Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אין כלום ברכב מה הדבר הכי נורמלי שאני יכולה להשיג ב1000 שקל

האם לקחת גם אחוריים וקדמיים או קומפוננט ורמקולים טובים לקדימה?

מורל JBL?? רכב באלנו.

נניח לשים 2 מורל פולס + התקנה ב1000 שח זה הרעיון הכי טוב? בלנו הרכב.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
בהנחה שיהיה גם מגבר או לא?

אין לי כרגע כסף למגבר. זה קריטי אם יהיה מגבר או לא? אם אני רוצה לשמוע בלי מגבר?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

יש למישהו רעיון או דעה אני פשוט רוצה לקנות השבוע...?

פורסם

אין בעיה להתקין HU ורמקולים כרגע, ולהוסיף מגבר בהמשך.

מעבר לכך, אין בעיה גם לשמוע בלי מגבר.

יש הרבה שמעולם לא התקינו מגבר ברכב, והם מרוצים מאד.

ההבדל היחיד הוא שרמקולים שיפעלו יחסית טוב ללא מגבר, יהיו שונים מאלו שיעבדו בסדר, אבל יצורף להם מגבר בהמשך.

מתחדשת*

פורסם
עקרונית הכיוון צריך להיות 6X9 מאחור +קומפוננט מקדימה.

וזה בהנחה שיש אפשרות ל-6X9.

הייתי הולך על 6X9 ועל קומפוננט

של מורל טמפו.

היי אני לא מבין כלום במה שאמרת- הרכב סוזוקי בלנו. המורפ טמפו זה קומפוננט לא? והמורל פולס לא יותר טוב?

נניח מה שאני שם רק 2 מורל טמפו או 2 מורל פולס אחד מקדימה אחד מאחורה זה טוב?? מה יתאים לרכב??

או שעדיף קומפוננט יותר יקר ורק מקדימה?? התקציב 1000 שח זה יספיק??

פורסם

הייתי מברר קודם את עלות ההתקנה, כי לדבריך ה1,000 ש"ח זה כולל התקנה.

המורל טמפו טוב יותר מפולס(הפולס זה דגם אחד תחתיו).

אם אתה מתכוון לשים מגבר בעתיד, אני ממליץ לשים קומפוננט טוב מקדימה, לחבר אותו למגבר בעתיד ולהביא סאב לאחור.

פורסם

הטמפו הוא ממשיכו של הפולס הותיק ,רוב הסיכויים שלא תמצא בכלל פולס בחנויות כיוון שייצורו הופסק מזמן.

היתרון של 6X9 מאחור הוא גודל ממברנה משופר על פני רמקול עגול 6.5 אינצ סטנדרטי

זה מתבטא ביכולת טובה יותר להפיק צליל באס שהוא חיוני למערכות ללא סאב.

צריך לבדוק אם ישנה אפשרות להתקין אלמנט 6X9 על המגש האחורי.

ב-1000 שח האלמנטים יכנסו בתקציב.

התקנה תעלה עוד 300 שח.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578142

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

פורסם
הטמפו הוא ממשיכו של הפולס הותיק ,רוב הסיכויים שלא תמצא בכלל פולס בחנויות כיוון שייצורו הופסק מזמן.

היתרון של 6X9 מאחור הוא גודל ממברנה משופר על פני רמקול עגול 6.5 אינצ סטנדרטי

זה מתבטא ביכולת טובה יותר להפיק צליל באס שהוא חיוני למערכות ללא סאב.

צריך לבדוק אם ישנה אפשרות להתקין אלמנט 6X9 על המגש האחורי.

ב-1000 שח האלמנטים יכנסו בתקציב.

התקנה תעלה עוד 300 שח.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578142

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

הא הבנתי בסוף סוף. יש מורל טמפו 6 גם רמקולים וגם קומפוננט. עכשיו את הקומפוננט צריך לשים מאחורה או מקדימה? מה שהוא עושה זה להפריד בין הצלילים? מה אני עושה אם אין לי מקום בבאלנו לשים מאחורה 6.9 ?? נראה לי שמאחורה לא היו אף פעם רמקולים. התקנה זה עוד 300 שקל כלומר 1300 שקל בערך? איך אני אשמע בלי סאב? אין לי כסף לקנות סאב ואני לא עושה מהרכב דיסקוטק רוצה רק לשמוע טוב ונקי בנסיעה..........חברות כמו JBL יש טעם לשקול?

פורסם

אפשר בקשה עצה סופית? האם הטמפו 6 יכנסו לרכב לסוזוקי באלנו??

זה יצא בערך 1200 שקל כולל התקנה?? ושמיים את הקומפוננט מאחורה או מקדימה?

• תוכן חדש...