Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום הפסיק לעבוד השלט וגם הרזרבי לא עובד ויש בשניהם בטריה.. יש מצב שהפיוז נשרף?

חיפשתי בקופסא של הפיוזים לא מצאתי משהו שרוף.. ואמרו לי שגם זה לא צריך להיות שם

מישהו יודע אולי היכן נימצא הפיוז של השלט?

פורסם

על תחפש שום פיוז.

איזה שלט יש ברשותך ? צילום של השלט יעזור לנו לעזור לך.

בדרך כלל צריך לבצע סינכרון של המשדר עם המקלט במידה ומדובר על שלט של רדיו מילאנו.

איזה כייף לי :)

פורסם

השלט בתמונה הינו הדגם הראשון של שלטים שנמכרו על-ידי רדיו מילאנו, זה לא שלט מקורי של ייצרן הרכב.

קפוץ לאחד הסניפים של רדיו מילאנו בכדי שיבצעו לך סינכרון של השלט עם המקלט.

אתה יכול גם לקפוץ לחבר הפורום מוסך רון שמכיר היטב את השלטים ויש ברשותו שלטים תקינים.

פורסם

אין משהו שאני יכול לעשות בעצמי? כדי לאתחל את השלט או משהו כזה?

ועוד שאלה.. היכן נמצא הקופסא (מוח) של השלט?

פורסם

אני לא זוכר את רצף הפעולות שיש לבצע בכדי לסנכרן את השלט עם המוח לכן אני מציע שתמתין לחבר הפורום מוסך רון או מישהו אחר.

המוח של האזעקה לא תמיד מותקן במקום קבוע לכן חבל לך על הזמן בלחפש את המוח.

פורסם

המוח של האזעקה הזו, נוטה גם להתקלקל (לפחות מנסיוני האישי עם רכב דומה ושנת ייצור כמעט זהה). בזמנו, אני זוכר שהיא

הוחלפה אפילו יותר מפעם אחת.

אני מקווה שהבעיה תפתר בדרך יותר קלה (רק סינכרון). בכל מקרה כדאי לך לגשת לבעל מקצוע (ותעדכן בבקשה).

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב נראה לי שאני אשאיר את זה ככה.. הרכב של ההורים שלי ולא כזה מעניין אותם השלט.. חשבתי אולי לסדר להם את זה בעצמי אם זה איזשהו סינכרון שאני יכול לעשות לבד או החלפת פיוז או דבר דומה

בכל מקרה תודה לכל מי שניסה לעזור :)

• תוכן חדש...