Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה חשבתי אולי להחליף את המאזדה 3 ליסינג שברשותי למשהו יותר מעניין עם גיר ידני ולוק צעיר.

ריכזתי רשימה של מכוניות והרי היא לפניכם:

· סיאט איביזה 1.2 TSI SC ידני Sport

· סיאט לאון 1.2TSI ידני Style

· אלפא רומיאו מיטו 1.4T ידני Distinctive

· פולקסווגן גולף 1.6 ידני Trendline

· פולקסווגן פולו 1.4 ידני Trendline

· אודי A1 1.4 TSI ידני

כמובן שכולם הם בגרסה הבסיסית, אבל ביננו, מי לא היה רוצה אחת כזאת מליסינג?

אז אילו מבין המכוניות הנ"ל הייתם בוחרים?

אני אישית מתלבט בין האלפא ללאון.

Polo 2012

פורסם

האלפא שיקית יותר וחזקה יותר אך גם קטנה ופרקטית הרבה פחות.

אם הגודל שלה מספק אותך אני הייתי הולך עליה ללא שהות.

אופציה נוספת שלא ציינת היא הפיאט בראבו.

לדעתי הליסינג הידנית האטרקטיבית ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

את הגולף והפולו הייתי מוציא מהמשוואה. אין לדגמים המסויימים שהעלת שום ניחוח\אופי ספורטיבי.

הלאון היא הבאה(שוב מה שהצגת) שנמצאת מעליהם בדירוג.

מצטרף להמלצה על הבראבו. ואם אין לך צורך במשפחתית, אז המיטו או הA1 הם אפשרויות ספורטיביות בהחלט.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מוזר לי שהלאון הספציפית הזאת עולה 115K ולא מכניסים אותה חזק לשוק הליסינג, אולי בגלל שיש לה שנתיים אחריות ולא 3.

ואולי בגלל החלקים היקרים.

באמת שחבל שכל ציי הליסינג שלנו מורכבים לרוב מרכבים יפנים.

למישהו יש מחיר עבור הלאון / מיטו / בראבו ?

Polo 2012

פורסם

היי Gozal

אני בדקתי לגבי האלפא מיטו - המחירון שלה 129.900 ש"ח

גם מיד שנייה אין הבדל משמעותי במחיר, להפתעתי.

הדילמה לטעמי, היא בין האיביזה למיטו.

ענת מאוויס

8)

פורסם

באיזה מחירים ניתן לקבל ליסינג תפעולי של המיטו/איביזה/לאון אצלכם בחברה?

אשמח אם תוכלי לאמר לי בפרטי.

תודה.

Polo 2012

פורסם

אני ישר הייתי מצמצם למיטו או לליאון כשברור שהמיטו לוקחת היא תוכננה מההתחלה להיות קטנה ספורטיבית ועוקצת. שלא נדבר גם על המראה שלה שזה נושא יחודי בפני עצמו :wink:

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

אם אתה לבד ואין לך משפחה להסיע/לא צריך בגאז' גדול מדי- האלפא, ואני באמת שלא צריך להוסיף מילה למה.

אם אתה צריך משהו פרקטי יותר אבל לא רוצה לוותר על הכיף והמראה- פיאט בראבו (ידנית בלבד, התיבה הרובוטית די מסרסת את מה שאפשר לקבל מהמנוע)

הבראבו מרגישה נמרצת יותר מהלאון, איכות החומרים בתא הנוסעים טובה יותר (וזה משהו שלא חשבתי שיבוא- להגיד שאיכות החומרים בפיאט טובה יותר מ VAGית כלשהי....), והעיצוב, גם מבחוץ וגם מבפנים, באמת שאין תחרות.

פורסם
פיאט בראבו (ידנית בלבד, התיבה הרובוטית די מסרסת את מה שאפשר לקבל מהמנוע)

למה אתה מתכוון? במה התיבה הרובוטית פוגעת בביצועים?

דני

פורסם

אני מזה שבוע בעלים של A1, האוטו מהנה מאוד!

הוא קליל, יש לו הגה מעולה, אחיזת כביש מעולה, ירדתי מלאון FR, והקטע המצחיק הוא שבעצם ירדתי מ200 כוח סוס ל122 וזה לא מרגיש ירידה ברמה בכלל!

האוטו מהנה ואני ממליץ עליו בחום.

פורסם
למה אתה מתכוון? במה התיבה הרובוטית פוגעת בביצועים?

דני

התיבה לא ממש פוגעת בביצועים על הנייר, בסופו של דבר הרובוט החביב מתפעל גיר רגיל עם קלאצ' בדיוק כמוך. אני מכיר כמה בעלי בראבו רובוטית שבסה"כ מאוד מרוצים, וגם אני בנסיעת מבחן עם גיר רובוטי לא ממש נרתעתי ממנה ואפילו שקלתי (למשך 2 דקות בדיוק) את האפשרות של רכישת דגם רובוטי.

אלא שבסופו של דבר, אחד היתרונות של הבראבו זה שהיא מייצרת מעורבות בנהיגה. תכל'ס אני מעריך שהאחיזה שלה לא עולה על הלאון, הבדלי הכוח 1.4 מול 1.4 זניחים ואני לא יודע מי תעשה הקפה מהירה יותר על מסלול. אבל הבראבו מצטיינת במין קלילות שכזו, ההפך מהכובד הגרמני, שכיף לזרוק אותה מפניה לפניה, ואני אומר שאם כבר להנות מנהיגה מעורבת - אז כמו שצריך, עם גיר רגיל ושליטה מלאה בהעברת ההילוכים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רק שפה האפשרות השניה היא לאון 1.2, לא 1.4

בנוגע למה שאמרתי לגבי התיבה הרובוטית- כן, אפשר ללמוד להסתדר איתה ולגרום לה לעשות בערך מה שאתה מתכוון.

אבל זה כל הקטע- זה רק בערך, לא בדיוק. שום תיבה רובוטית לא תדע בדיוק לאיזה הילוך אתה רוצה להעביר ומתי.

התיבה הרובוטית בבראבו לא רעה, אבל ידנית תמיד תהיה יותר טובה, זה הכל

פורסם
אלא שבסופו של דבר, אחד היתרונות של הבראבו זה שהיא מייצרת מעורבות בנהיגה... אם כבר להנות מנהיגה מעורבת - אז כמו שצריך, עם גיר רגיל ושליטה מלאה בהעברת ההילוכים.

בסדר גמור; אני מסכים עם מה שאמרת. אבל זה לא קשור בכלל ל"פוגעת בביצועים".

שום תיבה רובוטית לא תדע בדיוק לאיזה הילוך אתה רוצה להעביר ומתי.

אתה יודע שלתיבה רובוטית יש מצב ידני? ושבמצב ידני הנהג קובע בדיוק לאיזה הילוך להעביר ומתי?

דני

פורסם

התפעול עדיין לא חלק כמו של התיבה הידנית, יש השתהות לא קטנה בזמן שהרובוט החביב מחליף הילוך. וכן, הורדתי את הרגל מהגז בזמן החלפת ההילוכים.

פורסם

לאחר נסיעת מבחן על סיאט איביזה DSG ועל הידנית אני חייב לציין שהתיבה היא די טובה. אבל זה לא ידני ולא אוטומט ואני חובב ידני.

הביצועים טובים וההרגשה איכותית מאוד בנסיעה. קצת קשה להתשתלט על 7 הילוכים בDSG אם אתה מנסה לשחק עם זה באופן ידני. לשיקולך.

• תוכן חדש...