Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב על לקנות Fiat Spice HGT 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על לקנות Fiat Spice HGT 1.8

ורציתי לבקש ממכם אם אתם יכולים לכתוב יתרונות/חסרונות שאני יהיה מודע להם לפני שאני קונה אותה

פורסם

צריך לשים לב להיסטורית הטיפולים.

חובה רכב שמטופל בצורה מסודרת ומתועדת. שבוצע טיימינג אחת ל60K, שהווריאטור במצב טוב, ונעשה שימוש בפראפלו.

הרכב אמין מאוד, בהנחה ולא הוזנח.

!AWDSOME

פורסם

חסרונות

מאוד לא נוחה בנסיעות ארוכות,כיול מתילים מאוד נוקשה ומציק בנסיעה על אספלט פחות ממושלם,

בעיות סינכרון הילוךשלישי ורביעי,וריאטור בעייתי,תנוחת ישיבה גבוהה ומאוד לא ספורטיווית,הגה אנמי.

יתרונות

זריזה,עיצוב קרבי,זולה לרכישה,זולה לאחזקה,שילדה טובה,מודרנית,מאובזרת, פרקטית, ובעלת שוק רחב עם מבחר דוגמאות.

סיכום,רכב ספורטיווי מומלץ למתחילים שמרבים לנסוע בעיר.

Porsche 944 turbo

פורסם

איך בדיוק כיול מתלים נוקשה הוא חסרון ברכב ספורטיבי?

ולמה וריאטור בעייתי? אני החלפתי את שלי אחרי שהוא עבר 100 אלף קילומטר ואני מכיר כאלה שעדיין נוסעים עם המקורי, אמנם הוא מרעיש, אבל שם זה מתחיל ושם זה נגמר, ברעש!

הילוכים בעייתים?? אני נהגתי על כמה וכמה hgt ומעולם לא הרגשתי בבעיה כזאת, ואחרי שנה עם שלי לא הייתה שום בעיה בהילוכים.

על ההגה אני מסכים איתך לחלוטין.

חביבי, אני חושב שאתה נהגת על רכב ספציפי בעייתי.:-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...