Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מה סתם לחפש על מה להתווכח, זה שפרו-דרייב ואסה אסה מסורבות עליה זה ידוע.

ידוע גם בדיוק למה, אז להביא איזה קלימן שיובאה ביבוא סדיר יוכיח מה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היום הייתה הפתיחה של האולם תצוגה. הבנתי שהברבוס מתחיל ב-180,000 ש"ח, גרסת הגג הנפתח ב-190 ועם כל התוספות ב-200. גרסת ה"אקסלוסיב", כלומר הדגם המפואר ביותר מתחיל ב200, 220 לגג הנפתח, ובשביל כל התוספות בגרסה הבחירה הזאת של הסמארט ברבוס, תצטרכו להיפרד מ, תחזיקו חזק, 260,000 שקלים חדשים (!) :?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

:shock::shock::shock:

אני לא אומר שהם צריכים למכור במחיר מסויים, אבל 260K ש"ח זה המון לסופר מיני כזו, כשבפחות כסף אפשר לקנות הרבה יותר פוזה עם מיני קופר. לדעתי מעטים יהיו האנשים שיפנו לגרסאות ה200K ומעלה - פשוט כי אין סיבה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מנהלי מרסדס בטח מתפוצצים מצחוק ממש ברגעים אלו.

"תראו באיזה מחיר המטומטמים האלה קונים את הרכבים שלנו, אולי ננסה לדחוף להם טוסטר (משולשים!) שנוצר בשיתוף עם מרסדס ב5000$?"

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ובשביל כל התוספות בגרסה הבחירה הזאת של הסמארט ברבוס, תצטרכו להיפרד מ, תחזיקו חזק, 260,000 שקלים חדשים (!) :?

:shock::shock::shock:... 260K ש"ח זה המון לסופר מיני כזו, כשבפחות כסף אפשר לקנות הרבה יותר פוזה עם מיני קופר. .

מה אתה מדבר, זה מחיר הזדמנות, זה קצת יותר מחצי ממה שישלם הדביל שיקנה פיאט 500 עם סמלים של פרארי! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היום הייתה הפתיחה של האולם תצוגה. הבנתי שהברבוס מתחיל ב-180,000 ש"ח, גרסת הגג הנפתח ב-190 ועם כל התוספות ב-200. גרסת ה"אקסלוסיב", כלומר הדגם המפואר ביותר מתחיל ב200, 220 לגג הנפתח, ובשביל כל התוספות בגרסה הבחירה הזאת של הסמארט ברבוס, תצטרכו להיפרד מ, תחזיקו חזק, 260,000 שקלים חדשים (!) :?

לא יודע מי נתן לך את הנתון הזה אבל הוא שגוי אני הייתי יום חמישי באולם ולקחתי שני הצעות מחיר שהראשונה היא הברבוס הרגילה שעולה 185,000 ש"ח והברבוס הבכירה שמוכנה "אקסלוסיב", עולה 200,000 ו-220,000 לקבריולה מפה והלאה זה תוספות שאתה בוחר לאבזר את הרכב והמחיר יכול להגיע לפי מה שראיתי גם ל300,000 ככה שזה תלוי מה עוד אתה רוצה להוסיף.

ולגבי הפראיירים שאמרתם מי כבר ירכוש? ממה שלי ידוע הוזמנו כבר 2.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אי שם ב2005 עבדתי במקום מסויים וקיבלתי סמארט בראבוס פתוחה לצורכי עבודה. בישראל!

אני זוכר את הרכב לטובה, מה שאני זוכר לרעה זה מחירי הטיפולים.

haters will hate

פורסם

בארצות הברית הגרסה הבסיסית של הסמארט בראבוס עולה כ-18000 דולר. הסמארט פיור עולה פחות מ-14000. תעשו לבד את החשבון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הזוי יותר מהתמחור של המיני. הייתי צריך להיות (או להיוולד ל-) יבואן מכוניות. בארץ הקודש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בארצות הברית הגרסה הבסיסית של הסמארט בראבוס עולה כ-18000 דולר. הסמארט פיור עולה פחות מ-14000. תעשו לבד את החשבון...

בארה"ב המחיר הפורסם הוא בגדר המלצה, תמיד יש הנחות, תמיד.

haters will hate

פורסם
בארה"ב המחיר הפורסם הוא בגדר המלצה, תמיד יש הנחות, תמיד.

אני יודע. רק אמרתי שאפילו בלי הנחות ההפרשים עצומים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחירים בארץ אף פעם לא היו ולא יהיו הגיוניים.

לדעתי הסיבה העיקרית, היא המונופול של יבואנים על יבוא של מותגים, קרי אין יבוא מקביל המאפשר תחרות אמיתית בשוק וכתוצאה מכך הוזלת מחירים למכוניות חדשות אשר בטיחותיות יותר ומזהמות פחות.

אינני יודע מהו מחיר "הנכון" לשיווק הסמארט החדשה, אבל זה בטוח לא המכיר המוצע. ב- 100K+, אפשר לקנות רכב קטן, בטיחותי, מפנק, חסכוני ושימושי יותר אף לשימוש עירוני.

אני יכול להגיד שחבל מאוד שרכב יקר כל כך! במדינה כמו שלנו עם חוסר חניות ומספר הולך וגודל של כלי רכב על הכביש, לסמארט באמת יש מקום, אולי אף מקום מרכזי!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...