Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שניתן לעשות עדכון או שידרוג גרסאת גיר במחשב. הרכב כבר יצא מתקופת האחריות, אך האם ניתן עדיין לעשות את זה.

יש שינוי לטובה בהעברת ההילוך? ומה העלות?

שאלה נוספת- היום נדלקה לי נורה קטנה אדומה, בצורת הזו -(!) רק עיגול מלא ולא, זה לא בלם היד, אלא הנורה שמתחתיו שנראית דומה רק קטנה יותר. כעת היא כבר לא דולקת.

:roll:

אשמח מאוד לתשובות,

תודה מראש!

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

לפי מה שהבנתי ,העדכון נעשה בחינם ,ללא קשר לאחריות.

בקשר לעדכון גיר , בעיקרון מה שהוא עושה זה משלב את הקלאץ' יותר מהר ,וטיפה מחליק אותו .

יש הבדל בהעברת הילוכים, למרות שמצד שני ההורים שלי לא אהבו את העדכון ואמרו שהוא בועט קצת בחלק מהמקרים.

כמה ק"מ האוטו עבר ? והאם נעשה פעם עדכון גיר?

פורסם

אולי הקלץ התחמם לך.

לי הייתה כזו קורולה למשך שנה שלמה. לפעמים הרוורס לא היה נכנס והייתה נדלקת מנורה.

עשו לי עדכון תוכנה או משהו כזה, וזה הסתדר.

אולי אתה חונה בעליות ברוורס?

פורסם
לפי מה שהבנתי ,העדכון נעשה בחינם ,ללא קשר לאחריות.

בקשר לעדכון גיר , בעיקרון מה שהוא עושה זה משלב את הקלאץ' יותר מהר ,וטיפה מחליק אותו .

יש הבדל בהעברת הילוכים, למרות שמצד שני ההורים שלי לא אהבו את העדכון ואמרו שהוא בועט קצת בחלק מהמקרים.

כמה ק"מ האוטו עבר ? והאם נעשה פעם עדכון גיר?

הרכב עבר 57,500 ק"מ עבר טיפולים באופן מסודר, צריך להכנס בזמן הקרוב לטיפול 60 אלף.

לגבי עדכון, פשוט לגשת למורשה טויוטה ולבקש? וזה בחינם?

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

אני יודע שיש עדכון תוכנה ויש גם איפוס מצב מצמד שאולי עזור קצת בהעברת הילוכים טובה יותר...אך אני חושב שאם הרכב לא באחריות זה יהיה בתשלום!!

פורסם

תשמע ,תתקשר לסוכנות שנמצאת קרוב אלייך ותשאל ,למרות שאני חושב שזה בחינם ,אבל אל תסמוך על זה .

בכל מקרה ,לדעתי כדאי לעשות עדכון מכיוון שהקלאץ' נשחק ,ונקודת השילוב שלו יורדת קצת .

פורסם

באופן עקרוני יש אדפטציה של נקודת השילוב במחשב גיר אבל תמיד איפוס למצב מפעל ואילוץ תהליך למידה גורם לדיוק רב יותר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב

לפני שבוע בעת נסיעה בתוך העיר נדלקה לי מנורת הגיר (רובוטית)ועבר למצב N למרות במצב הליוך אטומטי .

כיביתי את המנוע והוצתי את המפתח לאחר כמה שניות הנעת מחדש ונפטרה הבעיה עד העצירה הבאה ברמזור !

ועד הרגע הזה לא נדלקה המנורה פעם שניה.

היום בדקת הרכב בסורק טקלות ולא מצאתי שום תקלה ובקשתי ממנו לאפס את מחשב הגיר -מחיקת תקלות

השאלה מה הבעיה בדיוק

אולי צריך להחליף קלץ אם יש.

תודה לכם מכל הלב

• תוכן חדש...