Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה, שמתי לב שלאחר נסיעה ארוכה של שעה + המגבר של הסאב של מפסיק לעבוד והוא לא נכנס לפרוטקשן, ממש נכבה והמגבר השני שלי של הקומפוננטים ממשיך לעבוד רגיל, עכשיו המגבר של הסאב הוא של היפוניקס 1500D מונובלוק מגבר דיגיטאלי והוא בכלל לא מתחמם

אחרי 15 דקות בערך שאני מכבה את הרכב ומניעה אותו שוב המגבר חוזר לחיים, מה יכולה להיות הבעיה והאם יש פה צורך בקבל? או מערכת חשמל חזקה יותר?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

עשה חיפוש, נושא הקבל נטחן עד דק (ואם אין לך כוח לחפש אז לא, קבל לא יעזור לך).

אתה בטוח שכיבוי המגבר לא נובע מפרוטקשן? מה שאתה מתאר הוא מקרה קלאסי לבעיית התחממות וכיבוי לשם הגנה.

בכל אופן, בדוק ורצוי החלף את הפיזוים שעל כבל המתח ובמגבר. על הדרך חזק מגעים בכבלי ההזנה וההארקה במגבר, מצבר ושלדת הרכב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המקרה שאתה מתאר הוא לא מקרה שייפתר בעזרת קבל

זה נשמע כמו הגנה טרמית של המגבר

אני הייתי שוקל :

א. בדיקת מערכת החיווט כמו שקודמי ציין

ב. הרכבת מאווררי קירור (מכניס ומוציא) על המגבר

פורסם
עשה חיפוש, נושא הקבל נטחן עד דק (ואם אין לך כוח לחפש אז לא, קבל לא יעזור לך).

אתה בטוח שכיבוי המגבר לא נובע מפרוטקשן? מה שאתה מתאר הוא מקרה קלאסי לבעיית התחממות וכיבוי לשם הגנה.

בכל אופן, בדוק ורצוי החלף את הפיזוים שעל כבל המתח ובמגבר. על הדרך חזק מגעים בכבלי ההזנה וההארקה במגבר, מצבר ושלדת הרכב.

תודה רבה איתמר, וכן קראתי את הנושא הרבה פעמיים אבל שזה מגיע לרגע של להוציא כסף זה גורם לערעורים.

אני מאמין שאם המגבר היה נכנס לפרוטקשן הוא היה חם מאוד ( והוא ממש לא חם הוא אפילו נעים ) והיתה נדלקת המנורה של הפרוטקשן,

הפיוזים חדשים והוחלפו אתמול זה לא שינה דבר.

אני אנסה לחזק האערקה, דרך אגב הארקה שלי היא 8G וכבל המתח כנה"ל 8G אך הכבל הראשי הוא 4G עד לתא המטען שמה הוא נכנס למפצל עם פיוזים של 60A כל אחד X3 ומוצאים של 8G לשני המגברים יתכן וזאת הבעיה?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

קודם כלקבל אף פעם לא מפריע , אני מתכוון לקבל ולא למה שנמכר עם לוגו 20000F :-D.

דבר שני ענית לשאלה שלך בהודעה קודמת. מה שנכנס אמור "לצאת" חבר כבל 4G למינוס.

ודבר אחרון וחביב דעה אישית שלי תחלי פיוזים לתואמים לכל מגבר. תערוך חישוב איזה כבל צריך בשביל עוצמה ואורך .

בהצלחה רומן.

• תוכן חדש...