ מאישר משרד התחבורה ושחרור מהמכס, האם עלי לקבל אישור ממוסך מרכזי?

במקרה של שווארמה, תצטרך כנראה אישור מחאזן בחיפה

• תוכן חדש...