Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לקנות אוטו ראשון אני כרגע בן 19 ויש לי בערך שנה רישיון.

התקציב לאוטו הוא גג 25 אלף שקל וזה באמת הגבול כי יש לי 20 ואני מאמין שאיכשהו אני אצליח לסחוט עוד איזה 5, אז אל תתנו לי מכוניות ב28 כי זה לא בתקציב :p.

הדרישות הן: אוטו ידני עם התנהגות ספורטיבית, שהנהיגה בו תהיה מהנה, מזגן, הגה כוח, כמובן שיהיה אמין, בעיקרון ההנאה מהנהיגה וההתנהגות הספורטיבית הכי חשובות לי.

הנסיעות שלי הן בעיקר בעיר אך לעיתים מחוץ לעיר, אני נוסע די הרבה.

בעיקרון נדלקתי על פז'ו 106, מה אתם אומרים עליה? איזה מכוניות אחרות יש בתקציב ובדרישות שאולי טובות ממנה?

תודה רבה לכולם :D:D:D

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

איזו מהן עדיפה מבחינת נהיגה, אבזור ואמינות? אפשר קצת פירוט על הדגמים?

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

באוטו ספורטיבי אל תצפה לאמינות מופלאה קודם כל.

שנית תספר לנו בדיוק מה אתה רוצה מהאוטו, לאיזה צרכים אתה צריך אותו ומה אתה מצפה ממנו...

ככה נוכל להתאים לך את האוטו המושלם בשבילך (בתנאי שתמצא אחד למכירה, אקזמפלרים כאלה קשים למציאה...)

:p

פורסם

המלצה: קנה אוטו ב-18-20 אלף שקל. את מה ש"תגרד" תשמור לעתיד כי סביר להניח שרכב ספורטיבי יבקר במוסך יותר מרכב רגיל מה גם שאתה יכול ליפול על רכב שעבר חיים מאוד לא קלים.

בהצלחה

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

למזארטי אני חושב שנתתי יותר מדי פרטים ודרישות, לא רואה צורך לפרט יותר מזה, אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול.

דבר שני רציתי לשאול, פז'ו 106 נחשב לאוטו אמין בכלליות? או שכאשר אני קונה אותו אני צריך לקחת בחשבון שהוא אוטו לא אמין ושאני הולך לבקר הרבה במוסכים?

פורסם
דבר שני רציתי לשאול, פז'ו 106 נחשב לאוטו אמין בכלליות? או שכאשר אני קונה אותו אני צריך לקחת בחשבון שהוא אוטו לא אמין ושאני הולך לבקר הרבה במוסכים?

עזוב נחשב או לא נחשב. אם הרכב נמצא במצב טוב הוא יכול לספק אמינות נאותה (הכל יחסי). אם לא - הוא יכול לבלות המון במוסך.

אם התקציב שלך מאוד צפוף, אל תשכח להוסיף עלויות ביטוח (כ-5000 ש"ח בשנה), טסט (1200 ש"ח בשנה), ודלק (תלוי בנסועה שלך, ל-15000 ק"מ יכול להיות כ-6000 ש"ח בשנה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא שוכח להוסיף אבל זה כבר דברים שמסתדרים איתם, מזה אני לא דואג, יש לי 20 ואני עובד כרגע בעבודה קבועה ואין לי יותר מדי הוצאות.

האם 106 הוא לדעתך הבחירה הכי טובה בתקציב ובדרישות?

פורסם

לרכב ספורטיבי מכונית כמו 106 ראלי או 106 XSI היא מהטובות ביותר בתקציב. תחת ידיים נכונות היא מגלה אמינות סבירה ביותר, והיא נותנת הרבה הנאה מנהיגה. עלויות האחזקה לא יקרות במיוחד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ומה עם ה106 ראלי או אקס אס איי בהשוואה ל205 ג'י טי איי?

מבחינת אבזור, ביצועים, אמינות? מכל הבחינות בעצם?

פורסם
ומה עם ה106 ראלי או אקס אס איי בהשוואה ל205 ג'י טי איי?

מבחינת אבזור, ביצועים, אמינות? מכל הבחינות בעצם?

תעשה חיפוש, היו לא פחות ממיליוני דיונים על הרכבים האלה ...

ה-106 היא הרבה יותר חדישה (יצאה ב-93) לעומת ה-205 שהוצגה לראשונה ב-83 אם אני לא טועה ...

ה-106 יותר קטנה, בעלת עיצוב חדשני יותר ואיכות חומרים טובה יותר מה-205.

קשה להשוות בניהם מכיוון שלכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלו ...

ה-106 XSI היא גרסא ספורטיבית אבל עם איבזור "מכובד" ביחס למתחרות, ולכן היא גם יותר כבדה מגרסאת הראלי שהיא מופשטת מאוד (וגם מכויילת ליותר קשיחות מה-XSI) ...

אם אתה מחפש רכב יותר חדש ומאובזר אז ה-XSI תפורה עלייך, אם אתה לא מחפש אבזור אז הראלי תתאים לך. ה-205 היא הרבה יותר מיושנת ויותר קשה בחיי היום יום (לעומת ה-106).

תבוא פעם אחת למפגש בר"ג (או למפגש של מועדון PSI), תוכל לראות שם הרבה אקזמפלרים המוזכרים הנ"ל, תבקש מהבעלים שיעשו לך סיבוב או לפחות שיתנו לך לשבת שניה ברכב וכך תוכל להחליט מה יותר מתאים לך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...