Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש נחמד מעוד, אמנם מצומצם אבל נורא נחמד היה סך הכל, שמחתי לראות סוף סוף את ליאור (ארזה) ואת יאריק אחרי הרבה זמן שהם לא היו נוכחים במפגשים, וכרגיל הרכב שלי לא נח לרגע לכל אורך המפגש ולא יצא לי לשמוע יותר מ-3 רכבים.

תודה לכל מי שהגיע ונתן לי פידבקים מאוד טובים, אנשים שואלים איך זה נשמע כך אם ציוד יחסיף פשוט, אז התשובה לזה הרבה עבודה, בדיקות פאזות מקומים זוויות וכו".

תודה לכולם נתראה במפגש הבא, אני מקווה עם מידבאס מתוקן של ה-K2P ולא קומבינה של בית.:lol:

יוני.

פורסם

אין עלייך יוני! תמיד אני יוצא מופתע לטובה מהמערכת שלך פשוט תענוג, ותודה לכולם על הייעוץ והעזרה באמת נחמד לשמוע ולדבר עם כולם, ליאור במיוחד היה נעים להכיר ויהיה נחמד להמשיך לראות אותך,תודה לכולם ולהתראות במפגש הבא.

פורסם

היה מפגש טוב מאוד

נהינתי לפגוש חברים ותיקים כמו ליאור ארזה ויאריק, וכמובן את החבר'ה הקבועים.

היו כמה רכבים טובים שנהינתי לשמוע, במיוחד את הרכב עם הסאב השופרי, ואת הרכב של איתי רייקונן עם הסאב אוטופיה שהוא אחד הסאבים הטובים ששמעתי.

מקווה שלמפגש הבא אגיע כבר עם המערכת מורכבת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

המפגש היה סבבה, גם אני מקווה שלקראת הבא אני כבר יהיה אם לוייתן עובד.

אני אוהב את השעות המאוחרות לקראת השקיעה שהפאנאטים נשארים :wink:

פורסם

ישראל,אין לך סליחה ואין מחילה!

החברים כאן רק "שכחו" לציין כמה ירידות ספגתי עבורך ויעידו הם איך הגנתי עליך ועל שכמותך בחירוף נפש.כולי תקווה שביום מן הימים אראה תמורה לעמלי. :wink:

אכן היה מפגש מצומצם למדי אם כי נהניתי מאד לטעום מהטעם האודיופילי לאחר שהדרתי רגליי מהמפגשים שנערכו בחצי השנה האחרונה עקב סיבות שונות ומשונות.

יוני הפתיע אותי עם אופי הצליל שבריכבו.אין ספק שהתיבות שבנה רק עושות חסד בל יתואר לוופרים שלו.איזה עומק!

נהנינו מאד אני ומתנאל מרכבו של איתיי.השילוב של ג'נסיסים עם סט משולש של פוקאל אוטופיה נתנו לנו סאונד מעולה והסאב הקטן אבל הממזר מאחור-רק 8 אינטש גם הוא פוקאל-הזכיר מדי פעם את נוכחותו והיווה שילוב מנצח.האא...והפוקאל ממש לא היה "גרזנים" עם הגנסיסים...:twisted:

שמחתי להכיר עוד חברים ומקווה בשביל SCOOB שאכן הרמקולים יגיעו אליו במהרה.רק אל נא שכח לא להתפתות לקניות ולעשות חושבים והתייעצות איתנו החברים לפני כל צעד.

וכמובן גם ייבגני שלא מוצא מנוח עם הזמזומים המעצבנים האלה שמלווים אותו מאז שאני מכירו.מקווה שהזד אכן יתוקן במלואו ויתן את התפוקה המקווה.

להתראות במפגש הבא!

ליאור

פורסם

:lol: אני אחשוב הרבה לאור המזל שמשחק לי:lol:

בכל מקרה טוב שיש חב'רה כמוכם שאפשר לסמוך עליהם למידע נייטרלי ואמין ומוכנים לתרום את הידע.

ויבגני אני שמח שהוגדרתי בתור פאנאט לאור העובדה שאני תמיד נשאר לשעות האלו, גם אני אוהב אותן זמן לדיבור צפוף.

מחכה למפגש הבא כבר.:wink:

פורסם

אז המפגש בשבילי נגמר רק ב-1:00 בלילה כן כן :-D, אני ואיתי רייקונן אחרי מקלחת וארוחת ערב נפגשנו שוב בחניה והתחלנו לשבת על מרכוזי במה לפי הטיפים של יאריק על הפאזות, ופשוט ירד לנו דמעות לתוצאות שהגענו, עשינו השוואות של אותו דיסק ברכב שלי ושלו וזה פשוט לא יאומן כמה הרמקולים של פוקל מדהימים שהם מכוונים נכון.

ליאור קבל תיקון הסט של איתי הוא KRX3 והסאב הוא אוטופיה.

יוני.

פורסם

היה מפגש מצומצם יחסית, אבל בהחלט מהנה.

סוף סוף ראיתי את ליאור, אחרי תקופה דיי ארוכה שהוא נעלם ( תצבע את הסוזוקי בכחול וזרוק אותה לים :lol: ).

כמו כן נהנתי לשמוע את הסאב השופרי המיוחד, וראיתי שמכלום כסף אפשר לבנות מערכת מכובדת מאוד.

נתראה במפגשים הבאים.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...