Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין מחפש רכב זול, עד 8000 ש"ח. בחיפושים אחר יפניות, במחירי האלה מוצאים רק מכוניות משנים 94-96 עם יותר מ 170-180 אלף ק"מ. לעומת זאת פה ושם יש צרפתיות או פיאטים משנים 1999-2000 עם ק"מ של כ 100 אלף וידיים חדשות יותר. על מה ללכת ??

פורסם

מכונית עם ידיים חדשות - יצור מאוד מוזר

ולגופו של עניין - בסכום הזה לא משנה מה היא ארץ מוצא של הרכב. צריך להשקיע זמן ולמצוא אחד במצב טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך על מה שטופל ותוחזק הכי טוב.

ק"מ גבוה לא תמיד מעיד על מצב גרוע.

רכבים שיש בהם הרבה בעיות לפעמים עומדים הרבה זמן, וזו לעיתים הסיבה לק"מ נמוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפרש של 5 שנים זה לא דבר שהולך ברגל.

חפש מכונית משנתון מתקדם יותר במצב כמה שיותר טוב, לדעתי, ללא קשר לארץ המוצא.

אם תמצא איזושהי בלנו במצב טוב משנתון סביר, לך על זה.

אם תמצא פונטו במצב טוב משנתון מתקדם יותר, אפילו עדיף.

פורסם

אין בלוחות יפניות משהנים האלה עם פחות מ180 אלף ק"מ. הבלנואים כולן עם 250 אלף ומעלה.... כנראה שהם באמת סוסי עבודה אבל לקנות אוטו עם כ"כ הרבה ק"מ.... ראיתי כמה פיאט בראבה משנים יותר מתקדמות עם הרבה פחות ק"מ... אבל אני קורא יש לרכב הזה המון בעיות. יד ראשונה עם פחות מ 100 אלף זה משהו ששווה לגעת בו ?

פורסם

בתור מישהו שנוהג ביפנית מזדקנת עם מעל 300K, וסמל של פיאט מצד ימין, אני אומר שבהחלט עדיף יפנית מזדקנת. אם לקנות משהו ב-8000 ש"ח, והשיקול הוא אמינות (יחסית), התשובה לדעתי ברורה (אם כי סוג של הכללה).

:turn-l:
פורסם

לגבי הבראבה, אם מדובר במנוע 1.4 ליטר - תתרחק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הייתי בסרט הזה ובסוף קניתי בשנת 2002 סובארו ליאונה 86.

אהבתי אותה מאוד (רכב ראשון) והשקעתי בה בלי סוף והיא הייתה בור בלי תחתית, גרוטאה בלי עתיד שהאכילה אותי מרור.

ממליץ לך להתרחק מרכבים זקנים ולחפש משהו שמור היטב, בלי להתייחס בכלל למוצא.

חפש לך פיג'ו 405, בראבה, מריאה, ZX, פונטו, סקסו ואפשר גם קיה ספיה אם תמצא אחת בלי דשבורד מקופל.

כל אלה נותנים תמורה טובה לכסף ויש סיכוי טוב שאתה נוגע כבר בשנת 2000 עם התקציב שלך.

עכשיו רק נותר לך למצוא אחת עם יד נמוכה, ק"מ סביר וטיפולים מוכחים - ואתה יכול לנסוע בראש שקט (יחסית).

• תוכן חדש...